• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşilim'in günlüğü

Tekrar başın saoğlusun Yeşilim.Allah mekanını cennet eylesin.Her ne kadar ayrı da olsa insan anneyi kaybetmek zor. Bunu ben 26 yıl önce yaşadım.Burnumun direğinin acı verecek kadar çok sızladığını ve ağlayamadığımı hatırlıyorum.
Ama sonrasında hayat yine akıp gidiyor.Benden uzakta olsa bile yine de bir annenin var olduğunu bilmek karmaşık bir duyguydu.Ama onun gidişiyle duygularım netleşti bende..
Allah sabır versin Yeşilim.

Günlüğüme, profilime,ö.m, telefonlarla, msn ile başsağlığı dileyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

Sizler sağolun, Allah hepinize ailenizle sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Gidişimin 4. gününde vefat etti..Bizi beklediğine eminim..İlk gittiğimden itibaren hfifte olsa uyutuyorlardı. Beni duydu, hissetti, son ana kadar mutluydu
.
Tüm fonksyonlar bitene kadar konuştum, selamları ilettim, defalarca onu kaybettiğim ana kadar öptüm, kokladım, helalleştim, Dualarımı ettim.

Çocukluğumun Annesini kaybetmiş olsam da, iyi ki gitmişim, iyi ki görmüşüm. Kaderde onu oralarda temelli bırakmak varmış.

Sevgiyle kalın.... Ben de sizi çok seviyorum
Canım duygularını çok güzel ifade etmişsin .Ne demek istediğini çok iyi anladım .Mekanı cennet olsun , Allah sana ve sevdiklerine uzun ömürler versin .Artık Allah acı yüzü göstermesin hep mutlu ol birtanem .

Günlüğüme, profilime,ö.m, telefonlarla, msn ile başsağlığı dileyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

Sizler sağolun, Allah hepinize ailenizle sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Gidişimin 4. gününde vefat etti..Bizi beklediğine eminim..İlk gittiğimden itibaren hfifte olsa uyutuyorlardı. Beni duydu, hissetti, son ana kadar mutluydu
.
Tüm fonksyonlar bitene kadar konuştum, selamları ilettim, defalarca onu kaybettiğim ana kadar öptüm, kokladım, helalleştim, Dualarımı ettim.

Çocukluğumun Annesini kaybetmiş olsam da, iyi ki gitmişim, iyi ki görmüşüm. Kaderde onu oralarda temelli bırakmak varmış.

Sevgiyle kalın.... Ben de sizi çok seviyorum

Canım benim... duygularını o kadar güzel kelimelere dökmüşsünki, seni çok iyi anlayabiliyorum. Allah taksiratlarını affetsin mekanı cennet olsun, toprağı bol olsun canım. Sizlerede yüce Rabbim sabır versin. Seni çokkk öpüyorum tatlım canım arkadaşım benim... Şeniz

Gittiğim günün öğleden sonrası..Öğlen Hastaneden çıktık, akşam tekrar gideceğimiz için nasıl vakit geçecek hastaneye en yakın parka gittik. Deniz olmasa bile hem iç açıcı, hem temiz...Daha önceki gelişimde görmemiştim başka yerlerde dolaşmıştık. Birkaç kare çektim belki sizlerle paylaşırım diye. Diğer fotoğraflar henüz gelmedi. Sonra zaten çekmek aklıma bile gelmedi.

Zaragozayı kurtaran kahramanları. Çektiğim iki fotoğraf

grnt006dm.jpg

Yukarıdan- Aşağıya bakış

grnt008m.jpg

Çok güzel yerleşimi var. Trafik akışı, caddelerin genişliği, tarihini her an hatırlatan antik binalarıyla, meydanlarıyla, çeşmeleriyle başlı başına tam benlik. Bayılıyorum oraya.....”Zaragoza” meşhur Zara mağazalarının da bulunduğu o güzel şehir.

Bisiklet yolu tüm şehrin içinden geçiyor. İsteyen gününü bisikletle gezerek geçiriyor

Yüksek bir bina var ki, nereye giderseniz karşınıza çıkıyor tüm haşmetiyle... Kilisesi, müzesi, Ünlü Ressam Goya’nın bir heykeliyle (Ailesi Aragonlu- Zaragozalı Goya, 14 yaşına kadar orada yaşamış) Turistlerin mutlak uğradığı....Her daim gece gündüz kalabalık

Çok sevimli, güzel, rahat bir şehir. Annem hazırlanıyordu, gelecekti beraber dönecektik. Kısmet buraya kadarmış

Zaragozanın Piları....Bunlar alıntı

zaragoza_joshuastuart.jpg

20061023005507-ebro.zaragoza.jpg

Meydan her an böyle kalabalık

3172108028_4658b8d254.jpg

Şehri ikiye bölen Ebro Nehri

391%20%20Zaragoza%20Basilica.JPG

Vakit ayırırsanız tüm Zaragozayı gezersiniz... Acele etmeyin, zaman buldukça gezin
Buyurun link. Tıkladıkça yenileri geliyor bilginize

Zaragoza Photos - Featured Images of Zaragoza, Aragon - TripAdvisor

Gerçekten harika ve yaşanılası bir yermiş Yeşilim.Paylaştığın için teşekkürler...

cok guzelmıs yeşılım abla.ispanya sanırım degılmi?bu arada basın sagolsun.allah sabırlar versın...

Evet ıspanya yazmayı unutmuşum...Ne kadar güzel değil mi?

Memleketim daha güzel inanın ama daha derli toplu olsa, trafik akışı sakinleşse, insanlar işsiz kalmasa, asgari ücretler artsa, emeklilere şanslı yıllar bahşedilse... Ay! ne bileyim işte, insan memleketinin en güzeli olmasını istiyor...

Herkes neşeli, şen şakrak.....Gelecek endişeleri yok

"Neyimiz eksik şu insanlardan" dedim... Sık sık kızdım, Söylendim kendi kendime

http://www.tripadvisor.com/LocationPhotos-g187448-w29-Zaragoza_Aragon.html

Son düzenleme:
şehri iki bölen ebro nehrine bayıldım bayıldım,ayrıca bisklet yolunun olmasıda ne güzel davranış gercekten yaşanası bir yermiş,
vallahi tertemiz ışıl ışıl,,
neyimizmi eksik değil hatta fazlamız var yeşilim,ee balık baştan kokarmış..
anladın sen onu,bilirsin memleketimizde,bal tutan parmağını yalar,geriside avucunu.
haliylede işsizlik gecim sıkıntısıda,zuhurrr eder.
amaann canının sıkmayım şu güzel memleketin üstüneee.opuyorumnanaktan
çok güzeldi canım benim emeğine sağlık,

KK.... Hayırlı Bayramlar ...Daha nice Bayramlara...Sağlık, neşe, bollukla

Herşey gönlünüzce olsun

iyi akşamlar çok güzel resimler
emeğine sağlıkkk
gitmiş gibi oldukkkkk ispanyaaopuyorumnanaktan
kurban bayramın en içden dileklerimle kutlarımmm

Bayramı da geçirdik....Meğer ne büyük boşlukmuş

Ne sesleri, ne ziyaretleri, ne yemekleri........
Birden bire bir yıl içinde daha da büyüdüm....

ınşallah Bayram yemekleri artık bizde olacak . ılk bize gelinecek, herkes bizde toplanacak ....Alışana kadar bir burukluk sormayın gitsin...

Sürekli kaybettiklerimizi andık ...Çocuklar zorlandılar.
Birbirimize ağladığımızı belli etmemek için konular değiştirdik saçmalamaya başladık

“Anne artık kim yapacak Tortilla ( Tortiya- ıspanyol - Yumurtalı Patates Omleti) diye sorunca anladım ki iş başa düştü... “Ben yaparım artık” dedim. Yaptım da...Çok beğendiler ....”Annem hmm hmmm” diye yediler.

Annem yapmadı ya, sanki içinde bir şeyler eksik gibi geldi bana nedense...

Eksikliklerini hissedip daimi anacağız, ağlasak da, sızlansak da...Daima anacağız...

Hepimizin kaybettiklerine... Allah’tan Rahmetler diliyorum...Mekanları Cennet olsun..Nur içinde yatsınlar
:Saruboceq:

Amin Yeşilim...Benim bayramım da buruk geçti.Kaybettiklerimizin acısı azaldı şükür ki.Ama ikinci oğlumu da askere yolluyorum.Onun hüzünü var biraz...Bir haftamız kaldı elimizde....Hüzünlüyüm...
Ama ona da alışacağım.....

yeşilim selam naber beni hatırladın mı ben eski mihrace yerimseniben nasılsınız ben epeydir yoktum birkaç gündür geldim burdayım inşallah öncelikle elin için geçmiş olsun annen içinde başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin görüşürüz hoşçakall

Hoş geldin Nisan... ( Bu arada Nisan adını çok severim:):)
Tekrar gelmene sevindim inan...Seni çok aradım ama gelmediğini görünce ümidimi kesmiştim...

Hoş dileklerin için sağol...Yokluğunda neler oldu neler:(:(...Hayat işte

Umarım en iyisindir?...Görüşmek üzere

Evet hayat işte! gelmek istedim hep ama gelemedim... Benim hayatımda çok şeyler oldu, çok şeyler değişti... Artık yeni bir yaşama başladım, inşallah bundan sonrası güzel olacak... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Görüşürüz...

Sevgili Yeşilim oğlumu senini büyüyüp sevdiğin,hayallerinin şehrine yolluyorum.O artık Önce Allaha sonra ızmirlilere emanet......

Günaydın yeşilim , sorma pc 'de arıza vardı siteyi açmaya çalıştıkça açılmadı daha sonrada tamire girdi kasa derken sizlere kavuştummm... Nasılsın bu arada :uhm: senii çookkk öpüyorum canım arkadaşım... opuyorumnanaktan

Back