Yeter bıktım artık bu tüylerle uğraşmaktan...

Adete yakın alındığı zaman adet sonrası tüyler yürüyo gercekten... :/

O sitenin linkini atabilirmisin yada ne yazıp aratıyoruz googleda?

Teşekkür ederm bu arada, hamıleyken ağda çekilecek dert değil etim kopuyo sanki

Bende de var pko genç kızlığımın düşmanı

https://www.kozmikbakim.net...
Aynen çünkü adet öncesi ve adet iken hormonlar sebebiyle tüyler alınırsa daha çok ve sert çıkıyormuş.

Kızlar merhaba benimde yüzümde 1 yıl önceye kadar cok fazla tüy vardi hatta en tüyu bildiginiz sakaldı ya cok fazla cektim lazer yaptirdim daha cok cogaltti daha sonra muglada okuyordum igneli epilasyoncu buldum gittim gitmez olaydim yüzümü yara icinde yapti 2hafta o kalin kabuklar gecmedi daha cok psikolojim bozuldu gecen sene ocak ayinda yaptirmistim normalde izmirde oruruyorum daha sonra yine bu siteden arastirirken hatayda ilayda guzellik diye biyer önermislerdi tereddut ederek aradim ilk bilgi aldm sonra daha once basima geldigi icin cok arastirdim yorum yazanlara ozelden mesaj yoluyla ulastim konustum yine gidene kadar umidim yoktu gittim gul hanim vardi Allah razi olsun ondan bana dedi ki yaza kadar avuc ici gibi yapcam yuzunu dedi gercekten de oyle oldu subatta basladim suanda bitti cenemde sadece en fazla 15 tane vardir onada gitmesemde olur kendisini tanimiyordum gitmeden once sadece bu forumda okumustum keske en basindan gitseydim bu kadar vakit kaybetmeden cunku cok utaniyordum lise yillarim hep yuzume saclarimi örterek gecti suanda 23 yasindayim bu konuyla ilgili cok magdur olanlarin farkindayim ama sabredin ve gercekten iyi biyere gidin guvendiginiz biyer olsun ben gul hanima cok guvendim cunku kendisinden cok emindi diger ilk gittigim yerde kadin bana bir seyler imzalatti yuzume bir sey olursa onlarin sorumlu olmadigina dair keske o anda birakip ciksaydim biras daha arastirma yapsaydim ilk yaptirdgm yrden 2 3 iz kaldi cunku . İstediginizi sorabilirsiniz hem lazer hem igneli epilasyon konusunda cok tecrubeliyim

Merhaba bende yalovada oturuyorum yeni taşındım baya baktım Estelaviniaplus yalova instgram adresleri baya met ettiler bende daha yeni oldu başlayalı bakalım inş güzel sonuçlar alırım

Canım ben evde lazer uygulanan cihazlardan kullanıyorum marka vermedim ama yazabilirim mesajdan. Memnunum ağdalı gibi oluyor hep jilet uygulamama rağmen ve çok geç uzuyor artık. İlk defa bu yaz rahat ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…