• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşilim , Anuşka ve Destina'lı üçlü Antalya buluşmamız

:nazar: :nazar: dostlugunuz daim olsun
ayy ben bi Yeşillim ablamı bılıyorum destina basında bandana gibi şey olan mı?ancak boyle cozecegım sanırım :)
bu arada Yeşillim ablam diğer bulusmada dedğim gibi tam kafamda tahmın ettıgım gibi çıktı opuyorumnanaktan dusundugum gibim yani :))

:nazar: :nazar: dostlugunuz daim olsun
ayy ben bi Yeşillim ablamı bılıyorum destina basında bandana gibi şey olan mı?ancak boyle cozecegım sanırım :)
bu arada Yeşillim ablam diğer bulusmada dedğim gibi tam kafamda tahmın ettıgım gibi çıktı opuyorumnanaktan dusundugum gibim yani :))

canım ben kırmızı bluzlu olanım
bandanalı olan anuşka....
teşekkür ederim............tabi çok sıcaktı sıcaktan
fazla bakım yapıp özenip gelemedim.......adeta dışarısı yanıyordu
doğal hallerimizle çıktık karşınızaŞeniz

Geçirdiğim en güzel günlerden biriydi. Sağolsun Yeşilim ve Destina benim için bu sıcakta evlerinden çıkıp geldiler. Antalya'da olmayan bilemez bunun zorluğunu.
Yeşilim, bir tanecik arkadaşım bambaşka bir insan. Onu kelimelerle anlatmak zor. Mutlaka tanımanız gerek.
Destina ile yeni tanıştım. Çok şeker. Kendisine çok benzeyen tatlı oğluşunu da sevdim.
Kah güldük bu gün, kah dertleştik. Gözlerimiz doldu zaman zaman, ağlamaklı olduk. Ama çok çok çok güzel ve özel bir gündü benim için. Allah'ın izniyle kışa bir kez daha görüşebilmek ümidiyle veda ettik birbirimize.
Yeşilim ve Destina, ikinize de teşekkür ederim.

Beni andınız mı anmadınız mı ? Söyleyin bakayım : )

canım ben kırmızı bluzlu olanım
bandanalı olan anuşka....
teşekkür ederim............tabi çok sıcaktı sıcaktan
fazla bakım yapıp özenip gelemedim.......adeta dışarısı yanıyordu
doğal hallerimizle çıktık karşınızaŞeniz
ayy canım kusura bakma :1hug: a.s.
dediğim gibi sadece Yeşillim ablamı biliyorum fotolardan..
en güzeli doğal halınız zaten opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yaa eskısehır 37 derceyı gosterıyor kı antalyayı dusunemıyorum bile..
dostlugunuz daim olsun tekrar.. nice nice bulusmalara diliyorum..sevgiler.

Çok güzel bir buluşma.
Yeşilim ablayı daha öncede görmüştüm, hep zarif ve asil.
Anuşka ve destina sizleride görmek çok güzel.
Dilerim dostluğunuz hep sürer.

Hepinize selâmlar kızlar, ben döndüm evde misafirler maç izlemeye gelmişler..Şimdi girebildim ...Aklım buradaydı şu bağımlılık iyi mi kötü mü çözemedim valla

Anuşkamız hepimizin biriciği..Buluşmamıza o kadar mutlu oldum ki bilemezsiniz. Maşallah gerçekten iyi gördüm onu. Atlatmış o güzel yüreği, ailesi ile rahatsızlıklarını...

. Ne sıcak etkiledi bizi, ne başka bir şey... Kimleri anmadık ... Anmadığımız olmadı inanın...

Destinam yeni kızımız, olgun şeker, kendinden emin...Canım benim, bize nasıl uyum sağladı...Bu arada oğluyla da çok ilgilendi. Şeker anne

Hepinizin o güzel yorumlarınıza teşekkürler.

ınşallah bir gün tanışmak istediklerimizle buluşmak üzere...

Kazenciğim, benim kardeşim, oğlum..Allah tüm isteklerinizi hayırlısıyla gönlünüze göre versin.....Sayenizde ne güzel insanlar tanıdım...Daim olsun inşallah...

Beni andınız mı anmadınız mı ? Söyleyin bakayım : )

Herhangi bir KK buluşması olur da Kazen'in adı geçmez mi? a.sElbette andık. Hatta Yeşilim, "oğlum" diye sözetti. Tanıştığınız insanlarda derin izler bırakan bir karizmanız olduğunu düşünüyorum nedense..:nazar:.En çok da bizi bir araya toplayan bu güzel site için ne kadar minnettar olduğumuzdan söz ettik.
Belki bir gün bizim ellere de yolunuz düşer de tanışma fırsatı buluruz.
Sevgiler...

Bir İnsana Verebileceğiniz En Büyük Hediye

Zamanınızdır,

Birine Zamanınızı Verdiğinizde

Ona Hayatınızdan Bir Parçayıda Geri Dönmemek Üzere Vermiş Olursunuz.

bu güzel dostluklar için sıcak soğuk etkilemez..........ortam ve yürek sıcaklığı
ısıtır bizleri................oaraya gidene kadar çok sıcaktı
Yeşilim ablam ve anuşkam geldikten sonra sıcakmıydı
farkına bile varmadım............[/B]

Bir ınsana Verebileceğiniz En Büyük Hediye

Zamanınızdır,

Birine Zamanınızı Verdiğinizde

Ona Hayatınızdan Bir Parçayıda Geri Dönmemek Üzere Vermiş Olursunuz.

Yeşilim ablam ve anuşkam geldikten sonra sıcakmıydı
farkına bile varmadım............[/B]

O kadar transa geçtin yani kaydirigubbakcemile3
Antalya'da sıcağı farketmemek kolay değildir de...

Hepiniz çok cicisiniz ya
viannen_11.gif
viannen_106.gif

Böyle buluşma habaerlerini gördükçe kıskançlıktan nasıl çatlıyorum anlatamam. Sanırım diyorum koca kk da nevşehirden bir ben varım diyorum .

Yeşilim ablam çok karizma duruyosun ya:))

anuşkamız,yeşilim ablam ve destina,fotoğraflarınızı görüpte buluşmanıza özenmemek mümkün değil:1hug:
anuşka maşallah,Allahım o gülen yüzünü soldurmasına.s.:nazar::nazar:
Rabbim hiçbirinizin gülen yüzünü soldurmasın inşallah:Saruboceq:

anuşkamız,yeşilim ablam ve destina,fotoğraflarınızı görüpte buluşmanıza özenmemek mümkün değil:1hug:
anuşka maşallah,Allahım o gülen yüzünü soldurmasına.s.:nazar::nazar:
Rabbim hiçbirinizin gülen yüzünü soldurmasın inşallah:Saruboceq:

Sağol canım. Gönül istiyor ki hepimiz birbirimizi tanıma fırsatı bulalım, sık olmasa da oturup karşılıklı bir şeyler paylaşalım. Çok şükür Denizli dışında Antalya buluşmalarına da katılabiliyorum zaman zaman. Daha doğrusu ben geldim diye onlar buluşma ayarlıyorlar. O kadar mutlu oluyorum ki anlatamam. Darısı herkesin başına...

:asigim:anuşum bonibon şekerim her zamanki gibi pozitifliğin yansımışŞeniz

yeşilim ablam çok hoşsun merak ediyordum merakım gitmiş oldukaydirigubbakcemile3 ben de orada olmak isterdim ama :gitme:destinacım buda sana:nazar:

anuşum sen bu kızları topla gel denizliye gelirken burada da buluşma yapalımkaydirigubbakcemile3

Back