Yeşilim , Anuşka ve Destina'lı üçlü Antalya buluşmamız

Güle güle git gel canım ınşallah yine bekliyorum... Gelincik ailesine ve senin Ailene çok selâmlar yolluyor, yanaklarından kocaman öpüyorum.

hepinizi gördüğüme çok memnun oldum :asigim:
ben bu buluşmada bir duygusallık bir samimiyet hissettim...
anuşka sanırım rahatsızdınız, okuduklarımdan onu çıkardım, geçmişler olsun a.s.

hepinizi ilk defa gördüm, çok güzelsiniz opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
başımı nerelere vuram ben yaa
yesılım ablam ben senı ne zmn görcem canlı canlı onur üyem benım kendınden emın kalp kırmayan ne dedığını bılen modern türk kadını kendısı
ırnamın dedığı gıbı terlıklerde yakıy hee
anuşkam senı gorduğume cok memnun oldum cok sekersın masallah hepınızı cok sevıyorum
destına en çirkın sensın
hanı oğluşun resmı:mymeka: ulaa bıde genc olcan azcık dik otur
amma cok vurdum sana gel öpem Şeniz
masallah benım türkçe yı yenı sökmeye calısan arkdaslarıma annemlerıme

hahahah gel benim oğlanla 1 saat uğraş dik
oturabiliyonmu sen gör..........
orda birbirimize uzak olmayalım diye eğildim bu arada canım
oğluşumun resmini göremediğine göre ne kadar hareketli anlamışsındır herhal
ben oraya geldğimde 3 gündür doğrudürüst uyumuyordum
komple üstdiş ağrılarımdan..
senden güzelim ya sen ona bak canım............
ben kendimi beğeniyorum gerisi vız gelir............
ha ha ha........

hanımlar sizleri görmek çok güzel.üçünüzde harikasınız.gülen yüzleriniz solmasınopuyorumnanaktan

bu bulaşmaların engüzel yanı
merak ettiklerimizi böylece görebilmemiz
çok güzel birgün geçmiş ve mutluluğun fotoraflarını görüyoruz..

dostluğunuz daim olsun..ha
rikasınız..

çok tatlısınız maşallah..
sitemizin 3 önemli ismi bir arada (3u birarada olmuş:)
sizleri görduğum için çok mutlu oldum..
dostluğunuz daim olsun..
nice nice sıcak buluşmalara..

Güzel sözleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Sanırım iltifatlara boğulmanın en iyi yolu bir KK buluşması yapıp fotoğraf koymak. Bunca güzel söz insanda kuvvetli bir doping etkisi yapıyor. Bunu daha sık yapmalıyız :))

dostluğunuz daim olsun

sizleri burada görmek çok güzel.sitenin en önemli 3karekteri

maşallah fıstık gibisiniz..yeşilim abla.sanırım sarışın güneş gözlüklü olan sensin..

öpüyorum sizleri..

sıcak bir buluşma olmuş Antalya gibi bilirim oranın sıcaklarını 3 yılım orada geçti....06 dan 07 ye selam ve sevgilerrrrrrrrrrrrrrr,sizleri görmek güzel...daim olsunalkisalkisalkisa.s.

sizleri nicklerinizden tanıyordum. ama resimlerinizi görmemiştim. bu sayede tanımış oldum.:enbuyukkk: arkadaşlığınız uzun yılar sürsün. hepinizi öpüyorum. a.s.:1hug:

güzel bir buluşma olduğu kesin,
yeşilim arkadaşım seni gördüğüme çok sevindim,,
anuşka sen
i iyi gördüm ,maşallah sana
destina,,nikinden tanıyodum ,gördüğüme sevindim
çok hoşsunuz opuyorumnanaktan

üçünüze maşallah
sizleri gördüğüme sevindim
dostluğunuz daim olsun

sıcak bir buluşma olmuş Antalya gibi bilirim oranın sıcaklarını 3 yılım orada geçti....06 dan 07 ye selam ve sevgilerrrrrrrrrrrrrrr,sizleri görmek güzel...daim olsunalkisalkisalkisa.s.

sizleri nicklerinizden tanıyordum. ama resimlerinizi görmemiştim. bu sayede tanımış oldum.:enbuyukkk: arkadaşlığınız uzun yılar sürsün. hepinizi öpüyorum. a.s.:1hug:

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
Cumartesi günü Denizli'ye döndüm ben de. İnanın burası sıcak bir şehir olmasına karşın Antalya'dan sonra buz gibi geldi bana. Gerçekten Antalya'da yaşamak zor. Ama çok güzel anlar yaşamış olmanın sevinciyle döndüğüm için mutluyum...

eminim çok güzel bir buluşma gerçekleştirmişsinizdir ama ben fotoları göremedim biraz geciktim kaydirigubbakcemile3 sanırım sizleri seviyorumopuyorumnanaktan​

eminim çok güzel bir buluşma gerçekleştirmişsinizdir ama ben fotoları göremedim biraz geciktim kaydirigubbakcemile3 sanırım sizleri seviyorumopuyorumnanaktan​

:gitme:mERAK ETTİm şimdi ben göremedim resimleri

A, evet silinmiş fotolar. Ben de siz söyleyince farkettim. Aslında bu bölüm sadece üyeler tarafından görülebilyor; ama öyle olaylar yaşanıyor ki insanların birbirine güveni kalmadı artık.
Neyse canım, bizim buluşmalar da fotolar da bitmez. Bir dahaki sefere inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…