yeter ya yeter adamı evden kovdum.

Bu konu biraz şüpheli🤔🤔
mutfakta işleri bitirdim geldim oturma odasına.sesler geliyordu zaten içeri bir girdim ortalık kokudan geçilmiyor.cinnet geçirdim.boşanıyorum senden defol git ananın evinde osur dur dedim.kovdum evden.gitti o da .sinirimden ağlıyorum her tarfın camını açtım.çamaşır suyuyla yıkayasım var her yeri.

Bu aralar kk iyice osuruk yaptı. Açın camları da forum havalansın 🙄
Neyse adamı doktora götürün, yemeklere kimyon katın, lif ağırlıklı beslenin adam kabız olabilir. Süt ürünü çok tüketiyorsanız belki laktoz intoleransı vardır. Süt ürünü tüketmeyin bir süre. Döve döve kalın giydirin, ayağından terlik/ patik/ çorap eksik olmasın. Vereceğimiz öneriler bunlar.

mutfakta işleri bitirdim geldim oturma odasına.sesler geliyordu zaten içeri bir girdim ortalık kokudan geçilmiyor.cinnet geçirdim.boşanıyorum senden defol git ananın evinde osur dur dedim.kovdum evden.gitti o da .sinirimden ağlıyorum her tarfın camını açtım.çamaşır suyuyla yıkayasım var her yeri.
Osuruktan konular açmayın inandırıcı değil :KK51:

Nasıl ya devamlı osurmak boşanma sebebi değilde bir hastalık sebebi olabilir. Ve nikahta hastalıkta sağlıkta diye söz verilmiyor mu¿
Kişiye tedavi ol deniyorsa olmuyorsa ve bundan rahatsızlık duyduğunu söylüyor ama umursanmiyorsa boşanma sebebidir.Ayni şekilde horlamada öyledir.

Kişiye tedavi ol deniyorsa olmuyorsa ve bundan rahatsızlık duyduğunu söylüyor ama umursanmiyorsa boşanma sebebidir.Ayni şekilde horlamada öyledir.
Tedavi olmuyor muymuş konu sahibinin kocası.. O zaman durumlar farklı olabilir.
Bence böyle bir konu aslında yok da varmış gibi düşünürsek. Konu sahibi eşi için doktora danışıp gerekli ilacı suyuna yemeğine karıştırıp verebilir. Çare bulunur yani.

Tedavi olmuyor muymuş konu sahibinin kocası.. O zaman durumlar farklı olabilir.
Bence böyle bir konu aslında yok da varmış gibi düşünürsek. Konu sahibi eşi için doktora danışıp gerekli ilacı suyuna yemeğine karıştırıp verebilir. Çare bulunur yani.
Onu bilemem ama bu ciddi manada boşanma sebebidir.Dusunsenize adam zart zurt devamlı sesi ayrı kokusu ayrı.Ay Allah korusun alışmış d.tu adamın elalemin yanında da tutamaz yaparsa birde😱

images.jpeg
giydir şundan adama sende rahatla bizde

Onu bilemem ama bu ciddi manada boşanma sebebidir.Dusunsenize adam zart zurt devamlı sesi ayrı kokusu ayrı.Ay Allah korusun alışmış d.tu adamın elalemin yanında da tutamaz yaparsa birde😱
Diğer konularına baktım konu sahibinin de. Yakınlaştığımızda gaz çıkarıyor diye. Bu derece ise. Bende soğurdum.

ay sıktınız artık

Adam kabız mı ki? Su az içiyorsa içmesini söyleyin. Olmadı 2 litrelik şişe verin eline. Gün boyu içip bitirsin. Baklagilleri pişirirken bir gün suda bekletin, yemeğe kimyon katın. Armut, kuru kayısı vs mi çok yiyor? Dikkat etsin. Yürüsün, malak gibi yatmasın. Devamlı o kadar salıyorsa gitsin doktora zaten. Normal değil ki.

X