Herkese merhaba,
-Konuyu biraz detaylı anlatmak zorundayım.
Yaklaşık 15-20 gün kadar önce iş toplantısında bir beyle tanıştım.
Toplantı bitiminde işle ilgili sohbetler edildi.
Sonrasında bu beyin bir enstrüman çaldığını öğrendim.
Bu enstrümanı ben de çalmayı öğrenmek istiyorum uzunca bir zamandır.
Ama bir türlü vakit bulamıyordum, şartlar uymuyordu vs.vs.
Neyse bunu öğrenince... "aa ne güzel ben de çalmayı çok istiyorum bu enstrümanı" dedim.(dilimi eşşek arısı soksaydı da demeseydim)
Ben öğretirim cevabı aynı anda geldi. Şu anda bunun için uygun zaman değil teşekkür ederim dedim. Derslerim ve işlerim yeteri kadar zamanımı alıyor zaten.
tamam dedi, sen ne zaman uygun görürsen...
İşten dolayı telefonumu da verdim onunkini de aldım.
Bir de bu beyin, tasavvufla ilgilendiğini, mesnevi sohbetler ettiğini, bakış açısını falan öğrendim. O gün güzel sohbetler yapıldı. Sorun yoktu.
Ertesi gün ve sonrası...
Sabah telefonum bikbik mesaj,
"günaydın marjinaly"
"nasılsın marjinaly"
Aradan bir kaç saat zaman geçiyor cevap veriyorum. Gayet resmi cevaplar. İyiyim tşk ederim. o kadar.
Neyse, bu yeterli gelmiyor, arıyor. Bazen açıyorum bazen açmıyorum.
Telefonu açınca konu "enstrümanmış" gibi görünsede adam habire kendini anlatıyor.
"o telefonda konuşurken benim boğazımı sıkıyorlar sanki"
Bir anda adam kırk yıllık ahbap gibi davranmaya başlıyor.
Daralıyorum.
Sürekli haftada bir saatini ayır sana nota bilgisi öğretmeye başlayayım diyor.
Çok net "HAYIR" diyorum. uygun değilim teşekkür ederim ilginize alakanıza diyorum.
Ama yok. yok yok... Anlatamıyorum.
"sana nota kitabı aldım marjinaly"
"müzik defteri de aldım marjinaly"
Bunlara gerek yok "İSTEMİYORUM" diyorum. Siz bana söyleyin, hangi kitabı almam gerektiğini, ben alırım diyorum.
Bir kaç gün sonra toplantıda pat diye getiriveriyor aldıklarını
Allah'ım çıldırıcam sanki...
Normalde sakin biriyim, ama sinirlendiğimde kendimden korkarım. Nitekim korkmaya başladım.
Bir Akşam ders çalışmam lazım, söylüyorum. ama telefonda konuyu uzattıkça uzatıyor. Şartellerim attı....
EEhhh yeter yaaa dedim. Anlayamadın gitti iki saattir ders çalışmam lazım diyorum yeter dedim kapattım suratına telefonu.
Ve 3 gün kafam rahattı.
Dördüncü gün toplantıda karşılaştık. Söylediğimden hiç pişman değilim onun da yanıma geleceğini falan hiç düşünmüyorum. Neyse...
Geldi yanıma. Özür dilerim dedi. Tamam dedim. o kadar.
Ertesi gün yine mesajlar başladı. Sen beni yanlış anlıyorsun, Bana istersen abi de, istersen dostum de. Ne dersen de ben seni bırakmıcam.
Sen çok iyi birisin. vs.vs. gibi... iletişimde nefret ettiğim bi tarz bu benim.
Üç aramasına cevap vermiyorsam birine cevap veriyorum...
Yine aynı muhabbetler.. Ama daha temkinli. Çok uzatmıyor, offlayıp pofflamaya başlıyorum. Kapanıyor telefon. neyse.
Bu arada "bu sabah namazını kılmanı istiyorum marjinaly" gibi komutlar veriyor.
Ertesi gün soruyor "kıldın mı" ben "HAYIR" diyorum.
Gelelim olay gününe.
Pazar akşamı annemdeydim eve biraz geç geldim. Neyse efendim, başım feci ağrıyor. Msn açtım. arkadaşa bir şey sormam lazım teli kapalıydı. bu da online.
Başım ağrıyor deyince, bu da "duşa girince suyun altındayken dua okursan geçer" dedi.
Vallahi aklıma artniyet gelmedi. Çünkü suyun topraklanma ve negatif etkilerden arınmak için çok etkili bişey olduğunu biliyorum.
Arkasından bomba "şimdi kapat msni ve duşa gir, girerken de bana da söyle ben de okuyayım aynı anda"
(Gece saat 12.) Ben duşa girmiyorum. size hayırlı geceler dedim kapattım. Yattım ve uyudum.
Ertesi gün sabah bir mesaj ve bir arama. Cevap vermedim.
Öğleden sonra facebooku açtım.
(Gece saat 3.30) faceten özel mesaj göndermiş. Marjinaly sen uyanık mısın?
Sakinleşmeyi bekledim... bekledim..bekledim ama kendime engel olamıyorum... Akşamüzeri oldu yine aradı. açmadım.
Mesaj gönderdi. nasılsın falan filan. Ben de dedim...sen kim oluyorsun da beni kontrol ediyorsun uyudum mu uyumadım diye..Kim bu hakkı verdi sana. 12 de yatıyorum demişim gece 3.30 da uyanıkmısın diye yazmışsın. Ne oluyor? Annem babam bile beni böyle kontrol edemiyor. Sanane ya dedim. Nezaketli olayım derken tepeme çıktın dedim.
(sen beni yanlış anladın, çok üzüldüm yazdı.
(Şimdi bunu direkt olarak söylesem, "duşa girerken sana niye haber vereyim"
etrafa yayacak ben ona iyilik etmek istedim o artniyetli düşündü falan.)
Velhasıl kelam, benim son tepkime karşı ne dese beğenirsiniz?????
ÖZÜR DİLERİM YAPTIĞIM HER ŞEY İÇİN. SINAVLARIN BİTENE KADAR SENİ RAHATSIZ ETMİCEM
Arkadaşlar... çıldırmama az kaldı. Ben işle ilgili görüşüyoruz, nezaketimi ve saygıyı yitirmeyeyim dedikçe durum bu hale geldi.
Ben mi yanlış algılıyorum.
Yeterince NET değil miyim.
Siz olsanız nasıl davranırdınız?
Eksik anlattığım yerler varsa açıklarım.
Bu arada o enstrümanın adını bile ağzıma alamıyorum, kusmak geliyor içimden artık. Nefret ettim. o dereceyim.
-Konuyu biraz detaylı anlatmak zorundayım.
Yaklaşık 15-20 gün kadar önce iş toplantısında bir beyle tanıştım.
Toplantı bitiminde işle ilgili sohbetler edildi.
Sonrasında bu beyin bir enstrüman çaldığını öğrendim.
Bu enstrümanı ben de çalmayı öğrenmek istiyorum uzunca bir zamandır.
Ama bir türlü vakit bulamıyordum, şartlar uymuyordu vs.vs.
Neyse bunu öğrenince... "aa ne güzel ben de çalmayı çok istiyorum bu enstrümanı" dedim.(dilimi eşşek arısı soksaydı da demeseydim)
Ben öğretirim cevabı aynı anda geldi. Şu anda bunun için uygun zaman değil teşekkür ederim dedim. Derslerim ve işlerim yeteri kadar zamanımı alıyor zaten.
tamam dedi, sen ne zaman uygun görürsen...
İşten dolayı telefonumu da verdim onunkini de aldım.
Bir de bu beyin, tasavvufla ilgilendiğini, mesnevi sohbetler ettiğini, bakış açısını falan öğrendim. O gün güzel sohbetler yapıldı. Sorun yoktu.
Ertesi gün ve sonrası...
Sabah telefonum bikbik mesaj,
"günaydın marjinaly"
"nasılsın marjinaly"
Aradan bir kaç saat zaman geçiyor cevap veriyorum. Gayet resmi cevaplar. İyiyim tşk ederim. o kadar.
Neyse, bu yeterli gelmiyor, arıyor. Bazen açıyorum bazen açmıyorum.
Telefonu açınca konu "enstrümanmış" gibi görünsede adam habire kendini anlatıyor.
"o telefonda konuşurken benim boğazımı sıkıyorlar sanki"
Bir anda adam kırk yıllık ahbap gibi davranmaya başlıyor.
Daralıyorum.
Sürekli haftada bir saatini ayır sana nota bilgisi öğretmeye başlayayım diyor.
Çok net "HAYIR" diyorum. uygun değilim teşekkür ederim ilginize alakanıza diyorum.
Ama yok. yok yok... Anlatamıyorum.
"sana nota kitabı aldım marjinaly"
"müzik defteri de aldım marjinaly"
Bunlara gerek yok "İSTEMİYORUM" diyorum. Siz bana söyleyin, hangi kitabı almam gerektiğini, ben alırım diyorum.
Bir kaç gün sonra toplantıda pat diye getiriveriyor aldıklarını
Allah'ım çıldırıcam sanki...
Normalde sakin biriyim, ama sinirlendiğimde kendimden korkarım. Nitekim korkmaya başladım.
Bir Akşam ders çalışmam lazım, söylüyorum. ama telefonda konuyu uzattıkça uzatıyor. Şartellerim attı....
EEhhh yeter yaaa dedim. Anlayamadın gitti iki saattir ders çalışmam lazım diyorum yeter dedim kapattım suratına telefonu.
Ve 3 gün kafam rahattı.
Dördüncü gün toplantıda karşılaştık. Söylediğimden hiç pişman değilim onun da yanıma geleceğini falan hiç düşünmüyorum. Neyse...
Geldi yanıma. Özür dilerim dedi. Tamam dedim. o kadar.
Ertesi gün yine mesajlar başladı. Sen beni yanlış anlıyorsun, Bana istersen abi de, istersen dostum de. Ne dersen de ben seni bırakmıcam.
Sen çok iyi birisin. vs.vs. gibi... iletişimde nefret ettiğim bi tarz bu benim.
Üç aramasına cevap vermiyorsam birine cevap veriyorum...
Yine aynı muhabbetler.. Ama daha temkinli. Çok uzatmıyor, offlayıp pofflamaya başlıyorum. Kapanıyor telefon. neyse.
Bu arada "bu sabah namazını kılmanı istiyorum marjinaly" gibi komutlar veriyor.
Ertesi gün soruyor "kıldın mı" ben "HAYIR" diyorum.
Gelelim olay gününe.
Pazar akşamı annemdeydim eve biraz geç geldim. Neyse efendim, başım feci ağrıyor. Msn açtım. arkadaşa bir şey sormam lazım teli kapalıydı. bu da online.
Başım ağrıyor deyince, bu da "duşa girince suyun altındayken dua okursan geçer" dedi.
Vallahi aklıma artniyet gelmedi. Çünkü suyun topraklanma ve negatif etkilerden arınmak için çok etkili bişey olduğunu biliyorum.
Arkasından bomba "şimdi kapat msni ve duşa gir, girerken de bana da söyle ben de okuyayım aynı anda"
(Gece saat 12.) Ben duşa girmiyorum. size hayırlı geceler dedim kapattım. Yattım ve uyudum.
Ertesi gün sabah bir mesaj ve bir arama. Cevap vermedim.
Öğleden sonra facebooku açtım.
(Gece saat 3.30) faceten özel mesaj göndermiş. Marjinaly sen uyanık mısın?
Sakinleşmeyi bekledim... bekledim..bekledim ama kendime engel olamıyorum... Akşamüzeri oldu yine aradı. açmadım.
Mesaj gönderdi. nasılsın falan filan. Ben de dedim...sen kim oluyorsun da beni kontrol ediyorsun uyudum mu uyumadım diye..Kim bu hakkı verdi sana. 12 de yatıyorum demişim gece 3.30 da uyanıkmısın diye yazmışsın. Ne oluyor? Annem babam bile beni böyle kontrol edemiyor. Sanane ya dedim. Nezaketli olayım derken tepeme çıktın dedim.
(sen beni yanlış anladın, çok üzüldüm yazdı.
(Şimdi bunu direkt olarak söylesem, "duşa girerken sana niye haber vereyim"
etrafa yayacak ben ona iyilik etmek istedim o artniyetli düşündü falan.)
Velhasıl kelam, benim son tepkime karşı ne dese beğenirsiniz?????
ÖZÜR DİLERİM YAPTIĞIM HER ŞEY İÇİN. SINAVLARIN BİTENE KADAR SENİ RAHATSIZ ETMİCEM
Arkadaşlar... çıldırmama az kaldı. Ben işle ilgili görüşüyoruz, nezaketimi ve saygıyı yitirmeyeyim dedikçe durum bu hale geldi.
Ben mi yanlış algılıyorum.
Yeterince NET değil miyim.
Siz olsanız nasıl davranırdınız?
Eksik anlattığım yerler varsa açıklarım.
Bu arada o enstrümanın adını bile ağzıma alamıyorum, kusmak geliyor içimden artık. Nefret ettim. o dereceyim.