sallama yeşil çayların hiç faydası yok vücuda,onca işlemden geçiyo,uzamanlar doğal yeşil çay tavsiye ediyorlar,anlıycanız herşeyin doğalı faydalı,ben kendim demleyip içiyorum günde 2bardak yeşilçay(çubuk tarçınlı),bi bardak biberiye çayı,1bardak zencefil çayı ve melisa çayı,bazı günler değişiklik yapıp yeşil çay ıhlamur ve kuşburnu içiyorum hepsini okadar çok araştırdımki faydalarında yok yokgünde 4farklı bitki çayı öneriyorlar,bişeyi devamlıyada bağlamak yanlışmış,ara sıra aravermek gerekiyomuş,,bence iyi düşünün sallama çaylara hayırrr
Kızlar kilo sorunu olan diyet yapoan hap vs kulanan hepsini bıraksın.. Tek ve kısa çözüm yeşil çay 2-3 gün sonra bile kendinize değişimleri hissetmeye başlıyosunuz. 1 ay sonra da sonucu net görüceksiniz.
biz bu çayı içmeye arkadaşımla beraber başaldık ve şuan ikimizde aynı anda ve aynı şekilde kilo vermiş durumdayız. Tek yapmanız gereken günde 2 bardak çay içmek o kadar vee istediğiniz börek çörek ne varsa yiyebilirsiniz.
HAYDİİ KIZLAR İNANILMASI ZOR GİBİ AMA SADECE DENEYİN VE GÖRÜN DİYORUM...
Kızlar kilo sorunu olan diyet yapoan hap vs kulanan hepsini bıraksın.. Tek ve kısa çözüm yeşil çay 2-3 gün sonra bile kendinize değişimleri hissetmeye başlıyosunuz. 1 ay sonra da sonucu net görüceksiniz.
biz bu çayı içmeye arkadaşımla beraber başaldık ve şuan ikimizde aynı anda ve aynı şekilde kilo vermiş durumdayız. Tek yapmanız gereken günde 2 bardak çay içmek o kadar vee istediğiniz börek çörek ne varsa yiyebilirsiniz.
HAYDİİ KIZLAR İNANILMASI ZOR GİBİ AMA SADECE DENEYİN VE GÖRÜN DİYORUM...
denenmesi bence kesinlikle şart harika
Merhaba Arkadaşlar,
bende yeşil çay içiyorum her gün günde 1 büyük fincan ve aynı zamanda doğan form kayısı çayı içiyorum fakat, bende hiç bir etkisini görmedim. Zayıflattığına inanmıyorum yada ben 1 bardak içtiğim için etki yapmıyor olabilirde bir ben poşet çayını içiyorum yeşil çayın kendisini almadım. İş yerinde içtiğim için poşet çay daha rahat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?