- 28 Mart 2008
- 3.955
- 7.113
- 358
- Konu Sahibi Garsonhayalleriptalklkyrz
-
Varsa ozelden bana da atYüz için kesinlikle iğneli epilasyon. Ben en son 8 sene önce gittim kaşlarıma bi tane bile çıkmadı. Yapan kişi çok önemli tabi. Ama kadın taşındı İstanbuldaydı İzmire gitti yoksa başka bölgeler için devam edecektim. Keşke izmirdeki adresi bulsam oraya bile giderim hem de İzmir de olanlar yararlansa. Ben bi evde kartviziti kalmış mı cep numarası var mı bakayım. Aklıma gelmişken
Limon tuz karışımı nasıl oluyor bende polikistik over var lazere de gittim limonlu karışımı deniyimKızlar normalde tüyleri fazla olan birisiyim. İnternetten bu konuyu araştırırken kozmik bakım diye bir sayfa var orda dolunay takvimine göre tüy alındığını ve tüylerin o tarihlerde küstügünü yazıyordu ve yorumlarda da çok faydalanan insanlar oldugunu okudum. Sonuçta denemekten birşey çıkmaz diye denilen tarihte aldım ayrıca limon ve tuz karışımı var, tüyleri kökten alınan yerlere sürüyorsunuz. İşte bu karışımıda tüy alındıktan sonra üç gün boyu sürdüm. Gerçekten normalde aldıktan hemen sonra tüylerim çıkmaya başlardı resmen tüylerim o kadar azaldıki şok oldum hatta bacaklarım, koltukaltım yarı yarıya azaldı yada bilmiyorum daha geç çıkmaya başladı.. Neredeyse üç hafta oldu ama o kadar ince çıkıyor ki. Madem bu konuda sorun yaşıyorsunuz deneyin derim birşey kaybetmezsiniz. Herkeste aynı etkiyi yaparmı bilmem ama ben hormonal tüylenme yaşadığım halde etki etti bana inşaallah sizinde işinize yarar.
Bencede hiç bir etkisi yok. Tamamen para tuzağı.Ben lumea kullanıyorum çok da faydasını göremedim. Üstelik beyaz ten siyah tüy. Ama yine de çok etkili olduğu söylenemez. epeydir de kullanıyorum. Sanırım bazı bölgeler için iğneli epilasyon olması gerekiyormuş. Lazer de çok etkili değilmiş bir yerde okumuştum. Yine de iyi araştırmak gerek cilt tipine tüy rengine göre değişiyor yöntemler.
Çok iyi olmayan bir yerde 8 sene önce yaptirmistim. 3 sene rahat kullandım, sonra 2 sene doğum kontrol hapı kullandım yine rahattım. Sonra hamilelikte bacaklarım eskisi kadar değil ama genital ayniya döndü ve yüzüm. Çok rahatsızım yüzümden. 9 seans sadece yuzume gittim 1 senedir ve çok az inceldi..Bende aynı dertten muzdaribim. İstisnasız her yerim tüy dolu ya nefret ediyorumkol, bacak, genital epilasyona gittim biraz rahatladım ama sırt göbek göğüs ense yüz.. baş edemiyorumm
Lazere gideceksen de yaptıracağın lazer türü cilt rengi ve kıl tipine göre değişir
Alexandrite lazer ten beyaz kıllar siyah ise etkili esmersen olmaz
Esmer tene nd yağ lazer yapılıyor bir de buz lazer çıkmış sanırım şimdi o da oluyormuş
Ipl yapan yerden hemen uzaklaş
Evet ama ben bekarlıkta dayanamayıp yaptırmıştımÇok iyi olmayan bir yerde 8 sene önce yaptirmistim. 3 sene rahat kullandım, sonra 2 sene doğum kontrol hapı kullandım yine rahattım. Sonra hamilelikte bacaklarım eskisi kadar değil ama genital ayniya döndü ve yüzüm. Çok rahatsızım yüzümden. 9 seans sadece yuzume gittim 1 senedir ve çok az inceldi..
Diğer bölgelerine gitmiyorum 2. Hamilelikte yine eskiye dönecek diye. Ama yüzüm için şimdi de iyi bir yerde igneliye başlayacağım.
Size tavsiyem hamilelikte tekrar çıkıyor. Hamilelik sonrası tam olarak lazeri yaptirin
Bende şöyle karar verdim.Evet ama ben bekarlıkta dayanamayıp yaptırmıştım
Umarım tekrarlamaz ya hamilelik vs olursa :/
Yüz için zaten kesinlikle iğneli olmalı
Ben üç seans gitmiştim
Çalışmadığım için o dönem ağır geldi bırakmak zorunda kalmıştım
Çünkü yüzümde ince ama çok fazla tüy var
Sadece bir yanağa 1,5 saat yapmıştı kadın düşünün
Eee bu da fiyat olarak beni aştı tabi
Şimdi yine yüzüme taktım kafayı
gitmek istiyorum iğneliye
Çok mantıklı :) hem birden yaptırınca benim yanak diş apse yapmış gibi şişmişti ayrıca delik deşik bir hal almıştıBende şöyle karar verdim.
Dk si 1.5 TL mis.
Her ay 50 TL lik yaptıracağım. Yüzümde çok şık değil ama cenem sık baya.
Hiç baslamamaktan iyidir diye düşündüm.
Sonuç ne oldu peki işe yarıyor mu?İnternete Tüylere Limon tuz karışımı diye yazarsan zaten bu konuda çok bilgi var. Ben yarım çay bardağı yeni sıkılmış limona beş çay kaşığı tuz atıp erittim. Tüyleri kökten aldıktan sonra iyice yediriyorsun ve kalabildigi kadar kalsın daha iyi etki ediyor hemen yıkama.Ben gece 10dk boyu sürekli sürerek ovaladım sabaha yıkadım. Birde hormonlarla ilgili tedavi süreci bitmeden pek işe yaramaz gibi. Mesela bende tüylenmeyi durdurduktan sonra bu tarz şeylere başladım. Yoksa tekrar aynı gibi çıkabilir
Canım çene bölgeme iğneli epilasyon yaptırdım boyun ve faul lerime lazer hormonlarda değişiklik oldu boyun ve faullerim az ve inçe olsa da çıktı ama çenem hala aynı tertemiz duruyor ki ben tam bitmeden bıraktım kesinlikle iğneli epilasyonu öneririmBen lumea kullanıyorum çok da faydasını göremedim. Üstelik beyaz ten siyah tüy. Ama yine de çok etkili olduğu söylenemez. epeydir de kullanıyorum. Sanırım bazı bölgeler için iğneli epilasyon olması gerekiyormuş. Lazer de çok etkili değilmiş bir yerde okumuştum. Yine de iyi araştırmak gerek cilt tipine tüy rengine göre değişiyor yöntemler.
Kızlar ben sadece tuz limon yapmıyorum birde bu tüy alma günleri var dolunaya göre takip ediyorsun nette bi sitede günlerini veriyo o günleri takip ediyorum adetime denk gelmedigi zaman alıyorum mesela bu Ocak ayı için 14 Ocak akşam saatlerinden başlayıp 17 Ocak tarihine kadar süresi var o günleri bekliyorum almak için . Hatta çevremdekilerede söylüyorum o günleri ve işe yarıyor daha az ve daha geç çıkıyor hatta bazı tüyler ayva tüyüne dönüştü bende . Sonuçta denemekten birşey çıkmaz..Sonuç ne oldu peki işe yarıyor mu?
Iğnelide yüze ne kadae vermiştinizEvet ama ben bekarlıkta dayanamayıp yaptırmıştım
Umarım tekrarlamaz ya hamilelik vs olursa :/
Yüz için zaten kesinlikle iğneli olmalı
Ben üç seans gitmiştim
Çalışmadığım için o dönem ağır geldi bırakmak zorunda kalmıştım
Çünkü yüzümde ince ama çok fazla tüy var
Sadece bir yanağa 1,5 saat yapmıştı kadın düşünün
Eee bu da fiyat olarak beni aştı tabi
Şimdi yine yüzüme taktım kafayı
gitmek istiyorum iğneliye
Nasıl bir site bu merak ettim tuzla limonu nasıl kullaniyorsunuz bende polikistik over var ve yüzüm çok berbat durumdaKızlar ben sadece tuz limon yapmıyorum birde bu tüy alma günleri var dolunaya göre takip ediyorsun nette bi sitede günlerini veriyo o günleri takip ediyorum adetime denk gelmedigi zaman alıyorum mesela bu Ocak ayı için 14 Ocak akşam saatlerinden başlayıp 17 Ocak tarihine kadar süresi var o günleri bekliyorum almak için . Hatta çevremdekilerede söylüyorum o günleri ve işe yarıyor daha az ve daha geç çıkıyor hatta bazı tüyler ayva tüyüne dönüştü bende . Sonuçta denemekten birşey çıkmaz..
Teniniz acik renk ve tuyleriniz koyu renk ise kesinlikle alexandrite lazer..Selam kızlar ...
Öncelikle ilk açtığım konu bu becere bilmişimdir inş... başlıktan da anlaşılacağı üzere sorun tüylerim genital bölgem ya da koltuk altım değil de o kadar bacaklarım beni sinir ediyor. Lazer epilasyon da en iyi yöntem hangisi ve yalova da gideceğim en iyi yer lazer için neresi bana yardım edin şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara tesekkürler
Dk sı 2,25 ti hatta son seans 2,5 olacak demişti ondan sonra da bıraktım bütçe olarak beni zorluyordu çünküIğnelide yüze ne kadae vermiştiniz
Alakasız. Yaptırdığımda hamile falan değildim,yıllaaaar önceydi. Hamile kaldım,doğum yaptım. Tekrar hamile kaldım. Hiçte tekrar çıkmadı.. yılda bir kere kontrol seansı için gidiyorum sadece. Bu zaten tüm lazer yaptıranların yaptırması gereken bişey. Tekrar uyanan kıl kökleri olabilr.Lazer yaptırmak için bildiğim kadarıyla hamile kalmamanız gerekiyor. Yoksa tüyler yeniden çıkıyormuş
Kozmik bakım diye bi site var oraya girin orda her ay dolunaya göre günler veriyor bende oradan takip ediyorum günleri.. Tuzla limonuda gene İnternetten buldum tüyler kökten alındıktan sonra ilk üç gün sürüyorsun ne kadar çok beklerse iyi oluyo mesela gece yatarken sür sabah yıka.. Ama polikistik over varsa önce tedavi olup hormonları düzenlemen lazım yoksa ne yaparsan yap daha çok çıkarlar. Hormon tedavisinden sonra bu işleri yap benceNasıl bir site bu merak ettim tuzla limonu nasıl kullaniyorsunuz bende polikistik over var ve yüzüm çok berbat durumda
Lazere gittim zaten kaç seans gittiğimi hatıtlrlamiyorum bile daha beter oldu pişman oldum gittiğime polikistiğin tedavisi yokki ömür boyu ben ölene kadar benimle maalesef gitsemde doktora doğum kontrol hapı veriyor çocuk yok zaten bide onu kullanmak istemiyorum hep kısır döngü yaniKozmik bakım diye bi site var oraya girin orda her ay dolunaya göre günler veriyor bende oradan takip ediyorum günleri.. Tuzla limonuda gene İnternetten buldum tüyler kökten alındıktan sonra ilk üç gün sürüyorsun ne kadar çok beklerse iyi oluyo mesela gece yatarken sür sabah yıka.. Ama polikistik over varsa önce tedavi olup hormonları düzenlemen lazım yoksa ne yaparsan yap daha çok çıkarlar. Hormon tedavisinden sonra bu işleri yap bence
Yoo öyle deme bende de polikistik over var dedigin gibi yüzümde tüyler acaip çoğalmaya başladı doktora gittim ilk 3 ay yasmin kullandım. Bu sırada yeni tüy çıkışı durdu bende sonra yasmini bıraktım hergün civanperçemi içmeye başladım iki ay falan içtim sonrasında hayıt tohumu daha iyi geldiğini duydum hastalığım için şimdi hayıt tohumuna başladım günde bir bardak içiyorum ve adetim en azından eskisine nazaran baya düzeldi bakalım 6 ay boyu günde bir bardak içicem inşaallah. Tüyleri dersen hormon tedavisi olmadan sakın elleme.Lazere gittim zaten kaç seans gittiğimi hatıtlrlamiyorum bile daha beter oldu pişman oldum gittiğime polikistiğin tedavisi yokki ömür boyu ben ölene kadar benimle maalesef gitsemde doktora doğum kontrol hapı veriyor çocuk yok zaten bide onu kullanmak istemiyorum hep kısır döngü yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?