Yeşil Çayın Tadı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi toka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende twinings adinda bir markanin yesil cayini iciyorum ozellikle naneli olaninin tadi cok guzel.turkiyede de var ama digerlerine gore biraz daha pahali.

çaykurun bergamut aromalısını alın derim..teneke kutu içinde..zaten bi kaç arkadaşda yazmış ama bende belirtmek istedim..büyük bir kupaya 1 tatlı kaşığı ve sadece 3-4 dakika demlendirin yoksa tadı çok acı olur..ayrıca içine limon sıkmanın yeşil çayın etkisini sıfırladığını duydum..
bilginize kızlar..

çaykurun bergamut aromalısını alın derim..teneke kutu içinde..zaten bi kaç arkadaşda yazmış ama bende belirtmek istedim..büyük bir kupaya 1 tatlı kaşığı ve sadece 3-4 dakika demlendirin yoksa tadı çok acı olur..ayrıca içine limon sıkmanın yeşil çayın etkisini sıfırladığını duydum..
bilginize kızlar..

senelerdır yesıl cay ıcıyorum hıc balık kokusu almadım.ben poset yesıl cay ıcıyorum ama demleme olanları ıcemıyorum.gunde 3-4 kupa ıcıyorum.form cayı olarakta lıptonun form plus cayını ıcıyorum ama tadı cok kotu gelıyor ıcıne lımon sıkıp zorakı ıcmeye calısıyorum

bende hiç sevemiyorum şu yeşil çayı ama bi kaç gündür içiyorum limonlu epey faydası oluyo bugün artık canım hiç istemedi tadından dolayı poşet benimkiler iş yerinde var bunlardan içine bide elma çayı atıp karıştırdım bölece tadı gelmiyo ama faydası olurmu bölede kızlar...

şeker ben lımonla ıcıyorum :) ılk zamnalar topraklı gıbı gelıyo tadı bana :) ama ben hazır posetlere pek guvenmıyorum :) 5i bıryerde al canım ıcınde yesıl cay var hemde form ıcın ıyı..yesıl cayın tadını anlamazsın hem :))

ıyy bende iğreniyorum tadında ve kokusundan halbuki çok faydalı ama...
bizm işyerinde yaseminli yeşil çay var ama o hiç kokmuyo ondan arada takılıyorum..

benim merak ettiğim içine meyve çayı falan karıştırınca etkisini kaybedermi acaba...

yaseminli yeşil çayı tavsiye ederim arkadaşlar.Çaykur un ve liptonun çeşitleri var aromaları güzel onlardan deneyin.

Evet yaa bende Çin e geldiğimden beri şişe şişe alıp içiyorum ama Tr de hiç görmemiştim dediğin gibi özelliklede ben nestlenin naneli ve yaseminlisine bayılıyorum. Vücudumdaki ödeme çok iyi geldi bende artık sabahları o çok şikayet ettiğim şiş gözlerden kurtuldum:teytey:

Bnde hiç sevmezdim tadını ama piyasada tarçınlı karanfilli poşet yeşşil çay var kokusu süper o biraz daha içilebilir kıvamda tavsiye ederim yerimseniben

aynen katılıyorum :lepi:

kime önerdiysem çaykurun bergamutlu yeşil çayını çok begendiler,bu sayede yeşil çaya alıştılar.
istersen onu bir dene.

ilk zamanlar bende sewmiyordum tadini fakat su an kotu gelmiyor o kadar birde siskinlik yapmiyor bende o yuzden de 3 5 fincan iciyorum ..

bende açık olarak alıyorum.bir tutam kadar bardağa koyup demliyorum. güzel oluyor.poşet çay kullanmıyorum.

poşetlerin tadı gerçekten kötü bence..dışarda kullanmak için ben liptonun limonlusunu aldım ama her zaman doğalı bence...

bende çok severim yeşilçayı ama şuan hamileliğimden dolayı içemiyorum boshayallersmile

yeşilçayı kendim demliyorum siyah çay gibi
içinde dal tarçın bekleterek içiyorum diyetisyenin tavsiyesi .

çaykurun yesıl cayı balık kokuyor dogru arkadasın dedıgı
ama dogadan marka yesıl cay guzel kokuyor
yesıl cayların yasemınlısı nanalısı tarcınlısı karanfıllısı var onnar daha guzel kokuyor ayrıca kendınız aktardan karanfıl alıp yesıl caya 1-2 tane atabılırısnız cok guzel bı aroması oluyor ama caykurunkı kotu kokuyor gercekten balık kokuyor en guzelı dogadan marka olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…