- 11 Mart 2015
- 37
- 9
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
Ama şu misafirler hergün hergün de çekilmiyor gerçekten. !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi de misafirin de düşüncelisi makbuldürValla ben misafirlere buyudum. Kendi odam bile yoktu. Bi de kendimizde kalabalikti. Ne yapabiliriz yani? 2 yildir evliyim. Benim evime de ayni misafirler geliyor. Final günü amcam bendeydi diye final sinavima gidemedim.. E evin hanimiyim benden baska kim agirlayacak.
Ne yapalim mecbur..
Iyi de misafirin de düşüncelisi makbuldür
Finaliniz varsa söyler gidersiniz şehir dışından geldi ise oturur bekler aynı şehirde ise evine gider başka gün gelir bence
Başkaları için değil de kendimiz için yaşamayı öğrendiğimiz zaman daha mutlu bir ülke olacağız gibi geliyor
o dediğin şekilde yaşıyorum yıllardır misafir falan da düşünmüyorum ne ben gideyim ne kimse gelsinMisafirden sıkılanlar şimdi bana kızacak ama hiç bilmediğiniz bir şehirde yaşıyor olsanız ve o şehirde bir Allah'ın kulunu tanımasanız kapınız çalsa da birileri gelse, hatta mümkünse yatılı kalsalar diye gözleriniz yollarda kalacağına, varsın hergün ev misafirle dolup taşsın, misafir berekettir.
Yo ben mutluyum zaten. Raporumu aldim sonradan girdim sinavima.. Eger girme ihtimalim olmasaydi söyler giderdim.
Cok şükür kendim icin yasiyorum ben. Bu yuzden cok da mutluyum. ;-)