yeterrrrrr!!!!!!! komsumun soylediklerini kaynanam duymazdan gelmemi istiyor.

Acilen taşınmalısın uzak bir semte

hahahahahah ayy hiç gülceğim yoktu zina kızı derken akraba evliliğinden meydana gelmediğin için söylemiş olabilir mi? valla anlam yüklemek için kendimi lafı söyleyenin yerine koydum anca öyle çıkabildim işin içinden sen mahalleden taşınamaz mısın? ay gör görme yada ne biliym... ne tuhaf insanlar var ya

kaynanamin kardesleriyle (iyiler haric)butun muhabbetimi esimde bende kestik bana saygisi olmayan insanlarla ne ben konusurum nede esim kaynanamada laf dusmez en kotu el kizi aramiza girdi der umrumda da olmaz kisasa kisas

ayy inanmıyorum. Allah sana yardım etsin ben sana söylim bütün iş kocanda bitiyor. çünkü o isterse herkesi sustura bilir. çıkıp diyebilir karıma bu zulmü gösteremezsiniz yada taşınmanız gerektiğini konuşabilirsiniz bu duruma çözüm sadece taşınmak ve onlardan uzak durmak. yoksa çok çekersin baksana çok ileri gitmişler ve bu daha başlangıç bunların devamı gelecektir üzerine kendini böyle insanlara aklayamazsın.

Allah beni bu dusuncedeki insanlardan korusun..Amin...cennet ucuz degil, cehennem luzumsuz degil.. yuz sene yasasak da ölecegiz.[/QUOTE]

Sessiz kalırsan bu çirkeflik karşısında ezilirsin. Zina kızı ne demek ya, resmen bilmem ne çocuğu demek farkında mısın ?
Acilen eşine ve kayınbabana söyle daha da kimseyle muhattap olma.
Sen bu lafa sessiz kalırsan yarın bir gün başka şeyleri de yutmak zorunda kalırsın.
Biraz dik ve güçlü ol.

Kizlar bu insanlar yine ates yaktilar. Domates salcasi yapiolar. Gelinini yollamis yanima hicbir sey olmamis gibi. Kusura bakma ates yakacaz da kiyafetin varsa topla ve pencereni de kapatir misin dedi. Bu ne simdi. Ben artik saglikli dusunemiyorum ya.

Bu kısmı dün anlamıştık :)

kıyafetlerini topla ve pencereyi kapat.. yapabileceğin şey bu..

Elbiselerini topla pencereni de kapat arkadaşım. En azından gelip söylemişler...

Tüm bunlar olurken eşin nerede diyesim geldi.
Bu durumda evini taşımak senin deyiminle "lüks" değil zorunluluk bence.
Zira ben olsam 1 sn durmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…