Yes_im'in Dİyet Günlüğü

diyete yüklenmek yerine yardımcı şeylerle kilo vermeni hızlandırabilirsin.
aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu ye, yarım saat sonra yemek yersin.
şekerli olan herşeye biraz tarçın at. aç karnına merdiven çık.
aç karnına su iç.

Canım su içmeye çok özen gösteriyorum. Ama istediğim gibi spor yapamıyorum malesef aslında çok istiyorum spor salonuna hergün 1 saat gidip spor yapıyım. Çok faydası olur eminim ama imkanım yok. Yürüyüş yapmak istiyorum fakat oğlum var onunla tempolu yürümek biraz zor tabi. Öyle bırakabilceğim kimsede olmayınca mecbur çıkamıyorum düzenli yürüyüşe..

Üye olmak gerekiyor mu canım? :26:

Mail adresi + sifre o kadar :)

Az önce tartıldım 80.6kg çıktım kızlar çok mutluyum Bi de şu 79u bi görsem Darısı kg vermek isteyenlerin başına

Superrrrr

Leslie ile yuruyusu denedin mi hic?

Evet gecen sene 1 ay falan yapmistim gercekten ise yariyor, harika bir egzersiz programi
Bu arada, iddia konusu ne oldu?

İddia konusu yalan oldu Teyzem sağolsun haftası geçmeden daha aradı iptal edelim falan dedi ben vazgeçtim dedi sonra ben kabul etmedim bi kaç gün sonra tekrar konuştuk 7-8 tane kullanması gereken ilacı varmış kilo aldırıyo diye hepsini bırakmış falan ağzına hiç bişey sürmüyomuş ayakta duramıyorum çok halsiz düştüm falan dedi. Bende tamam bırakalım dedim. Ne diyim ama iddia baya bi hırslandırmıştı beni ne yalan söylim
Buarada bende denemek istiyorum o egzersiz programını nerden bulabilirim tam set olarak peki? :26: biara baktım bulamamıştım o yüzden yapamadım

Rabbim teyzene sifa versin.
Leslie'yi nerde indirdigimi inanki hic hatirlamiyorum, aradan 1 yil gecti... :26:

Kızlar ben 80kgda takılıp kaldım ya göremedim 79ları... 91den 80e indim ama devamı gelmedi :18: Dikkat edemiyorum

Kızlar ben 80kgda takılıp kaldım ya göremedim 79ları... 91den 80e indim ama devamı gelmedi :18: Dikkat edemiyorum

hiç sormayın ben de takıldım 80 de hem de 8 aydır 79 u bi görüp bi kaybediyorum
zaman zaman diyeti bozsam da genelde kontrollüyüm yürüyüşümü de yapıyorum ama 70lerle arayı bi düzeltemedim gitti

hiç sormayın ben de takıldım 80 de hem de 8 aydır 79 u bi görüp bi kaybediyorum
zaman zaman diyeti bozsam da genelde kontrollüyüm yürüyüşümü de yapıyorum ama 70lerle arayı bi düzeltemedim gitti

Ben yürüyüş falan yapamıyorum ya ramazana kadar 75 olmak isterdim ama zaman su gibi akıp geçti ben hala 80nim. umarım almam ramazanda kg yoksa çok kötü olucak verdiğimin bi kısmını geri almış olucam üstelik daha da vermek isterken çok dikkat etmem gerek yediklerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…