Yeter!

evli adama aşık olmak hangimizin kitabında yazıyor acaba....sevmişte ondan yapmış defolsun be ka...pe...bak kardeşim senin kocan kafayı kırmış bence neme lazım barışırsın falan daha sonrasında başını hiç kurtaramazsın...en çok karşılaştığımız tipik erkek modeli işte her türlü b.... yerler yerler sonrada köpek gibi yalvarırılar...kadınlık gugurunu düşün biraz aynı şeyi sen ona yapsaydın böle erkekler yaşatmazlar bile insanı..yazık etme kendine daha ne kadar çekeceksin

Allah yardımcın olsun kardeşim.
Ama sana şunu söyleyeyim, öyle bir zamanda yaşıyoruz ki...
Ben hiçbir erkeğin ne Kuran'a el basmasına, ne yeminler etmesine inanıyorum.
Sadece erkekler de değil, kadınlara da inanmıyorum.
Bu yüzden Kuran'a el bastı diye doğruluğuna inanma.
Aldatmak sadece 2 dakikalık cinsel ilişki yaşamakla olmaz.
Zina sadece cinsel birliktelikle olmaz.
Senin ona inanmandan korkuyorsa, demekki yarası varmış da böyle endişe etmiş.
Hiç kusura bakma, çocuğuna böyle bir babanın model olması çok yanlış.
Bir kere yapan tövbe billah etse yine yapar bence.

Okudukça şok oldum yazdıklarını vallahi...
Aferin sana kanmamışsın bazı sözlerine.
Umarım bundan sonra da taviz vermezsin boşanana kadar.
Okuduğum bunca sözden sonra sadece şunu düşünüyorum :

ALLAH HEPİMİZİ DOĞRU DÜRÜST İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN !

Son düzenleme:
Kocan belliki yalan söylüyor çünkü bi insan zorla saatlerce telde konuşmaz canım bence annenin evine git sakin düşün oda daha çok korksun seni kaybetmekten. Hakkında hayırlısı olsun bu arada ev aldırıp tekmeyi vurabilirsende ona iyi bir ders olur.

adam utanmasa kadını üstünüe kuma getirecekmiş.. eğer affedersen bu adamın yeni rezilliklerine onay vermiş olursun canım.. elinden geleni ardına koyma böyle cibiliyetsizlere.. çocuğuna baba olabilecek bir adam değilmiş...

canım yaşadıkların çok agır allah yardımcınh olsun bencede babanın evine gitmelisin.... saglıklı karar verebilmen için... aileninde destigini alman için... böyle adamla ömür geçmez ... o yaptıgının çezasını çekmeli... girersin bir işe çalışır bebeginede bakarsın ... bence hiç çekme bu adamı ..... hayırlısı olsun......

Canim affet ya da afetme bu senin bilecegin is. ama affedersen, kocan hakli cikacak. gitmez dedim diyor ya. evet gitmemis olacaksin.

Ve emin ol arkasi gelecek. bu sefer daha ustaca yapacak.

ayrica ben kadina suc bulmiuyorum. o da kandirilmis. bekarim demis. kadin da dul. dayanacagi bir kapi olarak dusunmustiur.

ha ondan sonrasini tasvip etmiyorum ama sucun buyugu kocanda.

Ucak biletini neden o kadar gece aldin ki canim? 1 hafta sonrasina almissin taa. olaylar sicagi sicagina iken gostermeliydin neler yapacagini. daha 5 gun var. gun ola harman ola.

canım ben inanmadım yani böyle bişi gerçekten lmuş olsaydı bile sana anlatabilirdi manyağın biri musallat oldu haberin olsun die
bütün şüpheli hareketleri yapmış
bende subay eşiyim canım ne demek nöbete gelmiyorum die nöbetten vaz geçiyo adamı sallandırırlar walla
ben inanmadım canım eşine bence en bastan beri sen çok şans vermişsin adanadan taşındığınız halde hala okadından kopamammışsa büyük bi ilişkidir

kesinlikle arkadasımız çok güzel anlatmış..sen bir bireysin ve ayakların üstünde durabilirsin..ama hiçbir zaman için onun yaptıklarının haklı bir yanı asla olamaz..sen cok güçlüsün bunu asla unutma..

VE eger gerçek anlamda o kadından kurtulmak istese hattını değişirdi gizli kapaklı işler cevirmezdi..sen her ne olursa olsun verecen kararda iradeli ol ..DUALARIMIZ SENINLE

Sadece bu dünyanın varlığına inanan ,buna inandığı içinde insan kalbi kırmaktan çekinmeyen zihniyetlerin kurana el basmalarınıda çok ehemmiyetli bir savunma olarak görmüyorum.yaşadıklarınızı okurken çok öfkelendim.Herşeyden önce karşısındakini aptal yerine koyup çok akilane hareketler sergilediğini sanan insanların varlığını yaşamanız hissetmeniz çok üzücü.Ben zaten hiç bu işin (aldatma) mükemmelini yapanı görmedim.öylesine ucuz öylesine sıradan ve öylesine bayağılık kokan savunmalara hangi erkek inanırki bir kadının inanması beklenilir.avukat olduğu söylenilen bayanda paylaşılan konuları anlatmakla tehdit edebilir etse etse.neticede konu bu olayın yaşanmışlığı gerçeğine varacaktır.yüzlerce binlerce askere laf geçiren adam bir kadınamı laf geçiremiyor.diyelimki bir kadına laf geçiremiyor ,bir kadınada kendini geçiremesin.buda sen ol...hakkında hayırlısını dilerim canım

cnm sakın kararından dönme bence bu adam iflah olmaz cocuğun için kopar koparabildiğini
allah yardımcın olsun
şuan nasılsın ne alemde durumlar cnm???

sizin kararınızz yaşayan sizsiniz
ama bişiy söylemek istiyorumm sizin aracılığınızlaa
derdim var böl. okuduğumm tümm hikayelerii okurkenn dertt sahibi oluyomm çünkü
dedi dedim dedi ddim dedi dedimm
o kadar uzatılıyo kii
kısa ve öz aldatıldımm napayım aldatıldığından eminsenn boşan
boşanamıyosan görmemezlikten gel allah kolaylık versinn canımm

İyi de burası bir derdim var bölümü insanlar dertlerini detaylı anlatıp çare çözüm vetavsitye için yazıyorlar madem o kadar detlenyorsunuz okumayın ? sizi boynunuzdan tutup zorlamı okutuyolar... Beğenmeyen okumaz. He bazı şeyleri görmemezlikten gelmek o kadar kolaysa sizde detayları görmemezlikten gelin..

Offfffff yaa.Lanet olsun böyle erkeklere.Delirdim sinirden resmen okurken. Eşini aptal yerine koyarken ohhh iyi herşeyi yap, kadın ortaya çıkartınca da pişmanlıktan köpek ol.Vay ş....z.Nereye kadar sürdürecekti acaba farkına varmasaydın.

Canım sen güçlü bir bayansın.Soğukkanlılığını koruyorsun.Birçok bayan çok daha fazla yıkılabilirdi böyle bir durumdan.yazdıklarından kararlı ve güçlü olduğun anlaşılıyor.Sakın taviz verme.

Herkes hata yapar ve 2. bir şansı hakeder belki ama bu konuda aslaaa. Kocan olacak o h...n kişiliksizin tekiymiş.Affetsen, ipleri eline alsan ne yaparsan yap bir süre sonra aynı yolda devam eder.İçinde var çünkü.

Hakkında hayırlısı olsun. Bir an önce ve zekice kurtul ondan.Canını sıkma öyleleri için diycem ama kolay değil.Allah kolaylıklar versin.

gerçekten bir psikoloğun bunları yazdığına inanamıyorum hastalarınıza üzüldüm....

neyse konu sahibi arkadaşım nerelerdesin durumlar ne inşallah daha fazla incitmiyodur seni...

Başa gelmeyince hiç bir şey bilinmiyor. O yüzden yorumlarımızı yaparken empati kurmaya çalışalım. Başaramıyorsak hiç yorum yapmayalım. Zaten ruhen yaralı insanlar bu bölüme konu açanlar. Biz de üstüne tuz biber ekmeyelim.
Nazçizane hayat bir şey öğretti ise o da hiç bir konuda sert tutum sergilememek. Zira başımıza gelmeden asla bilemeyiz o konuda biz olsak ne yaaprdık. Düşünmek başka, yaşamaksa çok başka. Konu sahibi arkadaşımız inş. bir an önce sağlıklı bir karar alıp hayatına devam eder. Yaşam çok kısa, ömür akıp gidiyor avuçlarımzın arasından. Ve değmeyen biri için heba etmemeli bu kısa ömrü.

agziniza saglik benim yazmak istedigim seyleri siz yazmissiniz tesekkürler

GÖZEK arkadaşımızın avukatı değilim ama bence sizde onu yanlış anlamışsınız.Arkadaşın derdini kısa ve öz anlatmasını söylemiş bencede doğru bir talep.Çünkü bende ilk sayfasına göre yorum yapmıştım ama yazı o kadar uzun ki.Sanki önce o ortada birşey yokken eşini kıskanmış gibi anladım.Sonra olayın seyri değişmiş gibi oldu.
KONU SAHİBİ arkadaşım yaşadıkların gerçekten çok zor ama inan zaman herşeyin ilacı olduğu gibi bununda ilacı.Çocuk varsa oturup daha net düşünmek lazım.Ben yinede sadece eşinizi değil ,onun karşısındaki bayanıda , hatta karşısındaki bayanı daha suçlu buluyorum.Eşimin bir lafı var ,hangi erkek olursa olsun kendine gelen bir bayana hayır demez.Hiç kimse kendini kandırmasın.Erkeklerin çoğu maalesef ki böyle...
Sen şuan bence karar vermekte acele etme.Düşünmek için zamanın olsun.Enine boyuna iyice düşün.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…