- Konu Sahibi destina0706
Güle güle git gel canım ınşallah yine bekliyorum... Gelincik ailesine ve senin Ailene çok selâmlar yolluyor, yanaklarından kocaman öpüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başımı nerelere vuram ben yaa
yesılım ablam ben senı ne zmn görcem canlı canlı onur üyem benım kendınden emın kalp kırmayan ne dedığını bılen modern türk kadını kendısı
ırnamın dedığı gıbı terlıklerde yakıy hee
anuşkam senı gorduğume cok memnun oldum cok sekersın masallah hepınızı cok sevıyorum
destına en çirkın sensın
hanı oğluşun resmı:mymeka: ulaa bıde genc olcan azcık dik otur
amma cok vurdum sana gel öpem Şeniz
masallah benım türkçe yı yenı sökmeye calısan arkdaslarıma annemlerıme
üçünüze maşallah
sizleri gördüğüme sevindim
dostluğunuz daim olsun
dostluğunuz daim olsun
sizleri burada görmek çok güzel.sitenin en önemli 3karekteri
maşallah fıstık gibisiniz..yeşilim abla.sanırım sarışın güneş gözlüklü olan sensin..
öpüyorum sizleri..
sıcak bir buluşma olmuş Antalya gibi bilirim oranın sıcaklarını 3 yılım orada geçti....06 dan 07 ye selam ve sevgilerrrrrrrrrrrrrrr,sizleri görmek güzel...daim olsunalkisalkisalkisa.s.
sizleri nicklerinizden tanıyordum. ama resimlerinizi görmemiştim. bu sayede tanımış oldum.:enbuyukkk: arkadaşlığınız uzun yılar sürsün. hepinizi öpüyorum. a.s.:1hug:
güzel bir buluşma olduğu kesin,
yeşilim arkadaşım seni gördüğüme çok sevindim,,
anuşka seni iyi gördüm ,maşallah sana
destina,,nikinden tanıyodum ,gördüğüme sevindim
çok hoşsunuz opuyorumnanaktan
eminim çok güzel bir buluşma gerçekleştirmişsinizdir ama ben fotoları göremedim biraz geciktim kaydirigubbakcemile3 sanırım sizleri seviyorumopuyorumnanaktan
:gitme:mERAK ETTİm şimdi ben göremedim resimleri