bır dahakı msjlarını sılme dursun.bır dava acarsan yada o sahsı ısten cıkartılarsa delıl olarak kullanılabılırler.sılınenler ıcınde uzulme gonderdıgın msjlarda gelen msjlarda mahkeme kanalıyla ıstenebılıyor.bırılerının haberdar olması lazım bence.nerde ve ne mevkıde calısıyorsunuz o sahısta calısıyor bılmıyorum ama aynı ortama atıyorum ofıs gıbı bı yerde denk gelıyorsuz anladıgım kadarıyla bu adamın kendı asmıcagından emın olamadımda ben pek ınsan bu nefsı bellı olmuyor.onlemlerınızı en sıkı derecede alın bence. cok karsılasıyoruz bole vakalarla ıs ısten gecmesın.daha cok basınız agrımasın.saygısız adam ya.
Haklısın, artık buradaki yorumlar sayesinde de daha iyi anladım. Bu durum normal değil. Ben acaba çok mu agresif davranıyorum, yanlış mı algılıyorum diye kendimle çelişiyordum.
Konuyu yazarken de, her şeyi olabildiğince net olarak anlatmaya çalıştım.
Çok teşekkür ederim herkese.
Mesajları silmiş olmama üzülmüştüm ama mahkeme kararıyla çıkarılıyor olmasına sevindim.
Her ne kadar telefonumda "taciz" içerikli mesajlar bulunmasa da, gecenin bir vakti bana mesaj atması (örnk: saat 04.--05 gibi) normal bir durum olmadığını açıklar.
Allahtan uykumda davul çalsalar uyanamıyorum da o mesajları sabah uyandığımda görüyordum.
İnsanı çileden çıkarır böyleleri...
Tekrar tekrar çok teşekkür ederim arkadaşlar.