- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- 158
- Konu Sahibi Garsonhayalleriptalklkyrz
-
Yaklaşık 10 yıldır düzenli olarak bikini ve kolaltını ağda ile alıyorum kolaltı bitti gibi oldu bikini bölgesi yarı yarıya azaldı diyebilirim ama uzun süreli kullanacaksın tabiağdayı ne överlerdi sanki ağda olunca bi daha çıkmayacakmış gibi anlatırlardı maşallah çekip koparsan bile yine çıkıyor.
Diode lazer bu konuda daha basariliymis benim sorunum olmadi ama kol tuyleri icin oneriyorlar
Aynen bir arkadasimda alexendra geri donmustu.neyse ki cikarana duaciyim :) agda gunlerimi bir ben biliyorum.en guzel seylerden biri lazer :)))))onu arkadaşım yaptırdı ama bırakınca çıktılar yine devam ettiğin sürece iyi sanırım lumea gibi..
tam bilgim yok diode konusunda.
Kullanılmaz yazıyor. Ben de bırakmıştım ama hamilelikte lazer zarar mı diye google da aratırsan çıkan videolara göre hareket edebilirsinLumea gebe iken kullanılamıyor değil mi ? Ben gebe kalmadan önce kullanıyordum hamile kalınca bıraktım
Ben gayet memnunumbir halta yaramıyor
yok yahu .. iki doğum yaptım çıkmadı yeniden falan . hiç olmayan yerde çıktı ikinci hamileliğimde o ayrı:))
konu sahibi alexander yaptırın
İkisi beraber fena yakarTemizlikten sonra bacakları limon ve tuzla ovmek gerekiyormuş diye duymuştum.
Ben kullanıyorum canım doktoruma danışmıştım. Bana sonradan leke olur kullanma dedi o ayrı ama ben kullanıyorum.Lumea gebe iken kullanılamıyor değil mi ? Ben gebe kalmadan önce kullanıyordum hamile kalınca bıraktım
Leke olur dediğine göre çocuğa bi zararı olmuyordur. Banada zararı olmaz gibi geliyor ama yinede cesaret edemiyorum leke yapacağını da sanmıyorum kişiden kişiye değişir belkiBen kullanıyorum canım doktoruma danışmıştım. Bana sonradan leke olur kullanma dedi o ayrı ama ben kullanıyorum.
İkisi beraber fena yakar
Ayni dert bende de var. Hatta ilk actigim baslik bu konuyla ilgiliydi :) Yalovayi bilmiyorum ama konuyu baya arastirdim. lazer epilasyonda en iyi alet "alexander" adindakiymis. Tuyleri yakarken bi taraftanda soguk ufluyomus buda aciyi azaltiyomus. Eger lazer dusunuyosan kesinlikle hastanede yaptirmalisin. Guzellik merkezleri para icin her seyi yapabiliyolarmis ve oralarda bulunan aletler pekte etkili olmayabiliyomusSelam kızlar ...
Öncelikle ilk açtığım konu bu becere bilmişimdir inş... başlıktan da anlaşılacağı üzere sorun tüylerim genital bölgem ya da koltuk altım değil de o kadar bacaklarım beni sinir ediyor. Lazer epilasyon da en iyi yöntem hangisi ve yalova da gideceğim en iyi yer lazer için neresi bana yardım edin şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara tesekkürler
Ben yaptirdim hamile de kaldim bebisimde oldu hala kıl yokLazer yaptırmak için bildiğim kadarıyla hamile kalmamanız gerekiyor. Yoksa tüyler yeniden çıkıyormuş
Zaten aleksandrla baslayip kalin tuyleri azaltiliyor kalan sari tüyler icinde diode başlanıyor. Konusahibine onerim asla ama asla guzellik merkezine gitmesin klinikte ve doktor gozetiminde olsuniçlerinde en etkilisi diod tipi lazer diyebilrim.diğer çeşitleri de denedim ama diod sonuç verdi.çok siyah olmayan tüyleri diod görüyor.cihazın yeni çıkan bir modelini kullanan biyer bulursanız acısıda hemen hemen yok.tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?