• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter bıktım artık bu tüylerle uğraşmaktan...

ağdayı ne överlerdi sanki ağda olunca bi daha çıkmayacakmış gibi anlatırlardı maşallah çekip koparsan bile yine çıkıyor.
Yaklaşık 10 yıldır düzenli olarak bikini ve kolaltını ağda ile alıyorum kolaltı bitti gibi oldu bikini bölgesi yarı yarıya azaldı diyebilirim ama uzun süreli kullanacaksın tabi

onu arkadaşım yaptırdı ama bırakınca çıktılar yine devam ettiğin sürece iyi sanırım lumea gibi..
tam bilgim yok diode konusunda.
Aynen bir arkadasimda alexendra geri donmustu.neyse ki cikarana duaciyim :) agda gunlerimi bir ben biliyorum.en guzel seylerden biri lazer :)))))

Bende aynı dertten muzdaribim. İstisnasız her yerim tüy dolu ya nefret ediyorum:( kol, bacak, genital epilasyona gittim biraz rahatladım ama sırt göbek göğüs ense yüz.. baş edemiyorumm:KK42:

Lazere gideceksen de yaptıracağın lazer türü cilt rengi ve kıl tipine göre değişir
Alexandrite lazer ten beyaz kıllar siyah ise etkili esmersen olmaz
Esmer tene nd yağ lazer yapılıyor bir de buz lazer çıkmış sanırım şimdi o da oluyormuş
Ipl yapan yerden hemen uzaklaş

Selam kızlar ...
Öncelikle ilk açtığım konu bu becere bilmişimdir inş... başlıktan da anlaşılacağı üzere sorun tüylerim genital bölgem ya da koltuk altım değil de o kadar bacaklarım beni sinir ediyor. Lazer epilasyon da en iyi yöntem hangisi ve yalova da gideceğim en iyi yer lazer için neresi bana yardım edin şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara tesekkürler
Ayni dert bende de var. Hatta ilk actigim baslik bu konuyla ilgiliydi :) Yalovayi bilmiyorum ama konuyu baya arastirdim. lazer epilasyonda en iyi alet "alexander" adindakiymis. Tuyleri yakarken bi taraftanda soguk ufluyomus buda aciyi azaltiyomus. Eger lazer dusunuyosan kesinlikle hastanede yaptirmalisin. Guzellik merkezleri para icin her seyi yapabiliyolarmis ve oralarda bulunan aletler pekte etkili olmayabiliyomus

Yüz icin igneli lazer önerenler olmus ama bir arkadasim yaptirmisti igneli lazerde tuyler yayiliyomus. Yuz icinde normal lazer uygulamasi yapan hastaneler var. Onu tavsiye ederim

Yüz için kesinlikle iğneli epilasyon. Ben en son 8 sene önce gittim kaşlarıma bi tane bile çıkmadı. Yapan kişi çok önemli tabi. Ama kadın taşındı İstanbuldaydı İzmire gitti yoksa başka bölgeler için devam edecektim. Keşke izmirdeki adresi bulsam oraya bile giderim hem de İzmir de olanlar yararlansa. Ben bi evde kartviziti kalmış mı cep numarası var mı bakayım. Aklıma gelmişken

Kızlar normalde tüyleri fazla olan birisiyim. İnternetten bu konuyu araştırırken kozmik bakım diye bir sayfa var orda dolunay takvimine göre tüy alındığını ve tüylerin o tarihlerde küstügünü yazıyordu ve yorumlarda da çok faydalanan insanlar oldugunu okudum. Sonuçta denemekten birşey çıkmaz diye denilen tarihte aldım ayrıca limon ve tuz karışımı var, tüyleri kökten alınan yerlere sürüyorsunuz. İşte bu karışımıda tüy alındıktan sonra üç gün boyu sürdüm. Gerçekten normalde aldıktan hemen sonra tüylerim çıkmaya başlardı resmen tüylerim o kadar azaldıki şok oldum hatta bacaklarım, koltukaltım yarı yarıya azaldı yada bilmiyorum daha geç çıkmaya başladı.. Neredeyse üç hafta oldu ama o kadar ince çıkıyor ki. Madem bu konuda sorun yaşıyorsunuz deneyin derim birşey kaybetmezsiniz. Herkeste aynı etkiyi yaparmı bilmem ama ben hormonal tüylenme yaşadığım halde etki etti bana inşaallah sizinde işinize yarar.

içlerinde en etkilisi diod tipi lazer diyebilrim.diğer çeşitleri de denedim ama diod sonuç verdi.çok siyah olmayan tüyleri diod görüyor.cihazın yeni çıkan bir modelini kullanan biyer bulursanız acısıda hemen hemen yok.tavsiye ederim
Zaten aleksandrla baslayip kalin tuyleri azaltiliyor kalan sari tüyler icinde diode başlanıyor. Konusahibine onerim asla ama asla guzellik merkezine gitmesin klinikte ve doktor gozetiminde olsun

Back