- 30 Nisan 2014
- 2.654
- 9.816
-
- Konu Sahibi Maariftakvimi
Yok yaw o yarının kuruŞuan 14,9 oldu. Batıyoruz sanırım..
Yok yaw o yarının kuru
O paralardan ne batanlar olduBu kripto işleri hiç bize göre değil ben finans dersleri almama rağmen bu kadar para yatırmaya korkuyorum. Doğru yatırım paranın hepsini bir yere yatırmak değil riski dağıtıp birçok yatırım aracına yatırmaktır. Zaten kolayına para kazanayım kafasında olanlar elindekini de kaybediyor. O yüzden iyi düşünüp yatırım yapın ve çevrenizdeki insanlara da çok aldırış etmeyin
Yok çıktı tekrar indi ama bu çıkacağı anlamı taşıyor bence. Yarın açılışı 15 den yapacağız gibi.Yok yaw o yarının kuru
ya ben de bu konuda çok kararsızım kredi patlatıp ev alsak sonra ben patlar mıyım korkusu var ama bu şekilde devam ederse bugün çektiğim kredi 3-5 aya pul olacak ödeme olarak, sanki tl borçlanmak çok mantıklı gibi değil mi?Ben bu dönemde faiz maiz umursamadan tl olarak borçlanmaya çalışıyorum.
Ev falan da alabilirsem ne ala ama zor.
keşke 10 gün önce bankadan kredi çekip dolar altın alsaydıkkya ben de bu konuda çok kararsızım kredi patlatıp ev alsak sonra ben patlar mıyım korkusu var ama bu şekilde devam ederse bugün çektiğim kredi 3-5 aya pul olacak ödeme olarak, sanki tl borçlanmak çok mantıklı gibi değil mi?
ben idare ederim de çocuğum ne olacakk diye içim yanıyor bugünnartık hepimiz fakiriz bir günde Türk lirası yüzde on değer kaybetti
ya ben de bu konuda çok kararsızım kredi patlatıp ev alsak sonra ben patlar mıyım korkusu var ama bu şekilde devam ederse bugün çektiğim kredi 3-5 aya pul olacak ödeme olarak, sanki tl borçlanmak çok mantıklı gibi değil mi?
zam yaptılar bile evlere arabalara bugün.yani kredi çeksek gene zarardayızz.100 binde biz ekledik mesela satacağımız bir menkuleYa ortada mal araba ev vs karşılık olunca çok riskli gelmiyor bana yatırım.
zam yaptılar bile evlere arabalara bugün.yani kredi çeksek gene zarardayızz.100 binde biz ekledik mesela satacağımız bir menkule
geçen hafta beğendiğim eve 1 milyon950 bin istediler onun şokunu atlatamadan dolar patladııTicari araç bakıyorum ilk etapta. Takasa gireriz muhtemelen.
Ev zor bana zaten.
ya ben de bu konuda çok kararsızım kredi patlatıp ev alsak sonra ben patlar mıyım korkusu var ama bu şekilde devam ederse bugün çektiğim kredi 3-5 aya pul olacak ödeme olarak, sanki tl borçlanmak çok mantıklı gibi değil mi?
o borcu ödeyecek bütçemiz kalmadı ama.yetmiyor gelirlerkesinlikle
Dolar 9 liralardan birden fırlamaya başlayınca biraz dolar alsaydım ama geç kaldım dedim dedim durdum. En son bugün Dolar 13,40 ları görünce dedim bu artık durmayacak çıkıyor yapacak bişi yok biraz düşmeye başlayınca 12,60 lara fln gelince az bi miktar aldım veee 12,40 lara düşüverdien son coinde de parayı böyle batırmıştım . Merak etmeyin artık düşecek