Yeter bıktım artık bu tüylerle uğraşmaktan...

Garsonhayalleriptalklkyrz

Koç kadını
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
85
58
8
36
Selam kızlar ...
Öncelikle ilk açtığım konu bu becere bilmişimdir inş... başlıktan da anlaşılacağı üzere sorun tüylerim genital bölgem ya da koltuk altım değil de o kadar bacaklarım beni sinir ediyor. Lazer epilasyon da en iyi yöntem hangisi ve yalova da gideceğim en iyi yer lazer için neresi bana yardım edin şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara tesekkürler

Lazer yaptırmak için bildiğim kadarıyla hamile kalmamanız gerekiyor. Yoksa tüyler yeniden çıkıyormuş

Diger yerler neyse, yuzdeki tuyler en gicigi bemce.. x bolgesi agda.. koltuk alti makina.. bacaklar jilet.. simdilik idare ediyorum..

Ben lumea kullanıyorum çok da faydasını göremedim. Üstelik beyaz ten siyah tüy. Ama yine de çok etkili olduğu söylenemez. epeydir de kullanıyorum. Sanırım bazı bölgeler için iğneli epilasyon olması gerekiyormuş. Lazer de çok etkili değilmiş bir yerde okumuştum. Yine de iyi araştırmak gerek cilt tipine tüy rengine göre değişiyor yöntemler.

bence yuzunuz ıcın kesınlıkle ıgnelı epılasyon
asla asla asla baska bısey dusunmeyın
vucudubuz ıcınde kollar hariç lazer epilasyın

Bir tek bacaklar kaldi yaptirmadigim.lazer yaptirdigim gune sukurler olsun : )) 2 yazdir oyle rahat ki koltuk altim ya da ozel bolge ohh miss.bacaklara baslayacagim.sana tavsiyem hastane ya da doktora yaptirman.guzellik salonunda basladi bir arkadss benimle birlikte ve olan bin lirasina oldu.benimkilrr bitti.kesinlikle doktor olmali.makina alexender olmali.digerleri ip isini atiyor.yazarsan yardimci da olurum

içlerinde en etkilisi diod tipi lazer diyebilrim.diğer çeşitleri de denedim ama diod sonuç verdi.çok siyah olmayan tüyleri diod görüyor.cihazın yeni çıkan bir modelini kullanan biyer bulursanız acısıda hemen hemen yok.tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…