Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mutfakta işleri bitirdim geldim oturma odasına.sesler geliyordu zaten içeri bir girdim ortalık kokudan geçilmiyor.cinnet geçirdim.boşanıyorum senden defol git ananın evinde osur dur dedim.kovdum evden.gitti o da .sinirimden ağlıyorum her tarfın camını açtım.çamaşır suyuyla yıkayasım var he
Allah aşkina doktura gidin ,Lefax kullanin yada Probiotika takviyesi .
Demekki bağirsaklarinda sorun .Her yemekte kimiyon kullanin ,sadece onun tabağina ata bilirsiniz.
Internetten von tavsiye edeceğim:MSM 1000mg tablet ,günde 2,3 kere alinmali .
Tamamen organik doğaldir.
Tamam anonimiz, kimliği belirsiz şahıslarız falan da. Yine de nicklerimizin de bir kişiliği var yahuHani azcık çekinseniz de açmasanız artık böyle konular.
Hem inandırıcı gelmemeye başladı, hem de iğrençleşti iyice.
Lütfen hani.
Lütfen.
Çok çirkin konular ya
İnsan evlendiği kişinin özelini bu kadar paylaşmaz
İnanın adamdan değil sizden midem bulandı
Varsa bir sorun bir uzmana danış
Olmadı boşan
Ne kendini nede karşındakini bu kadar rezil etme
Allah aşkına ya daha yeni konu açtınız artık sizin konularınızın gerçek olduğuna inanmıyorum bu ne yaa hangi erkek tüm oda kokana kadar yapar ya ayrılığa vardırıncaya kadar..bize ne artık ayrıca eşinizin bilmem nesinden yuh ama artık.. 3 konudur bu ya evet konularınız yeter boşan sende kurtul bizde yaa gerçekte değilsin de..
Bu arkadaşın troll olduğunu hatta erkek olduğunu düşünüyorum. Konu sahibi nasıl bir insanla evlenmişse adam sürekli osuruyor. Osurarak kendini ifade ediyor. Bir insan sürekli osursa kendi kalkıp doktora gider zaten. Evde bu kadar osuran dışarıda da osuruyordur bu da problem haline gelir. Yani konu bana inandırıcı gelmiyor.