• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeter ya yeter adamı evden kovdum.

mutfakta işleri bitirdim geldim oturma odasına.sesler geliyordu zaten içeri bir girdim ortalık kokudan geçilmiyor.cinnet geçirdim.boşanıyorum senden defol git ananın evinde osur dur dedim.kovdum evden.gitti o da .sinirimden ağlıyorum her tarfın camını açtım.çamaşır suyuyla yıkayasım var he
Allah aşkina doktura gidin ,Lefax kullanin yada Probiotika takviyesi .
Demekki bağirsaklarinda sorun .Her yemekte kimiyon kullanin ,sadece onun tabağina ata bilirsiniz.
Internetten von tavsiye edeceğim:MSM 1000mg tablet ,günde 2,3 kere alinmali .
Tamamen organik doğaldir.

Tamam anonimiz, kimliği belirsiz şahıslarız falan da. Yine de nicklerimizin de bir kişiliği var yahu😄Hani azcık çekinseniz de açmasanız artık böyle konular.
Hem inandırıcı gelmemeye başladı, hem de iğrençleşti iyice.
Lütfen hani.
Lütfen.

Allah aşkına ya daha yeni konu açtınız artık sizin konularınızın gerçek olduğuna inanmıyorum bu ne yaa hangi erkek tüm oda kokana kadar yapar ya ayrılığa vardırıncaya kadar..bize ne artık ayrıca eşinizin bilmem nesinden yuh ama artık.. 3 konudur bu ya evet konularınız yeter boşan sende kurtul bizde yaa gerçekte değilsin de..

Umarım, gaz temalı konulariniz gerçek değildir. Böyle bir adamın varlığına inanmak istemiyorum.

Bu arkadaşın troll olduğunu hatta erkek olduğunu düşünüyorum. Konu sahibi nasıl bir insanla evlenmişse adam sürekli osuruyor. Osurarak kendini ifade ediyor. Bir insan sürekli osursa kendi kalkıp doktora gider zaten. Evde bu kadar osuran dışarıda da osuruyordur bu da problem haline gelir. Yani konu bana inandırıcı gelmiyor.

Back