- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
-
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
maç delisi kocam maça gitmekten misafir düşünmüyor.evim zaten mülteci evi gibi şuan misafir sadeka verir gelirken valla cami yardımı gibi kutu açarımSiz sporuna karismiyorsuniz evinize de misafir gelmiyor ne kadar güzel. Elime kumandayi alip tv izlemeyi özledim
misafirmi aman uzak dursun. Tamam iyi hos agiraama ama bi yere kadar. Bende yeni eviyim bi esimin aiesi bi kendi aiem . Sikilliyorum insanlari sureki memnun etmeye calis ama Edeme!!! Herkes evinde guzel ben kimseye gitmiyorum kimsede gelmesin.herkesin oze hayati var sonuctaBu sefer gerçekten sinir krizleri geçiriyorum. Insanlarda düşünce namına bişey kalmamış. Allahım her günü misafir gelebilir mi ya?
Anne tarafımda baba tarafımda fazlasıyla kalabalık. Ben okuldan yorgun argın geliyim ve kapının önü bir sürü ayakkabı ! Ve onlara hizmet ediyim. Insan hiç mi düşünmez bunların engelli çocukları var diye. Bugün annem aradı okuldayken "misafir var gelirken tatlı al" diye. Kim geldi yine diyorum, dıdının dıdının dıdısı. Telefonda yeter eve gelmiycem yeter diyeee bağirdım .Şimdi dersim biteli 2 saat oldu ben geziyorum. Suc annemde Hayır demesini bilmiyor. Ha unutmadan akşam bize nazlaniyo bugun yoruldum yildiz kalk evi haller dite. Yaparim tamam da yoruldugu seye bakin.Misafir evin bereketi falan değil benim çilem oldu. Hayır yani engelli kardeşim de rahatsiz oluyo cocuk kendi ellerini ısırıyo
bizde de öyleydi ders her şeyden önce gelirDers daha önemli misafirden. Ne derlerse desinler kendi dersini bitirip sonra yardım edilmesi gerekiyorsa edersin.
Benim anne ve babam çocukların dersi var diye eve misafir kabul etmezlerdi. Üniversite sınavına hazırlanırken 1 sene boyunca eve çok az kişiyi kabul ettiler. Keza teyzelerim dayılarım da aynıydı. Çocuğun eğitim hayatı her şeyden önce gelir bizde. Eh meyveleri topladık 2 kardeş hukuk fakültesi mezunu olduk, kuzenler mühendis, doktor herkesin geliri geçimi kendine yetiyor çok şükür. Ailenin bunu düşünmesi gerekli. Çok yanlış buluyorum bu durumu.
Bu sefer gerçekten sinir krizleri geçiriyorum. Insanlarda düşünce namına bişey kalmamış. Allahım her günü misafir gelebilir mi ya?
Anne tarafımda baba tarafımda fazlasıyla kalabalık. Ben okuldan yorgun argın geliyim ve kapının önü bir sürü ayakkabı ! Ve onlara hizmet ediyim. Insan hiç mi düşünmez bunların engelli çocukları var diye. Bugün annem aradı okuldayken "misafir var gelirken tatlı al" diye. Kim geldi yine diyorum, dıdının dıdının dıdısı. Telefonda yeter eve gelmiycem yeter diyeee bağirdım .Şimdi dersim biteli 2 saat oldu ben geziyorum. Suc annemde Hayır demesini bilmiyor. Ha unutmadan akşam bize nazlaniyo bugun yoruldum yildiz kalk evi haller dite. Yaparim tamam da yoruldugu seye bakin.Misafir evin bereketi falan değil benim çilem oldu. Hayır yani engelli kardeşim de rahatsiz oluyo cocuk kendi ellerini ısırıyo
Bu sefer gerçekten sinir krizleri geçiriyorum. Insanlarda düşünce namına bişey kalmamış. Allahım her günü misafir gelebilir mi ya?
sen hep negatifMisafiri sen mi agirliyorsun? Kac yasindasin? 20li yaslardasindir muhtemelen.
Sen dogmadan once de annen bu misafirleri agirliyordu. Onun zoruna gitmiyorsa senin niye gidiyor????