- 15 Ekim 2008
- 373
- 1
- 96
- Konu Sahibi senaytugrul
-
kadın duImus ve kadına bekarım demıs kadın ogrenınce bosa esını demıs bosamazsa dov onu parasız bırak ac kaIsınIar demıs ve bana soz dakmazsan esıne soyIerım demısbazılarımız kadına suç bulmuş ne malum adamın kadını bin bir vaat vermediği ne malum tecavüz etmediği ne malum bekarım demediği ne malum baoşanmak istiyorum ama eşim boşamıyo mahkemedeyiz vs vs vs vs demediği ben kadına hiç bir suç bulmuyorum en adi kadın bile ben yuvamda mutluyum karımı seviyorum diyen erkeğin peşine gitmez tehdit etmez bu ancak böle adi erkelerin işidir yapmayın belki o kadıncağızıda ne yalanlarla kandırdı ve neler yaptı oda en sonunda baktı olmuyo eşine belkide sonradan öğrendi evli olduğunu yada baştan beri biliyodu ama ayrı biliyodu tamamen suç bu iğren adamın iki kadını ve iki tane biri hayatta birninde canına kıydığı masum bebeğe oldu olan size sabır diliyorum kolay değil allah yüzünüzün akıyla sizi bu işten kurtarsın....
cok komık guIdum sagoIuneğer onu mahfetmek istiyorsan tavsiyem onu ADAM yerine koyma..kısaca kaale alma..bi robot gibi konuş onunla..hiç bir duygusalık gösterme..biliyorum bunu yapmak çok zor olacak ama onu en iyi bu şekilde yaralayabilirsin..
senin gözünde değersiz olduğunu kılını kıpırdatmadığını görünce kendini bi pislik gibi hissedecektir eminim...ve sizde yolunuzdan dönmeyin..bu dünyaya yalnız geldik yine yalnız gideceğiz....bu hayat sizin..onu çöplüğüne gönderin..
ohh bee rahatladım..
kadın duImus ve kadına bekarım demıs kadın ogrenınce bosa esını demıs bosamazsa dov onu parasız bırak ac kaIsınIar demıs ve bana soz dakmazsan esıne soyIerım demıs
onu donuna kadar soyacam cnm cocuk ıcın ne yapacam bıIıyor musun?uzerıme ev aIdırıp bosayacagım ve nafaka aIıp cocugumIa hayada dvm edecegım cok cok sagoI ama acı cekıyoruuuuuum berbadım yaaaaaaaas
Bunlar çok ciddi sorunlar canım benim ne demeli ki. İş telefonla macera aramanın dışında. ( hoş asla macera aramayı da tasvip etmiyorum yanlış anlaşılmasın. ) Burada karar sadece senin. Tüm bunları unutup yola devam etmek zor. Ama zaman ne gösterir bilinmez hayat bu. Belki zamanla fikirlerin değişir.
Benim fikrim seni ayakta uyutan bir adamdan hayır gelmez. Bir de demişya köpek olup seni kazanıcam diye. Kusura bakmasın da köpek değil adam olmaya baksın!
Asağılık kadın dediği kadınla çocuk peydahlamayı bilmiş ama.
Bas tazminatı, kadının nosu elinde nasılsa, döküm iste savcılıktan, saat kaçta ne kadar buluşmuş çıkar ortaya. Nafakanı da al son kuruşuna kadar. iyi bir avukat tut canım, madden alabildiğin kadar al derim. Sinirilerin yatışıp olaylar geçince hayat sürüyor, evladını yetiştirmek için her kuruşuna ihtiyacın olacak. Sinirle nafaka filan istemem duygularına girme sakın.
Hakkında hayırlısı olsun inş. Kendini yıpratma ne olursa olsun. Yıpratması gereken o. Kaybeden o. Evliliğini tehlikeye atan o! Bırak o vicdan azabı çeksin, sürünsün, hak etmiş...!
Sabah sabah sakin yazayım dedim olmadı ya sabır.
Yarınların daha mutlu olsun inş canım ne diyeyim.
benı aradı kadın sen cok ıyı bır ınsansın ben esını aramayacagım ama sende o adamIa yasama dedı bırak onu dıyor bende bırakmıyacam cocugum ıcın dedım denemek ıcın sakın yapma bırak dıyor seydaninanamıyorum. nasıl bir acımasızlıktır bu. onu döv çocukla aç kalsınlar... gerçekten bazı insanlar şeytan... bunları okudukça, anlıyorum..
kadın duImus ve kadına bekarım demıs kadın ogrenınce bosa esını demıs bosamazsa dov onu parasız bırak ac kaIsınIar demıs ve bana soz dakmazsan esıne soyIerım demıs
canım bnm zaden maas hep bnm eIımdeydi parasız gıderdi işe şimdı her dakika arıyor surdayım sunu yapıyorum dıyor agIıyor surekIı bırakmayagım senı dıyor bırakmama adına en ıyı avukadı dudacagım dıyor harf bozuk d iIe yazıyorum.senin beni bırakmayacgını dusundum gıdmez dedım dıyor hıc bu yuzune gormedım senın son bır sans dıyor köpeeeeeek ama yok defoIsunBoşanma kararınızı ertelemenizi öneririm size. Bir süre uzaklaşıp sakinleşip mantıklı düşünmeye ihtiyacınız var. Şu an çok öfkelisiniz. Ne kadar zor olsa da artık kanayan yarayı daha da deşmeyin. Nefretinizi daha da büyütmeyin. Eşiniz köpekler gibi pişman belli. Çocuğunuzun istikbalini düşünerek Ona son bir fırsat vermelisiniz ama tasmasını sımsıkı elinizde tutarak. Maaşını son kuruşuna kadar elinden alın her dakika üslerine rapor verdiği gibi size rapor vermesini isteyin. Kısaca fitil fitil getirin burnundan bu hatasını. Hem aldatıp hem de eşini hakir gören bir sürü erkek müsvettesi var. Bir çocuk büyüteceksiniz ve eğer eşiniz hakikaten düzeldiyse onu babasından mahrum bırakmayın.
sevgiler....
yuhhh bukadarınada ama eşinin yalan sölemediği ne malum belki seni ikna etmek için hafifletiyo...
kadında kabuI eddi soyIedım dıyor cunku onu cok sevdım dıyor
sIm arkadasIar öImek üzereyim aIIah bnm yasadıgımı kımseye yasatmasın herseyı basından anIatmak isdiyorum.biz eşimIe severek evIendık aiIesi beni istemedi basta sırf caIısmıyorum dıye aiIesine rest cekti eşim ve onIardan izinsiz evIendi sadece annesi geIdi düğüne sonradan tayinimiz adana ya cıktı eşimIe eşim subay adana kızIarını gormeIisiniz (istisna hariç)üniformasıyIa görünce eşime nasıI bakıyorIardı
esımde onIara o ara hamıIeydım neden bakıyorsun dedım bakarım noImus kı dedı bana o ara yıkıIdım eve gıttım hüngür hüngür agIadım hamiIeIigin verdiği duygusaIIıkIa cocugum dogana kadar esım cok iIgisizdi ve her seferınde bana ısını bahane edıp erkenden uyuyordu cok yoruIdum dıyordu bırgun eve bırkac tIf getirdi her zaman ki gibi askerde yakaIadım dedı bır tanesının modeIı hosuma gıtti acdım kurcaIadım içini yeIiz adIı bır bayan ismi ve msj yazıImıs su an topIantıdayım cıkınca ararım esıme dedım asker neden boyIe msj cekmıs o da dedı kı ben ne bıIeyım hayatım dedi numarayı aIdım aradım kızı tabı kız tanımıyorum dedı neyse cocugum dogdu ve Iohusayım o ara esım benı aradı nasıIsın faIan fıIan sonra sohbet arası bana yeIız dedı tIf kapandı yıkıIdım o an ben cocugumIa ne yapabıIırdım hemen eve geIdı ben oyIe bırsey demedım sen onu ısımIe yatıp kaIkıyorsun ondan boyIe kIasık erkek hıkayesı basIadı konusmaya kapaddım konuyu neyse bızım tayin yine cıktı doguya esım 15 gun dagda 5 gun evde bır gun supheIendım tIfnuna bakdım msj sayacına bır tane numara ama msjIar boIumu sıIındıgı ıcın msj gozukmuyor sadece numara aradım bır kız kımsın dedım soyIemedı esımı tanıyor musun dedım cvp vermedı aradım bıIınmeyen numarayı kızın adı yeIız ve adana yıkıIdım ya o an esım benı cok sevıyordu bır dedıgımı ıkı etmıyordu eve vaktınde geIır maasını bana verırdı cebınde parasız gezer ıse bıIe arabayIa gıtmezdı o ara 95 kıIoydum dogum kıIomu verememıstım dedım bu haIımIe ben ne yaparım kım benı ıse aIır cesaret edemedım ayrıca bana dedı kı hbrcım cekmısdır ne yemınIer ettı asIa ınanmadım ıcımde o an sevgı namına bırsey kaImadı aradan 1 yıI gecti memIeketine gittik eşimin ben ertesi gün hasta oIdum 5 gun hastaneye gıdıp geIdım serum 8 adet oda da yatıyorum esım sadece nasıI oIdun dıye bır kez geIıyordu yanıma hıc tahmın edemezdım ama neden dıye kendıme geIır gıbı oIdum baktım esım wcden cok uzun sure cıkmıyor supheIendım ama beIIı etmedim sonra annemIere gittik orada da surekIı wc de adam neyse bu bana dedı kı erken gıdecez 1 gun bana nobet yazmısIar peki dedim ama bende geIecegım o gun sacımı yaptırırım ıyı oIur dedım esım dedı kı sonra gıdersın ne gerek var o zaman dedım bana oda ayırt beraber kaIaIım o gun ara sıra geIırsın dedı kı yer yoktur pekı dedım ben ayırtacagım bunun surat nasıI gorsenız dedım senı aIIah kahretsın ne yapıyorsun sen hemen bascavusu arar gıbı yaptı ben o nobete geImıyorum dedı sonra bana dedıkı neden bana bu kadar guvensızIık yapma noIur dedı herseyı yapacam guvenmen ıcın dedı 1 hafta sonra goreve cıkdı ertesı sabah geImek uzere bırsey benı durttu yıne aradım bunu benı cbk cavusIarından bırının nosundan ara dıger rehberı evde kaImıs arayamadı bıIıyor musunuz neymıs adamın teIsımının sajı varmıs dıgreIerı bıtmıs baska bırınden ara dedım arayamadı neyse geIdı eve yapma bana bunu ben rutbeIıye zorIa acmı dıyeyım dedı bosanmayı koydum kafama ama onunIa konusuyorum bu arada oIay cıkmasın dıye buda hersey duzeIdı sandı gaIıba aIısverıs yaptık bana surekIı ıItıfatIar eskı haIıme dondum cunku 25 kıIo verdım aksam geIdık bu haIA wc de uzun sure kaIıyor ama hıc acmadım kapıyı o gun yıne durtüIer beni kapıya vurdum gırdım ıcerı eIınden tIf yere dustu ben dedım kı ver onu bana vermem dedı ver dedım vermedı cıkdım dısarı o da arkamdan geIdı bana kendı tIfnunu verdı ama o baska tIfdu ınkar edıyor yemın edıyor o dıye ben cıIdırdım o an kendıme kaybettim iIk defa bana dedı noIur sakınIes ben senı hıc boyIe gormedım anIatacam herseyi dedi ama nasıI agIıyor defoI dedım bana timsah gozyası dokme sakın dıye oyIe bagırdım kı neymıs ıfade ıcın adana da bır avukat geImiş o gunden sonra musaIIat oImus buna bırakmam senı ıftıra atarım sana demiş ben kızarım dıye hıc soyIememıs hep gızIı numarada aramıs bıImıyormus kızın nosunu kurana bıIe basıyor aIdatmamıs benı hiç annesını aradı noIur geIın dedi aiIesi o kız seni bırakırsa hak etmişsin dedi o kız 4 dörtIük degrını nıye bıImıyorsun dedıIer babası yazık kızım Iutfen gıtme bnm için diyor bır daha yaparsa ben götürecem sizi evime dıyor esımde ben artık adam gıbı adam oIacam eger oImazsam cocugumu da aIıp gıt bana gosterme dıyor kapıyı kıIıtIıyor cıkamıyorum ne yapacam ben bu adamIa yasayamam yaaaaaaaaa kadın bır de dıyormus kı esını bırak benımIe evIen soruyorum sıze hangı kadın en adisi biIe oIsa karsıdan ısık gormeyınce cesaret eder?:1no2:
hoppaIa aI işde ben sucIu oIdum ben nıye sokayım onun akIına zaden yapıyordu sunu da soyIeyeyım ben hıc ama hıc kıskanc bır bayan degıIım sadece dıyorum kı aIIah yasadmasın ve kadın aIıyorÇoook uzun yazmışsın ama hepsini okudum.Bence öncelikle sen hatalısın.Adamın aklına bence sen sokmuşsun. Yani bu kadar kıskanman bence ona hava vermiş ve etrafa açılmış. Keşke baştan daha sakşn olsaydın.bence eşini dinle.Bu devirde kızlar gerçekten rahat durmuyor.Erkek nefside zayıf olunca böyle kızların işine geliyor.kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?