Yeter bıktım artık bu tüylerle uğraşmaktan...

Varsa ozelden bana da at

Ben bi hata sadece 2 seans yuzume lazer yatırmıştım minik tuyler kil oldu artti.igneli ile kurtuldum şükür.
Vucudunuza ise kesinlikle alex yaptirin diode ise yaramiyor yaptirdiginiz surece bitiyor gibi gelsede birakinca hepsi geri cikiyor

Limon tuz karışımı nasıl oluyor bende polikistik over var lazere de gittim limonlu karışımı deniyim

İnternete Tüylere Limon tuz karışımı diye yazarsan zaten bu konuda çok bilgi var. Ben yarım çay bardağı yeni sıkılmış limona beş çay kaşığı tuz atıp erittim. Tüyleri kökten aldıktan sonra iyice yediriyorsun ve kalabildigi kadar kalsın daha iyi etki ediyor hemen yıkama.Ben gece 10dk boyu sürekli sürerek ovaladım sabaha yıkadım. Birde hormonlarla ilgili tedavi süreci bitmeden pek işe yaramaz gibi. Mesela bende tüylenmeyi durdurduktan sonra bu tarz şeylere başladım. Yoksa tekrar aynı gibi çıkabilir

Bencede hiç bir etkisi yok. Tamamen para tuzağı.

Çok iyi olmayan bir yerde 8 sene önce yaptirmistim. 3 sene rahat kullandım, sonra 2 sene doğum kontrol hapı kullandım yine rahattım. Sonra hamilelikte bacaklarım eskisi kadar değil ama genital ayniya döndü ve yüzüm. Çok rahatsızım yüzümden. 9 seans sadece yuzume gittim 1 senedir ve çok az inceldi..

Diğer bölgelerine gitmiyorum 2. Hamilelikte yine eskiye dönecek diye. Ama yüzüm için şimdi de iyi bir yerde igneliye başlayacağım.

Size tavsiyem hamilelikte tekrar çıkıyor. Hamilelik sonrası tam olarak lazeri yaptirin

Evet ama ben bekarlıkta dayanamayıp yaptırmıştım
Umarım tekrarlamaz ya hamilelik vs olursa :/

Yüz için zaten kesinlikle iğneli olmalı
Ben üç seans gitmiştim
Çalışmadığım için o dönem ağır geldi bırakmak zorunda kalmıştım
Çünkü yüzümde ince ama çok fazla tüy var
Sadece bir yanağa 1,5 saat yapmıştı kadın düşünün
Eee bu da fiyat olarak beni aştı tabi
Şimdi yine yüzüme taktım kafayı
gitmek istiyorum iğneliye

Bende şöyle karar verdim.
Dk si 1.5 TL mis.
Her ay 50 TL lik yaptıracağım. Yüzümde çok şık değil ama cenem sık baya.
Hiç baslamamaktan iyidir diye düşündüm.

Bende şöyle karar verdim.
Dk si 1.5 TL mis.
Her ay 50 TL lik yaptıracağım. Yüzümde çok şık değil ama cenem sık baya.
Hiç baslamamaktan iyidir diye düşündüm.
Çok mantıklı :) hem birden yaptırınca benim yanak diş apse yapmış gibi şişmişti ayrıca delik deşik bir hal almıştı
Ve ben o halde kütüphaneye ders çalışmaya gitmiştim
Bu da KPSS süreci için dipnot olsun ::))

Sonuç ne oldu peki işe yarıyor mu?

Canım çene bölgeme iğneli epilasyon yaptırdım boyun ve faul lerime lazer hormonlarda değişiklik oldu boyun ve faullerim az ve inçe olsa da çıktı ama çenem hala aynı tertemiz duruyor ki ben tam bitmeden bıraktım kesinlikle iğneli epilasyonu öneririm

Sonuç ne oldu peki işe yarıyor mu?
Kızlar ben sadece tuz limon yapmıyorum birde bu tüy alma günleri var dolunaya göre takip ediyorsun nette bi sitede günlerini veriyo o günleri takip ediyorum adetime denk gelmedigi zaman alıyorum mesela bu Ocak ayı için 14 Ocak akşam saatlerinden başlayıp 17 Ocak tarihine kadar süresi var o günleri bekliyorum almak için . Hatta çevremdekilerede söylüyorum o günleri ve işe yarıyor daha az ve daha geç çıkıyor hatta bazı tüyler ayva tüyüne dönüştü bende . Sonuçta denemekten birşey çıkmaz..

Iğnelide yüze ne kadae vermiştiniz

Nasıl bir site bu merak ettim tuzla limonu nasıl kullaniyorsunuz bende polikistik over var ve yüzüm çok berbat durumda

Teniniz acik renk ve tuyleriniz koyu renk ise kesinlikle alexandrite lazer..

Lazer yaptırmak için bildiğim kadarıyla hamile kalmamanız gerekiyor. Yoksa tüyler yeniden çıkıyormuş
Alakasız. Yaptırdığımda hamile falan değildim,yıllaaaar önceydi. Hamile kaldım,doğum yaptım. Tekrar hamile kaldım. Hiçte tekrar çıkmadı.. yılda bir kere kontrol seansı için gidiyorum sadece. Bu zaten tüm lazer yaptıranların yaptırması gereken bişey. Tekrar uyanan kıl kökleri olabilr.

Nasıl bir site bu merak ettim tuzla limonu nasıl kullaniyorsunuz bende polikistik over var ve yüzüm çok berbat durumda
Kozmik bakım diye bi site var oraya girin orda her ay dolunaya göre günler veriyor bende oradan takip ediyorum günleri.. Tuzla limonuda gene İnternetten buldum tüyler kökten alındıktan sonra ilk üç gün sürüyorsun ne kadar çok beklerse iyi oluyo mesela gece yatarken sür sabah yıka.. Ama polikistik over varsa önce tedavi olup hormonları düzenlemen lazım yoksa ne yaparsan yap daha çok çıkarlar. Hormon tedavisinden sonra bu işleri yap bence

Lazere gittim zaten kaç seans gittiğimi hatıtlrlamiyorum bile daha beter oldu pişman oldum gittiğime polikistiğin tedavisi yokki ömür boyu ben ölene kadar benimle maalesef gitsemde doktora doğum kontrol hapı veriyor çocuk yok zaten bide onu kullanmak istemiyorum hep kısır döngü yani

Yoo öyle deme bende de polikistik over var dedigin gibi yüzümde tüyler acaip çoğalmaya başladı doktora gittim ilk 3 ay yasmin kullandım. Bu sırada yeni tüy çıkışı durdu bende sonra yasmini bıraktım hergün civanperçemi içmeye başladım iki ay falan içtim sonrasında hayıt tohumu daha iyi geldiğini duydum hastalığım için şimdi hayıt tohumuna başladım günde bir bardak içiyorum ve adetim en azından eskisine nazaran baya düzeldi bakalım 6 ay boyu günde bir bardak içicem inşaallah. Tüyleri dersen hormon tedavisi olmadan sakın elleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…