Yeter!

canım sakın kararından vazgeçme..

terbiyesiz adam ya... yazıklar olsun onun adamlığına birde utanmadan kurana el basmış...

gelişmelerden haberdar et bizi...

offf bebişine öyle üzülüyorum ki... bebeğin işin iyi bak kendine lütfen..

valla artık bunları okuya okuya paranoyak oldum.zaten şüpheci bir kişiliğim hepten oldum yani.ya bu erkeklerin hepsine klava: klava:
canım valla çok üzüldüm.hakkında hayırlısı olsun.bütün erkeklermi böyle bu nedir ya?

bazılarımız kadına suç bulmuş ne malum adamın kadını bin bir vaat vermediği ne malum tecavüz etmediği ne malum bekarım demediği ne malum baoşanmak istiyorum ama eşim boşamıyo mahkemedeyiz vs vs vs vs demediği ben kadına hiç bir suç bulmuyorum en adi kadın bile ben yuvamda mutluyum karımı seviyorum diyen erkeğin peşine gitmez tehdit etmez bu ancak böle adi erkelerin işidir yapmayın belki o kadıncağızıda ne yalanlarla kandırdı ve neler yaptı oda en sonunda baktı olmuyo eşine belkide sonradan öğrendi evli olduğunu yada baştan beri biliyodu ama ayrı biliyodu tamamen suç bu iğren adamın iki kadını ve iki tane biri hayatta birninde canına kıydığı masum bebeğe oldu olan size sabır diliyorum kolay değil allah yüzünüzün akıyla sizi bu işten kurtarsın....

eğer onu mahfetmek istiyorsan tavsiyem onu ADAM yerine koyma..kısaca kaale alma..bi robot gibi konuş onunla..hiç bir duygusalık gösterme..biliyorum bunu yapmak çok zor olacak ama onu en iyi bu şekilde yaralayabilirsin..

senin gözünde değersiz olduğunu kılını kıpırdatmadığını görünce kendini bi pislik gibi hissedecektir eminim...ve sizde yolunuzdan dönmeyin..bu dünyaya yalnız geldik yine yalnız gideceğiz....bu hayat sizin..onu çöplüğüne gönderin..

ohh bee rahatladım..

kadın duImus ve kadına bekarım demıs kadın ogrenınce bosa esını demıs bosamazsa dov onu parasız bırak ac kaIsınIar demıs ve bana soz dakmazsan esıne soyIerım demıs

cok komık guIdum sagoIun

kadın duImus ve kadına bekarım demıs kadın ogrenınce bosa esını demıs bosamazsa dov onu parasız bırak ac kaIsınIar demıs ve bana soz dakmazsan esıne soyIerım demıs

inanamıyorum. nasıl bir acımasızlıktır bu. onu döv çocukla aç kalsınlar... gerçekten bazı insanlar şeytan... bunları okudukça, anlıyorum..

onu donuna kadar soyacam cnm cocuk ıcın ne yapacam bıIıyor musun?uzerıme ev aIdırıp bosayacagım ve nafaka aIıp cocugumIa hayada dvm edecegım cok cok sagoI ama acı cekıyoruuuuuum berbadım yaaaaaaaas

inanamıyorum. nasıl bir acımasızlıktır bu. onu döv çocukla aç kalsınlar... gerçekten bazı insanlar şeytan... bunları okudukça, anlıyorum..
benı aradı kadın sen cok ıyı bır ınsansın ben esını aramayacagım ama sende o adamIa yasama dedı bırak onu dıyor bende bırakmıyacam cocugum ıcın dedım denemek ıcın sakın yapma bırak dıyor seydan

Allah'ım nereye gidiyoruz, noluyoruz.... nasıl çirkeflik, çirkinlk bunlar....

Büyük konuşmuyorum Rabbimin gücüne gitmesin...

Arkadaşım sende bunca çektiklerinden sonra kararını vermelisin, ayrıl ya da ayrılma diyemem hala evlisin çünkü....

Allah yardımcın olsun ve kararın sana mutluluk getirsin diyorum sadece....

yuhhh bukadarınada ama eşinin yalan sölemediği ne malum belki seni ikna etmek için hafifletiyo...

canım bnm zaden maas hep bnm eIımdeydi parasız gıderdi işe şimdı her dakika arıyor surdayım sunu yapıyorum dıyor agIıyor surekIı bırakmayagım senı dıyor bırakmama adına en ıyı avukadı dudacagım dıyor harf bozuk d iIe yazıyorum.senin beni bırakmayacgını dusundum gıdmez dedım dıyor hıc bu yuzune gormedım senın son bır sans dıyor köpeeeeeek ama yok defoIsun

Çoook uzun yazmışsın ama hepsini okudum.Bence öncelikle sen hatalısın.Adamın aklına bence sen sokmuşsun. Yani bu kadar kıskanman bence ona hava vermiş ve etrafa açılmış. Keşke baştan daha sakşn olsaydın.bence eşini dinle.Bu devirde kızlar gerçekten rahat durmuyor.Erkek nefside zayıf olunca böyle kızların işine geliyor.kötükedihüso

hoppaIa aI işde ben sucIu oIdum ben nıye sokayım onun akIına zaden yapıyordu sunu da soyIeyeyım ben hıc ama hıc kıskanc bır bayan degıIım sadece dıyorum kı aIIah yasadmasın ve kadın aIıyor

tekar düşün diyen arkadaşlara katılmıyorum.zaten arkadaşımız öyle nefret etmişki o adamla aynı evde yaşaması zaten mümkün değil artık.hem o adam bunu kesinlikle haketmiş.yolunuz açık olsun.yasal tüm haklarınızı talep edin.bencede donuna kadar alın.yazıklar olsun böyle erkeklere.diyecek bir şey bulamıyorum artık. klava:

çok zor bi durum cnm bence iyi bi ders ver eşine testi kırıldı bi kere duygularını anlayabiliyorum hadi affettin diyelim hiç bişey eskisi gibi olmayacak

O kadın seni hangi sıfatla ve ne yüzle arıyor acaba.Pes doğrusu.Yüzsüzlüğün bu kadarıda olmaz.
Canım kararlı ol,ayaklarının üstünde dur.
Eşinde ne hali varsa görsün.

Bence o kadınla yüz göz olma canım.Hangi hakla seni arar.Kocan için şunu söyleyebilirim affedersen yine aldatacaktır.Her hatanın affedilebilir bir yanı vardır.Ama aldatmanın kesinlikle yoktur.Tabi herkes yaşadığını bilir.Çocuğun daha çok küçük.Umarım kendin ve çocuğun için en doğru kararı verirsin.Bu arada merak ettim.Hala kapıyı kitleyerekmi çıkıyor evden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…