• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yeşillkten kurtuldumm!

kuzu2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
59
2
36
İzmir
kızlar saçlarım yeşil olmuştu daha önce paylaşmıştım röflenin üstüne kumral boyama gibi bi akılsızlık edip elde ettiğim sonuç çok kötüydü...neyse düzelttim mutluyum:):):):):)

geçen gün üzüldüm yazdıklarına.saçlarım yeşil oldu falan yazmışsın.düzeldiğine sevindim.bundan sonra daha dikkatli olman gerektiğini anlamışsındır umarım.hadi gözün aydın:)))

sağol canım yaa, valla kafayı yicektim oynamıcam artık saçımla iyi şuan ışıltılı kahve oldu güzelde görünüyor :):)

buna benzer sorunu olan varsa --- loreal fındık kahveye-- boyadım biraz kızıllık verio ama altta zaten açık renk varsa (röfle vs.) zaten açılıo o kızıllıkta sönüyor...ama o iğrenç yosun gibi saçlardan çok çok daha güzel....

banim bi arkadaşım saçaları açık platindi kumrala boyatmış 2-3 yıkamada koyu bi sarı olmuştu
ben ise açık küllü sarıya boyadığımda yeşil olmuştu aynalara bakamazdım tekrar açtım saçımı ancak öyle kurtuldum koyu renge boyamaya cesaret edememiştim

buna benzer sorunu olan varsa --- loreal fındık kahveye-- boyadım biraz kızıllık verio ama altta zaten açık renk varsa (röfle vs.) zaten açılıo o kızıllıkta sönüyor...ama o iğrenç yosun gibi saçlardan çok çok daha güzel....

bende kahveye boyadım. yeşil bile değil soluk griydim artık, açamazdım cunku sac kalmamıştı ama şu anm bakıyorumda sarı saçlarımdan daha cok sevdim gibii:10::10:

"banim bi arkadaşım saçaları açık platindi kumrala boyatmış 2-3 yıkamada koyu bi sarı olmuştu
ben ise açık küllü sarıya boyadığımda yeşil olmuştu aynalara bakamazdım tekrar açtım saçımı ancak öyle kurtuldum koyu renge boyamaya cesaret edememiştim "

ya aslında bende açık renk istiodum ama o grili yeşilli renkten kurtulcamı düşününce gözüm birşey görmedi açıkçası..olsun ama açılıyor şuan zaten..
seninde renginde çok hoş bu arada bende 3 yıl falan kullandım öyle ama saçım çok yıpranmıştı...

"banim bi arkadaşım saçaları açık platindi kumrala boyatmış 2-3 yıkamada koyu bi sarı olmuştu
ben ise açık küllü sarıya boyadığımda yeşil olmuştu aynalara bakamazdım tekrar açtım saçımı ancak öyle kurtuldum koyu renge boyamaya cesaret edememiştim "

ya aslında bende açık renk istiodum ama o grili yeşilli renkten kurtulcamı düşününce gözüm birşey görmedi açıkçası..olsun ama açılıyor şuan zaten..
seninde renginde çok hoş bu arada bende 3 yıl falan kullandım öyle ama saçım çok yıpranmıştı...

teşekkür ederim
evet zemin sarı olduğundan yıkandıkca tatlı bir sarı olucaktır hemde daha doğal durur eminim:)
benm sçalarım şuan resimdekinden biraz daha koyu altın sarı yapmayı düşünüyorum yapabilirsem :)

Back
X