- 6 Şubat 2015
- 253
- 97
-
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
Ouwww öyle desem gelenler arkamdan demediklerini birakmazlar. Evin kizi odada yatiyodu da anasi hizmet ediyodu. Misafirleri tenezule almiyodu" diye. Daha önce basima geldi çünkü. Bugun gelen kadin da annemin teyzesinin kizinin görümcesihergün mü geliyorlar. hoş hergün olmasa bile çok sık olması insnaın canını sıkar herkesin kendine göre işleri var sonuçta. sizde hizmet etmeyin geçin başka bir odaya dersim var diyin. ben okurken öyle yapardım. yani misafir gelse bile dersim varsa taviz vermez geçer odama derimi çalışırdım önce...
Anneme kaç kere anlattim. Ben gelenlerde daha cok suç buluyorum evde engelli cocuk var dusunmuyolar. Kardesim rahatsiz oluyo misafirlerdenAnnenize konuşun her gün rahatsız oluyorum arada bir davet et diye
Hayir çekirdek aileyizEviniz büyük evi mi yani dede,babaanne sizde mi yaşıyor ya da anneniz, babanız ailenizin büyüğü mü?
Eğer öyleyse olabilir büyük evlerine genelde her gün misafir gelir
19 yaşındayım. Ben doğmadan önce engelli bi çocuk yoktu ortada. Tekrar okuyun anlamadiysaniz. Okuldan gelip birde hizmet ediyorum saka gibiMisafiri sen mi agirliyorsun? Kac yasindasin? 20li yaslardasindir muhtemelen.
Sen dogmadan once de annen bu misafirleri agirliyordu. Onun zoruna gitmiyorsa senin niye gidiyor????
ne alaka ya okuyan insansın sen kimse senin geleceğinden daha önemli değil. eğer annen gocunmuyorsa ( ki belliki bu misafir olayı heeep böyleydi annen alışkın olmalı) kimseyede laf söylemek düşmez. ayrıca kim ne derse desin yani asıl onlar ayaklarını kessinler biraz misafirliğin de bir adabı var sonuçta. yada annenle konuşacaksın işimiz var evde yokuz vs diyerek yavaş yavaş azaltacak bu misafir olayınıOuwww öyle desem gelenler arkamdan demediklerini birakmazlar. Evin kizi odada yatiyodu da anasi hizmet ediyodu. Misafirleri tenezule almiyodu" diye. Daha önce basima geldi çünkü. Bugun gelen kadin da annemin teyzesinin kizinin görümcesi
Siz sporuna karismiyorsuniz evinize de misafir gelmiyor ne kadar güzel. Elime kumandayi alip tv izlemeyi özledimbende böyle başlık açıp bunu dememek için artık eşimin sporuna karışmıyorum
Hayir çekirdek aileyiz
Insanlar düşünmüyor engelli kardeşim rahatsiz oluyor zaten. Telefonları ben acarsam evde yokuz diyorum ama annem acarsa "aaa tabi buyrun ne demek!". Vallahi sinirlerim hopladine alaka ya okuyan insansın sen kimse senin geleceğinden daha önemli değil. eğer annen gocunmuyorsa ( ki belliki bu misafir olayı heeep böyleydi annen alışkın olmalı) kimseyede laf söylemek düşmez. ayrıca kim ne derse desin yani asıl onlar ayaklarını kessinler biraz misafirliğin de bir adabı var sonuçta. yada annenle konuşacaksın işimiz var evde yokuz vs diyerek yavaş yavaş azaltacak bu misafir olayını
İkisi ayni sey mi ama... Kiz okuyor ve hergun misafirden bunalmis. Kiz kucukken annesi misafiri agirliyordu, kizina da bakiyordu cocuk oldugu icin ama simdi kizi buyudu ve annesi ondan yardim bekliyor. Yardim eder tabi ki ama surekli misafirden kiz dersini de calisamaz dinlenemez de. Ayrica annelerimizle ayni nesil miyiz, hayata ayni mi bakiyoruz bunlari da hesaba katmak gerek.Misafiri sen mi agirliyorsun? Kac yasindasin? 20li yaslardasindir muhtemelen.
Sen dogmadan once de annen bu misafirleri agirliyordu. Onun zoruna gitmiyorsa senin niye gidiyor????
19 yaşındayım. Ben doğmadan önce engelli bi çocuk yoktu ortada. Tekrar okuyun anlamadiysaniz. Okuldan gelip birde hizmet ediyorum saka gibi
Bu sefer gerçekten sinir krizleri geçiriyorum. Insanlarda düşünce namına bişey kalmamış. Allahım her günü misafir gelebilir mi ya?
Anne tarafımda baba tarafımda fazlasıyla kalabalık. Ben okuldan yorgun argın geliyim ve kapının önü bir sürü ayakkabı ! Ve onlara hizmet ediyim. Insan hiç mi düşünmez bunların engelli çocukları var diye. Bugün annem aradı okuldayken "misafir var gelirken tatlı al" diye. Kim geldi yine diyorum, dıdının dıdının dıdısı. Telefonda yeter eve gelmiycem yeter diyeee bağirdım .Şimdi dersim biteli 2 saat oldu ben geziyorum. Suc annemde Hayır demesini bilmiyor. Ha unutmadan akşam bize nazlaniyo bugun yoruldum yildiz kalk evi haller dite. Yaparim tamam da yoruldugu seye bakin.Misafir evin bereketi falan değil benim çilem oldu.
canım sanırım tek çözüm annenin senin gibi arada bir hayır demeyi bilmesi. yoksa bu böyle gider. yada kimseyi takmadan sen biraz misafir yanında durduktan sonra bir şekilde restini çekip alıp kardeşini geçersin odaya hem kardeşinle ilgilenir hemde derslerini yaparsın hemde dinlenirsin.Insanlar düşünmüyor engelli kardeşim rahatsiz oluyor zaten. Telefonları ben acarsam evde yokuz diyorum ama annem acarsa "aaa tabi buyrun ne demek!". Vallahi sinirlerim hopladi
Ne diyeyim bilemedim anneniz kardeşinizi düşünüyorsa kabul etmeyecek ama anneniz için sorun yok demekki kabul ediyorAnneme kaç kere anlattim. Ben gelenlerde daha cok suç buluyorum evde engelli cocuk var dusunmuyolar. Kardesim rahatsiz oluyo misafirlerden