Yeşil Çayın Tadı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi toka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

toka

iddiacı :)
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
51
0
86
42
Diğer
arkadaslar ya yeşil cay herkesin dedigi gibi cok yararlı ama ben içemiyorum.. form cayları bile daha lezzetli.
yeşil cayda resmen balık kokusu geliyo bana siz de alıyo musunuz o kokuyu?

bir de ben zayıflamaya yardımcı cayları sorcam yeşil cay dısında. hangilerini kullanıyosunuz siz?:uhm:

balık kokusu mu:uhm: ben hiç almadım o kokuyufisfisfis
acı bir tadı var ben bir ara botany yeşil çay+şeftali karışımı olan vardı tadı çok güzeldi bir daha bulamadım..
şu aralar liptonun form çayı var onu içiyorum seviyorum...şutarafagitti

ben hiç balık kokusu almadım ama eşime bigün içirdim balık suyu içiyorum gibi iğrenç bişey bu dedi
demek tek o değilmiş

ya evet resmen balık kokuyo yaa..

bu arada form cayı lezzetli geliyo mu ? bana işkence gibi geliyo içmek. ama yeşil cayı hiç içemiyorum kokudan. acaba sorun ben de mi kaydirigubbakcemile3

ya evet resmen balık kokuyo yaa..

bu arada form cayı lezzetli geliyo mu ? bana işkence gibi geliyo içmek. ama yeşil cayı hiç içemiyorum kokudan. acaba sorun ben de mi kaydirigubbakcemile3

CADIARZU valla olabilir canım kişiye göre değişir...
ben hiç öyle düşünmedim ama..........
ben seviyorum canım tadı güzel yeşil çaya göre daha güzel.... şakkıdı

bende hep içiyorum ama balik kokusu hiç gelmedi istersen lipton yesil çayi dene ben onu kullaniyorum

canlar ben yeşil çayı cok sveiyorum tadına da gittikçe alıştım ama ben demeleme olanından kullanıyorum sizede tavsiye ederim poşet olanlar gerçekten içilmiyor bende kullanamıyorum ha çaışıyorum demleme yapmam diyenlerede caremiz var harika süzgecler var cok güzel içine bir tatlı kaşıgı yeşil çay koyup bardagın içine bırakıyorsunuz demlenince çıkarıyorsunuz hiç zor olmuyor poşet giib yani arayın bulun derim ben carrefor gibi marketlerde var
denyin faydasını göreceksinz benim vazgecilmezim çayım :)

çaykur un bergamut aromalısını tavsiye ederim teneke kutu içinde oluyor tadı çok hoş zevkle içeceğinizden eminim

yeşil çayın çok fazla cesıtlerı var ama tr de bulunmuyor sanırım. bazıları gercekten cok lezzetli.. saglıga faydası zaten hıc tartısılmaz. beni en sevindiren gunde 4-5 bardak icmeye basladigimdan beri sabahlari uyandigimda yuzum ve gozlerimde artik sislik olusmuyor :dance:

Son düzenleme:
sallama poşet yeşil çay alırsanız ki tadı iğrençtir..
aktardan yada marketlerden alın..
marketteki çaykurun bergamut aramolusunu ...
birde üzerine limon sıkın..

bergamut kokulu olandan başkasını içemiyorum.

hele poşet olanlarını asla....

Galiba bir istisnayım :) Çok seviyorum kokusunu da tadınıda asla şekerle içemiyorum :) ballı ile başladım şekerli içtiğim zamanlar çok güzeldi kokusu , sonra şekeri bırakınca çok tatlı gelmeye başladı ve sadesini aldım .. belki alışmak gerekiyor , ben bayılıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…