- 23 Eylül 2012
- 206
- 60
- 318
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşilçay vücudda yağ depolanmasını önlüyor arkadaslar
Aşırısı zararlı günde 3-4 fincan ben üçü asla geçirmiyorum
Bes altı dakkadan fazla demlemeyin etkisi azalıyor
Acaip uykusuzluk yapıyo geç saatte içmeyin düzenli /iş hayatınız varsa
yeşilçayı diyelimki aktardan aldım (daha sağlıklı deniyor da ) bardakta demlendirdim içine limon dilimi atmak istiyorum etkisini kaybetmez değilmi arkadaşlar ben poşet çay kullanıyordum(doğaan limonlu yeşil çay) o yüzden limonlu çaya alışkınım şimdi aktardan aldığım aynı tad olurmu daha denemedimde yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Kızlar kilo sorunu olan diyet yapoan hap vs kulanan hepsini bıraksın.. Tek ve kısa çözüm yeşil çay 2-3 gün sonra bile kendinize değişimleri hissetmeye başlıyosunuz. 1 ay sonra da sonucu net görüceksiniz.
biz bu çayı içmeye arkadaşımla beraber başaldık ve şuan ikimizde aynı anda ve aynı şekilde kilo vermiş durumdayız. Tek yapmanız gereken günde 2 bardak çay içmek o kadar vee istediğiniz börek çörek ne varsa yiyebilirsiniz.
HAYDİİ KIZLAR İNANILMASI ZOR GİBİ AMA SADECE DENEYİN VE GÖRÜN DİYORUM...
arkadaşlar ben de burda okuduktan sonra kullanmaya başladım gerçekten de işe yarıyor ben şimdiden 5 kilo verdim tabi bunu yanında yediklerime de dikkat ediyorum çok yediğiniz zman bile bu çayı içiince sindirim daha da kolaylaşıyo tavsiye ederim bende tadı da kötü değil şekersiz için ama bitki çaylarını içelim göbeklerden kurtulalım :dance::hooray::sm_cool:
daha öncede yazmıştım.
ÇAYKUR teneke kutudakinden alın.
bergamutlu kokusuda,tadıda güzel.
Aktarda satılanların acımsı bir tadı oluyor.konuyu açan arkadaşın kullandığı ÇAYKUR bergamutlu tadı çok güzel.
kesinliklee.. bende iki senedir bunu kullanıyorum.. tadı da güzel gayet bence..Aktarda satılanların acımsı bir tadı oluyor.konuyu açan arkadaşın kullandığı ÇAYKUR bergamutlu tadı çok güzel.
ben 60 kiloyum daha bugün başlıoycam faydası olurmu sizceKızlar kilo sorunu olan diyet yapoan hap vs kulanan hepsini bıraksın.. Tek ve kısa çözüm yeşil çay 2-3 gün sonra bile kendinize değişimleri hissetmeye başlıyosunuz. 1 ay sonra da sonucu net görüceksiniz.
biz bu çayı içmeye arkadaşımla beraber başaldık ve şuan ikimizde aynı anda ve aynı şekilde kilo vermiş durumdayız. Tek yapmanız gereken günde 2 bardak çay içmek o kadar vee istediğiniz börek çörek ne varsa yiyebilirsiniz.
ben 60 kiloyum daha bugün başlıoycam faydası olurmu sizceKızlar kilo sorunu olan diyet yapoan hap vs kulanan hepsini bıraksın.. Tek ve kısa çözüm yeşil çay 2-3 gün sonra bile kendinize değişimleri hissetmeye başlıyosunuz. 1 ay sonra da sonucu net görüceksiniz.