Yeşil Çay Kürü

Doğuş marka aldım ben de bu sefer, bergamot aromalısı denk geldi. Aktardan aldığım yeşil çay midemi yakıyordu bunun tadı harika geldi damağıma.

bende hiç bir yerde bulamadım çaykurun bergamutlu yeşil çayını..melissa aromalı olanını aldım ki onunda poşet olanını bulabildim......poşet olan da işe yarar diye düşünüyorum...

Yeşil çay içindeki kateşinler sayesinde :
Kanser riskini azaltır.
Yeşil çay yemek borusu kanserini erkeklerde %57, kadınlarda %60 oranında önlemektedir.(22)
Yeşil çay düzenli içilmesi halinde prostat kanseri riskini üçte iki azalmaktadır. (27)
Yeşil çay deri kanserine yol açan ultroviyole ışınların zararından korur. (28)
Tümörü küçültür.
Antioksidandır.
Yeşil çaydaki antioksidan E vitaminindekinden 20 kez daha kuvvetlidir.
Kolestrolü düşürür.
Tansiyonu ayarlar.
Kan şekerini ayarlar.
Bakterileri öldürürür.
Grip virüsünü öldürür.
Ağız kokusunu önler
Yeşil çay içindeki C vitamini sayesinde :
Stresi azaltır.
Gribi önleyicidir.
Yeşil çay içindeki kafein sayesinde :
Performansı etkiler,yorgunluk ve uyku halini ortadan kaldırır.
İdrar söktürücüdür.
İdrar söktürücü özelliğinden dolayı zayıflama rejimlerinde kullanılıyor.
Yeşil çay içindeki flavonoidler sayesinde :
Kan damarlarını güçlendirir.
Yeşil çay içindeki polisakkaridler sayesinde :
Kan şekerini düşürür.
Yeşil çay içindeki fluorid sayesinde :
Diş çürümesini engeller.
Yeşil çay içindeki E vitamini sayesinde :
Antioksidan olarak rol oynar.
Yaşlanmayı geciktirir.
Yeşil çay içindeki EGCG (Epigallokateşin Gallat) adlı kimyasal madde sayesinde :
Kanser hücrelerinin gelişmesini önlüyor.
Akciğer, mide, bağırsak karaciğer ve deri kanserlerini önleyici etki yapıyor.
Alzheimer'i önleyici
Sigara kullanımının toksik etkisini azaltıyor.

arkadaşlar yeşilçayın içine zencefil ve zeytin yaprakları ekleyınce etkisinin daha da arttığını okumuştum internette. o şekilde deneyeniniz var mı ?

şu yeşil çaya bende 3 ay önce başladım gerçekten büyük faydasını gördüm her gün içiyorum 1 veya 2kez ama bunun yanında kolayı ve zararlı olan herşeyi bıraktım tam 9kg verdim cildim bile güzelleşti herkese tavsiye ediyorum gerçekten mucize

önceleri bende zorla içiyodum.kendi aromalarımı kendim deneyerek yaptım.sade dökme yesil çaya yada poşet olana taze veya kuru nane hangisi varsa önc e onu ekledim.daha fresh bi tadı oldu.demledikten sonra limon severseniz 1 dilim ince limon ekleyebilirsiniz.
tarcın seven varsa kabuk tarcınla demleyebilir.süper oluyor üstelik sekersiz de muhtesem.
son olarak acı olmasından sikayet edenler için demleme tekniği(bizzat denenmiştir.):suyu kaynattıktan sonra hemen demlemiyoruz yesil çayı.önce suyun 5 dk dinlenmesini bekliyoruz.ardından demliyoruz.böylelikle tadı harika olyor.içtikçe içesiniz geliyor üstelik sekersiz.burada yesi çayın faydalı olması için sekersiz içilmesi gerekiyor.buyrunnnnnnnnn

Bende düzenli yeşil çay içicisiyim.
3 ay tok karnına içtim kahvaltı ve öğle yemeklerinden sonra kilo vermedim.
Şimdi aç karnına içmeye özen gösteriyorum.
Umarım bu şekilde işe yarar.

arkadaşalr yeşil çayı demleyip akşama kadarmı içiyorusnuz aynı çayı yksa 1 bardaklık mı demliyorsunuz

ya bende hazir yesil cay var sallama yani demleme degil onunda faydasi varmidir acep?

Merhabalar,ben de arada yeşil çay içerdim ama düzenli olarak içmeye 2 gündür başladım.Günde 1 fincan içtim ama poşette olanlardan:SS Ben de tenekedekilerden alayım. Ankara'da Çağdaş marketlerde satılıyordu bir dönem almıştım hala var mıdır bilmiyorum

bnim en son aldıgımda vardı cnm

Güneykoreli bi arkaşımdan çin çayı istemiştim oda gönderdi
ilk başlarda çok zorlanmıştım ama sonra alışınca hergün içesim geliyo :))
bende ona siyah çay gönderdim oda çok değişik oldugunu söyledi sempatiksalakcinni

Arkadaşlar ben meksika biber hapını kullandım bakmayın zarar marar dediklerine son derece etkili bir ürün iştahınızı kesiyor enerji veriyor halden düşmüyorsunuz birde güzel yanı devamlı susatıyor ve yağları parçalayıp idrar yolu ile atıyor idrar yaparken bazen yanma oluyor ve yağ küçük küçük parçalarını ögrebilirsiniz bunu ben jel ile kullandım jel o kadar aykıyorki kıpkırmızı oluyor ve trelemeye başladım bunu 1 ay boyunca kullandım buna inan ve kullanmanızı tavsiye ederim 88 kilodan 82 kiloya indim ilk ay 2. Ay iste tam 5 kilo verdim 2 yada 11 kilo verdim sağlıklı bir şekilde en güzeli basen göbek kol sarkmalarım için çok güzel oldu orjinal almanızı tavsiye ederim sahteler baya var piyasada adı
zayflatıcı göbek giderici jel
birde
meksika biber hapı 30 kapsül makromed
aldım roc 7 selülit kremi ile hapı kullanmanız halinde kesimlikle ayda en az 5 kilo verirsiniz size memnun kaldıgım için tavsiye ediyorum

kızlar bende pazartesi başladım günde 2 kupa bergamot aromalı yeşil çay içiyorum.umarım bir dğişiklik olur şu an hala aynı.dkimden ocağa kadar 12 kiloya yakın verdim doğumdan sonra ama arıtk gr vermeyiroum yediklerime dikkat ediyorum zaten sürekli hareket halindeyim günde 1 dilim ekmem başka bişeyde yemem aynı kilom sabit umarım işe yarar bu yeşil çay.

başka diyetler dene
monti diyetini duydun mu mesela?

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.sizlere önerim ısırgan otunu kaynatıp yemekten yarım saat önce aç karınla içmenizdir.sabah akşam içerseniz etkisini göreceksiniz.ben yapıyorum ve etkisini görüyorum.teşekkürler...

merhaba arkadaslar bende bugun basladım.umarım etkısını gorurum.biraz şişlik yaptı ama.ılk gunlerde olurmus.daha oncede ıcıyordum ama aktardan alıyordum.pek bı faydasını gormemıstım.bu sefer caykurunkını aldım.tadı daha guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…