Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersinizyerimseniben Bir deniz atı kadar centilmen erkek yoktur hakkaten. Düşünsenize eşiniz geliyor hayatım ikinciyi ben doğurucam itiraz istemem:teytey:Aaaaaaa vallahi olmaz..:roflol:deniz atlarının erkekleri doğum yapıyor bunu biliyormuydunuz ben bie daha dünyaya gelsem deniz atı olarak gelmek isterdim ne kadar centilmenler değilmi
biliyordum ilk öğrendiğimde çok şaşırmıştım
ayrıca erkek denizatları eşleri ile birlikte oldukları müddetçe eşlerine sadık kalırlarmış çiftleşmek için başka bir dişiyi tercih etmezler eşleri ölene dek tek eşli yaşarlar
ee böyle erkeğe can kurban dimi ama:))))
Aman hanımlar ne diyorsunuz erkekler doğuabilseydi bu dünyayı bize iyice dar ederlerdi. Onların sitresi kaprisi o zaman hiç bitmezdi.
Evet daha önce biliyordum ve deniz altı belgesellerine bitiyorum.
evet canım:))
bir de şimdi hatırladım eşleri ölse de bir daha çiftleşmiyolarmış şimdi aklıma geldi
epey uzun zaman oldu bunu okuyalı
yani eşlerine ilelebet sadıklar Allah hepimize denizatı gibi adamlar versin:)))
ama doğurmasınlar arkadaşın da dediği gibi nazlarından kaprislerinden çekilmezler sadece sadık olsunlar:)))
yalnız doğurmaları memelilerdeki doğurma gibi olmuyormuş yine hatırladığı m kadarıyla vücutlarında kanguruya benzer keseleri var burada yavruları büyütüp sonra suya bırakıyorlar gibi bir şeydi sanırım
öyle hatırlıyorum araştırmak lazım:)
bende kanguruların ömürlerinin yarısını dişi diğer yarısını erkek olarak geçirdiklerini biliyorum,gerçi ayni şey değil ama ilginç değilmi a.s