bır dahakı msjlarını sılme dursun.bır dava acarsan yada o sahsı ısten cıkartılarsa delıl olarak kullanılabılırler.sılınenler ıcınde uzulme gonderdıgın msjlarda gelen msjlarda mahkeme kanalıyla ıstenebılıyor.bırılerının haberdar olması lazım bence.nerde ve ne mevkıde calısıyorsunuz o sahısta calısıyor bılmıyorum ama aynı ortama atıyorum ofıs gıbı bı yerde denk gelıyorsuz anladıgım kadarıyla bu adamın kendı asmıcagından emın olamadımda ben pek ınsan bu nefsı bellı olmuyor.onlemlerınızı en sıkı derecede alın bence. cok karsılasıyoruz bole vakalarla ıs ısten gecmesın.daha cok basınız agrımasın.saygısız adam ya.
bence o sana daha çok dini tebliğ etme gibi bir görev edinmiş.
hani namaz kıl filan demesi,dua okumanı istemesi.,bunu düşündürüyor.
ya da boşanma aşamasındaki bir bayana sahipsiz gibi düşünerek olta atmaya çalışıyor.
Bir mesaj geldi.
Aynen şöyle
--Bu yaptıklarım seni anlamadığım anlamına gelmiyor. Sen sadece öğrenmen gereken bilgileri alacaksın benden
--Benim zamanımın ne kadar kaldığını bilmiyorum
--Net olarak hissettiğim sona çok yaklaştığım
--Bu yüzden sabırsızlığımı ve üstüne fazlaca gelişimi mazur görmeni umuyorum.
--Sen bu hayatta tanıdığım en güzel insanlardan bir tanesisin
--Umarım beni anlarsın.
--Sevgi ile kal
Ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum.
Allah'ım ne günah işledim
Bir mesaj geldi.
Aynen şöyle
--Bu yaptıklarım seni anlamadığım anlamına gelmiyor. Sen sadece öğrenmen gereken bilgileri alacaksın benden
--Benim zamanımın ne kadar kaldığını bilmiyorum
--Net olarak hissettiğim sona çok yaklaştığım
--Bu yüzden sabırsızlığımı ve üstüne fazlaca gelişimi mazur görmeni umuyorum.
--Sen bu hayatta tanıdığım en güzel insanlardan bir tanesisin
--Umarım beni anlarsın.
--Sevgi ile kal
Ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum.
Allah'ım ne günah işledim
Saplantılı insanlar,"hayır teşekkürler" veya "işim var" gibi bize göre açık olan cevapları,reddedilme olarak algılayamıyorlar.
Mazeret üretiyor veya naz yapıyor,kibarlıktan reddediyor sanıyorlar.
Yüzlerine karşı açık açık "senden hoşlanmıyorum,seninle ne arkadaşlık,ne sevgililik,hiçbir bir şekilde ilişki düşünmüyorum" demek gerekiyor.
Son adımda bunu yapmışsın ama duygu sömürüsüne başlamış.Bir de kendini misyoner filan sanıyor galiba.
Allah kolaylık versin.Adam tehlikeli görünüyor.Abini devreye sokmakla iyi etmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?