• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çayın Tadı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi toka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende sade yesil cayi iciyorum seker falan atmadan
alistim artik

ben de poşet yeşil çaylerı denemişdim ama çok kötü geldi tadı ve daha içmedim taki çaykurun küçük teneke kutulardaki çayını deneyene kadar çok güzel kokuyo mis gibi benim gibi doğadan form ve bu tarz çayları içemeyen biri için güzelse herkez içebilir bence

Kızlar artık ben de yeşil çay içiyorum normal çay da içiyorum ve artık şekersiz içiyorum tüm çayları.Şekeri bıraktım 2 gündür limon sıkıyorum amakaydirigubbakcemile4

çok severim bende yeşil çayı, eğer sallama poşet yapacaksanız ilk suyu dökün ve tekrar su koyun acımsı o tat gidiyo ve daha güzel demleniyo...

ama diğer türlü yaprak demleme çok daha lezzetli bence..

yeşil çay insanı gerçekten içten temziliyor. sallama-demleme fark etmez. nanelisi bergamotlusu, limonlusu, şeftalilisi hepsi harika. günde 3 bardak mutlaka içerim ve tavsiye ederimzemuszemus

ben şuan yeşilçayın bergam otlu aromasını içiyorum,kolik oldum resmen.hergün mutlaka bir kupa içiyorum ve şekersiz.alıştıktan sonra vız gelir bence..... :)

Ben yesil caya yasemin cayi ve melisa cayi katiyorum biraz hem daha faydali oluyo hemde yesil cayin keskin tadini aliyor.

liptonun yeni berrak yeşil diye çıkardığı sadelere nispeten daha iyi kızlar.

bene sevmiyrum şu yeşil çayı.herhalde oksitlenmiş siyah çayı içmeye alıştık öteki güzel gelmiyor.

ayy hele ben de dedim balıık kokuyo balık pişiriken sindi heralde dedim atacaktım iyi ki atmamışım o zmn:)tadı gerçekten iğrenç ama acayip yağ yakıyomuş içeçez mecburen :)ama sanki poşet çay pek faydalı değilmiş gibi geliyo hep içesim gelmiyo o yüzden de

Back