- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 163
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korktum açıkçası, gizli psikopat olmasın. Dikkatli davranın.
Hala ne diyor peki ne diye mesaj atıyor yüzsüz beyefendi
Sonunu merakla bekliyrum inşallah sorun çıkmadan kurtulursun .
Dikkat et kendine yalnız çıkma işten
Allah Allah...Ne biçim insanlar var şu dünyada.Ulan sen kim tasavvuf kim be.Sazı filan alıp kafasında kıracaksın bu herifin.İlle birisine "istemiyorum" demeye gerek yok,baktın ki o ışığı alamadın,defol git arkadaş.Tamam belki hoşlanmış olabilir senden,e ama sen ondan hoşlanmadın nolcak?Böyle ısrarcı tiplerden nefret ediyorum,diyorum şöyle 5 kişi falan toplanıp güzelce bir dövülse aklı başına gelir böylelerinin.Şiddet çözüm değildir her zaman ama böyle laftan anlamayanlara ne yapmak lazım acaba?Birisi vardı haberde okumuştum kız aşkına karşılık vermedi diye asit döküyor kızın vücuduna,hapse giriyor gerizekalı hapisten tehdit mektubu yolluyor,35 yaşında çıkacağım,devam edeceğim intikamımı almaya diye.Allah'ım sen bizi ve evlatlarımızı koru Yarabbim bu pisliklerden,çantanda hiç olmazsa şok tabancası mıydı neydi ismi,ondan bulundur,ne biliyim biber gazı bulundur,fazlaca fışkıran deodorant tarzı birşey bulundur birşey olursa sık gözüne filan adamın...Gerçekten çok canım sıkıldı zaten üzgündüm bu da iyice sinirlendirdi beni.Allah'a emanet ol inşallah
Teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar.
Bu sabah yine bir mesaj; beni kahvaltıya davet ediyor. :18:
Cevap vermeyince ard arda aramaya başladı. Açmadım.
Abimi aradım söyledim tamam ben halledicem dedi.
Aramış, ne konuştu nasıl konuştu bilmiyorum.
Ben ona abilik yapacaktım gibi bir şeyler gevelemiş.
Abime söylüyor bu lafı düşünebiliyor musunuz, ona abilik yapacaktım!!..
Bir de bağlama öğretmemi istedi ondan arıyordum demiş...
Abim korkma bir daha seni rahatsız etmeyecek dedi.
Yaklaşık 3 saattir ses seda yok.
Yarına kadar bir kez daha ararsa, savcılığa gidip şikayet edeceğim.
Ama işten ayrılma konusunda kesin kararlıyım.
hıh klasik etkileme teknikleri. bence adam tut dövdür. ertesi günde rüyamda dayak yediğinizi gördüm dersin