• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeterince NET değil miyim?

bır dahakı msjlarını sılme dursun.bır dava acarsan yada o sahsı ısten cıkartılarsa delıl olarak kullanılabılırler.sılınenler ıcınde uzulme gonderdıgın msjlarda gelen msjlarda mahkeme kanalıyla ıstenebılıyor.bırılerının haberdar olması lazım bence.nerde ve ne mevkıde calısıyorsunuz o sahısta calısıyor bılmıyorum ama aynı ortama atıyorum ofıs gıbı bı yerde denk gelıyorsuz anladıgım kadarıyla bu adamın kendı asmıcagından emın olamadımda ben pek ınsan bu nefsı bellı olmuyor.onlemlerınızı en sıkı derecede alın bence. cok karsılasıyoruz bole vakalarla ıs ısten gecmesın.daha cok basınız agrımasın.saygısız adam ya.

Haklısın, artık buradaki yorumlar sayesinde de daha iyi anladım. Bu durum normal değil. Ben acaba çok mu agresif davranıyorum, yanlış mı algılıyorum diye kendimle çelişiyordum.
Konuyu yazarken de, her şeyi olabildiğince net olarak anlatmaya çalıştım.
Çok teşekkür ederim herkese.

Mesajları silmiş olmama üzülmüştüm ama mahkeme kararıyla çıkarılıyor olmasına sevindim.
Her ne kadar telefonumda "taciz" içerikli mesajlar bulunmasa da, gecenin bir vakti bana mesaj atması (örnk: saat 04.--05 gibi) normal bir durum olmadığını açıklar.
Allahtan uykumda davul çalsalar uyanamıyorum da o mesajları sabah uyandığımda görüyordum.
İnsanı çileden çıkarır böyleleri...
Tekrar tekrar çok teşekkür ederim arkadaşlar.

bence o sana daha çok dini tebliğ etme gibi bir görev edinmiş.
hani namaz kıl filan demesi,dua okumanı istemesi.,bunu düşündürüyor.
ya da boşanma aşamasındaki bir bayana sahipsiz gibi düşünerek olta atmaya çalışıyor.

bence o sana daha çok dini tebliğ etme gibi bir görev edinmiş.
hani namaz kıl filan demesi,dua okumanı istemesi.,bunu düşündürüyor.
ya da boşanma aşamasındaki bir bayana sahipsiz gibi düşünerek olta atmaya çalışıyor.

Anlıyorum, beni rahatsız eden şeylerden biri de buydu.
Ama konu olarak hassas bir nokta olduğundan yanlış anlaşılmalara ehemmiyet vermek istemedim. Bu konuyu yüzeysel geçiştirdim.

Ben ona namaz kılmıyorum, dua bilmiyorum demedim ki...
Bunu ona söylemek zorunda değilim. Ve sonraları bir şeyler anlamış olacak ki; sen benden öndesin "hocam" demeye başladı.
Latife yapmış da olabilir tabii.. Ancak mütevazılığı bir tarafa bırakırsam, evet doğru bir şey anladı.
Direktif vererek, "namaz kıl" demenin ne kadar itici olduğunu bilirim. Bu bile ondan çok önde olduğumu gösterir.

Tam da son cümlenizde belirttiğiniz gibi, boşanma aşamasındaki bir bayana, din üzerinden yaklaşıp olta atmaya çalıştı..
Ama üzgünüm ki, o oltaya ben dönüp bakmam bile.. Çok şükürler olsun.

Eğer "erkek" gibi çıkıp asıl niyetini söyleseydi, inanın cesareti ve dürüstlüğü dolayısıyla saygı duyardım ona.
Ne yazık ki böyle alicengiz oyunları benim midemi bulandırıyor...

Daha önceki mesajlarımda da demiştim, tek çekincem acaba ben fevri davranıp, yanlış mı değerlendiriyorum düşüncesiydi...
Bunu sizlerin yorumları sayesinde netleştirdim.
İnanın kafam rahatladı.
Allah razı osun

İlk yarıda(şu sizi ders çalışırken meşgul etmesine kadar) durumu abartacak bir şey görmedim, hatta bu bey sizden hoşlanıyor bir şans verin diyecektim. Benim şu anda birlikte olduğum kişi kitaptı, geziydi, filmdi derken tavsiye tavsiye diye benim başımın etini yiyip, sonunda ilgimi kazanmada muvaffak olmuş insandır, ki ben fazla ilgiden nefret eden, bunalan bir insandım, o yüzden çok tepkili yaklaşamadım. Hatta sevimli buldum diyebilirdim..

Lakin sizin karşınızdaki insan "hayır"dan anlamayan biri, ısrarcı olmaktan fazlası var burada bence. Sizi ders çalışırken inatla tutmasından başlayın, duş mevzusuna kadar olan kısım çok rahatsız edici. En rahatsız edici kısmıysa siz adamın suratına tükürmüşsünüz o "Yarabbi şükür" diyor. "Belki had safhada iyi niyetli, anlamıyor" diyeceğim ama açık açık söylendikten sonra bu ihtimal de kayboluyor.Bence iletişiminizi kopartın, hiç bir şekilde cevap vermeyin. Böylesi cinnet geçirttirir adama.

Sizin tavrınızda, konuşmanızda hiçbir yanlış mesaj olduğunu sanmıyorum. Adam anlamamakta direniyor, sizi yokluyor resmen. Azıcık yüz verseniz ne yapacaktı merak ediyorum.
Bence hiçbir şekilde mesaj ve aramalarına dönmeyin. Toplantı amaçlı bir araya geldiğinizde bile yüzüne bakmayın. Hiç muhattab almayın.

Sizde her hangi bir problem yok. Adam kene gibi yapışmış nereden kanal yapsam diye kendini parçalıyor.

İletişimi tamamen kesmen ve iş amaçlı görüştüğünüzde tanımıyormuş gibi yapın gerekir ise sağlam bit göz dağı verin akıllı olsun.

Yüzsüz yılışık insanlardan hiç hoşlanmam.
Yüzüne tükürsen yarabbi şükür dicek cinstenmiş bu adamda.
O öyle mi davranıyor sende ona karşı daha kaba ol.
Senin tavırların gayet yerinde ve net ama adam anlamıyor.O böyle yapmaya utanmıyorsa sende çirkefleşmeye kabalaşmaya hiç utanma.Adama bak sümük gibi yapışmış resmen.çileden çıktığım insan modelidir bu.

İnanamıyorum. Ben neden böyle bir şey yaşıyorum ya rabbim :26:
Bu olay artık raydan çıktı. Anladım ki hiç anlaşılmamışım. Gereken neyse yapıcam artık.
Kendi sorunlarımı kendim hallederim derdim her zaman, kimseden yardım istemezdim ama bu kez başaramadım. Abimden yardım istedim utanarak.

Yarım saat önce telefon çaldı. Sanki o sözleri işiten o değilmiş gibi
-Naber nasılsın?
-İyiyim teşekkür ederim.
-Sinirin geçti mi:53:
-(iç sesim; sakin ol marjinaly)
.
.
.
-Marjinaly, sana satranç takımı aldım....
Biliyorum, kafamı kırmak istiyorsun.

-Ya arkadaş sen beni dinlemiyor musun, anlamıyor musun, algılayamıyor musun??????? Satranç takımı nereden çıktı???

-Sen şununla konuşurken, satranç bilmediğini söylemiştin, duydum, belki öğrenmek istersin diye düşündüm. aldım.
:47::47::47::47:

Bir şeyler söyleyecekti KES SESİNİ BENİ DİNLE DEDİM.
Bir daha beni ararsan, işlerle ilgili mevzu da dahil, olacaklardan sorumlu değilim.
Ayağını denk al, gerçekten çizmeyi aştın. Başka bir şey söylemeye gerek yok.
Sen anlaman gerekeni anla. Bir daha beni arama ve karşılaştığımızda da tanımıyor gibi davran. Kendin için iyi edersin.
Dedim. Kapattım. Ben kapatana kadar dinledi. Delirdim.....

Sinirden elim ayağım titriyor. Aslında daha çok şey söyledim ama şu an aklıma gelenler bunlar.
Bir de sanki yaptıkları benim hoşuma gidiyormuş da istemem yan cebime diyormuşum gibi tavrı var.
Onca lafın üstüne gülmesinden bunu anladım.

Ve abimi aradım. Dedim durum böyle böyle. Yarın toplantı bitiminde beni almaya gelecek.
İşyerinde de gereken kişileri durumdan haberdar edicem. Maalesef adım böyle aptalca bir olayın içinde geçecek.

ya ne yapışık insanmış
bende yıllar önce karşılaşmıştım böyle bi manyakla
en sonunda beni iş yerinde kıstırmaya öpmeye filan çalıştı
tabi dayağıda yedi işindende oldu
umarım bian önce kurtulursun

Bir mesaj geldi.
Aynen şöyle

--Bu yaptıklarım seni anlamadığım anlamına gelmiyor. Sen sadece öğrenmen gereken bilgileri alacaksın benden:53::53::53:
--Benim zamanımın ne kadar kaldığını bilmiyorum:53::53:
--Net olarak hissettiğim sona çok yaklaştığım:53::53:
--Bu yüzden sabırsızlığımı ve üstüne fazlaca gelişimi mazur görmeni umuyorum. :53:
--Sen bu hayatta tanıdığım en güzel insanlardan bir tanesisin:53:
--Umarım beni anlarsın.:53:
--Sevgi ile kal:53:

Ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum.
Allah'ım ne günah işledim :50:

Bir mesaj geldi.
Aynen şöyle

--Bu yaptıklarım seni anlamadığım anlamına gelmiyor. Sen sadece öğrenmen gereken bilgileri alacaksın benden:53::53::53:
--Bu yüzden sabırsızlığımı ve üstüne fazlaca gelişimi mazur görmeni umuyorum. :53:

huc vakıt kaybetme bence bu adamda bır manyaklık var ıyı degıl bu adam dengesız ve tuhaf saplantılı resmen ya.gıt konus kurtar kendını bole bır adamla aynı topluluk ıcınde olmak bıle buuk sıkıntı.kendını dını yaymakla gorevlı falanmı sanıyor bu?aptalca bı tarıkat dahılınde bıle olabılır bence.ben artık cıddı anlamda bu adamı sapık olarak gormeye basladım saplantıları var resmen bellı dını kullanıp yaklasmak degıl bu bana cok baska seylerı cagrıstırdı.malesef bole ınsanlar cok var.hepsı toplumun ıcınde gayet gızlenıp yasıyorlar sen cıkarmazsan sen dahıl daha bı cok ınsanın canını sıkıp yakabılıcek duzeye gelır.bu adama artık hayvan sapık kene falan dıyemıcem ben dedım ya baska bısı var bu adamda normal degıl.

Bir mesaj geldi.
Aynen şöyle

adam kendını paulo coelho ılan etmıs :1:

Valla adam yapısmıs nasıl kurtulursun bılemıyorumda cok cocuklasmıs

Yemin ediyorum çok sabırlısın.bu ne böyle ya !insanı delirtir! Şimdi de benden alman gereken bilgileri alıcaksın çok zamanım yok falan. Ne bu yani?sana gönderilmiş bişey miymiş bu adam?Allah yardım etsin ve hemen kurtulmayı nasip etsin inşallah

Saplantılı insanlar,"hayır teşekkürler" veya "işim var" gibi bize göre açık olan cevapları,reddedilme olarak algılayamıyorlar.
Mazeret üretiyor veya naz yapıyor,kibarlıktan reddediyor sanıyorlar.
Yüzlerine karşı açık açık "senden hoşlanmıyorum,seninle ne arkadaşlık,ne sevgililik,hiçbir bir şekilde ilişki düşünmüyorum" demek gerekiyor.
Son adımda bunu yapmışsın ama duygu sömürüsüne başlamış.Bir de kendini misyoner filan sanıyor galiba.
Allah kolaylık versin.Adam tehlikeli görünüyor.Abini devreye sokmakla iyi etmişsin.

Saplantılı insanlar,"hayır teşekkürler" veya "işim var" gibi bize göre açık olan cevapları,reddedilme olarak algılayamıyorlar.
Mazeret üretiyor veya naz yapıyor,kibarlıktan reddediyor sanıyorlar.
Yüzlerine karşı açık açık "senden hoşlanmıyorum,seninle ne arkadaşlık,ne sevgililik,hiçbir bir şekilde ilişki düşünmüyorum" demek gerekiyor.
Son adımda bunu yapmışsın ama duygu sömürüsüne başlamış.Bir de kendini misyoner filan sanıyor galiba.
Allah kolaylık versin.Adam tehlikeli görünüyor.Abini devreye sokmakla iyi etmişsin.

maalesef senden hoşlanmıyorum, hayatımdan defolup git laflarını da anlamıyor bu zihniyetler.

üniversitedeki en yakın arkadaşıma böyle bir psikopat musallat oldu. dile kolay tam 6 yıl kız kurtulamadı. millet duymasın etmesin diye kendi anlatmaya çalıştı olmadı, biz anlattık yok, o çocuğun arkadaşları anlattı yok. çocuktaki saplantı hat safhada idi. ben seviyorum o naz yapıyor, o da beni seviyor mantığındaydı.

en son bu sene arkadaşım mahkemeye verdi onu da kurtuldu. dava sürüyor hala ama dava sürdüğünden beri de bulaşmadı...

geçen bu salak benim numaramı bulmuş nerden bulduysa ve aradı beni. ''vazgeçtim beni ama filan kişi ilerde mutsuz bir evlilik yaparsa da sorumlusu sizsiniz'' diye. ben de şarteller attı tabi. açtım ağzımı yumdum gözümü. arkadaşım hanımefendi biri ağır konuşamaz ama bu adam laftan anlamıyor ki. anladığı dilden ağzıma geleni saydım.

tabi anlayana. kafada tahtalar eksik olunca nereye kadar anlatsan da boş..

konuyu dağıtmış gibi oldum da okuyunca birden aklıma geldi paylaşmak istedim. bu tipler çok tehlikeli ve aşırı şekilde takıntılı olabiliyorlar. Allah konu sahibine de yardım etsin umarım yakın zamanda kurtulursunuz bu manyaktan.

Dün işyerinde uyarılmasına rağmen, dün gece hiç bir şey olmamış gibi mesajlar attı.
Silmiyorum mesajlarını, cevapta vermiyorum.
Bu arada abim dün karşılaşamadı onunla, toplantıya katılmadan erkenden çıktı gitti çünkü..Telefonunu aldı ama aramasını istemedim şimdilik.
Laftan anlamıyor. şikayet edeceğim pazartesi. Başka çarem kalmadı.

Nerden çattım bu belaya....Artık kimseye selam dahi vermeyeceğiz galiba..
Şaştım kaldım...

Yorumlarınıza çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Sonunu merakla bekliyrum inşallah sorun çıkmadan kurtulursun .
Dikkat et kendine yalnız çıkma işten :(

Allah Allah...Ne biçim insanlar var şu dünyada.Ulan sen kim tasavvuf kim be.Sazı filan alıp kafasında kıracaksın bu herifin.İlle birisine "istemiyorum" demeye gerek yok,baktın ki o ışığı alamadın,defol git arkadaş.Tamam belki hoşlanmış olabilir senden,e ama sen ondan hoşlanmadın nolcak?Böyle ısrarcı tiplerden nefret ediyorum,diyorum şöyle 5 kişi falan toplanıp güzelce bir dövülse aklı başına gelir böylelerinin.Şiddet çözüm değildir her zaman ama böyle laftan anlamayanlara ne yapmak lazım acaba?Birisi vardı haberde okumuştum kız aşkına karşılık vermedi diye asit döküyor kızın vücuduna,hapse giriyor gerizekalı hapisten tehdit mektubu yolluyor,35 yaşında çıkacağım,devam edeceğim intikamımı almaya diye.Allah'ım sen bizi ve evlatlarımızı koru Yarabbim bu pisliklerden,çantanda hiç olmazsa şok tabancası mıydı neydi ismi,ondan bulundur,ne biliyim biber gazı bulundur,fazlaca fışkıran deodorant tarzı birşey bulundur birşey olursa sık gözüne filan adamın...Gerçekten çok canım sıkıldı zaten üzgündüm bu da iyice sinirlendirdi beni.Allah'a emanet ol inşallah:nazar:

Back