Yeşil çay adet düzensizliği yapar mı?

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
meraba konuyu doğru yere açmışımdır umarım..
yeşil çayın zayıflamaya etkisi var diye bir aydır içmeye başladım... 3 gün önce adet olmam gerekirken hala hiç birşey yok ortada ..
geçen yılda bi süre yeşil çay içtim adetim baya gecikmişti stres filan dedim ama yeşil çayı bıraktım sonra stresler bitti hemen zaten daha gecikme olmadı... şimdi yeşil çaya başladım yine gecikme var :S stres yapcak bişey de yok şu an hayatımda.

yeşil çay adet düzensizliği yaparmı ki?

yeşil çay adet düzensizliği yapar mı tam bilmiyorum ama devamlı içmek tansiyonu yükseltiyor..sen bir kan tahlili yaptırdın mı bir kansızlığına demir eksikliğine baktır derim..bağlı olduğun sağlık ocağına git..biz adet dönemi bayanların büyük çoğunluğunda kansızlık var aslında bunu farkında değiller..yalnız normal çay ve kahve de kansızlık yapıyor haberin olsun..kanszlık olunca adet düzen bozuluyo ben yaşadım..

Yesilcayi bende iciyorum ama bende gecikme olmuyor günü gününe oluyor
Ayrica yesilcay cok tuketildiginde zararli gunde en fazla iki bardak ic canm yemeklerden sonra fazlasi zarar

kansızlık gecikmeye de mi sebep alla alla :S yakın zamanda yaptırırım inşaallah :S

Yesilcayi bende iciyorum ama bende gecikme olmuyor günü gününe oluyor
Ayrica yesilcay cok tuketildiginde zararli gunde en fazla iki bardak ic canm yemeklerden sonra fazlasi zarar

bende öyle yapıyorum kahvaltıdan sonra bi bardak içiyorum birde yatmadan önce içiyorum bi bardak :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…