Yerleşme

• Konu Sahibi Konu Sahibi snmay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

snmay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
156
68
28
35
Merhaba canlar Yerleşme kanamasından kaç gün sonra pozitif gördünüz kaset testte ??? Adet gününde lekelenme yaşadım ve 3 gün sonra kesildi . Testte negatif çıktı . Pozitif çıkma ihtimali var mı ,,,,???

Merhaba adet gününden 3.gun önce aşırı silik bı şekildeydi testim adete 2 gün kala leke başladı peçeteye siliyodum öyle geliyordu pıhtı falan gelmedi adetin 2.gunu bı anda kanama yaşadım hastaneye gittim doğru dürüst ilgilenmediler kanama 1 gün sürdü pıhtı düştü adetin 7.gunu pozitifi net bı sekilde gördüm ve dijital testte de gördüm maalesef 9.gunu tekrar bı kanama oldu ilk gittiğimde test silik çıktı diye kan almadılar 9.gunu beta degeri 316 çıktı ve çok düşük değerin dedi düşük yapiyomusum bence sizin geç döllenme olabilir umutlandirmak istemem ama leke varken negatif çıktı dijital testlerim bu arada yurt dışında yaşıyorum doktorlar yüzünden oldu

Geçmiş olsun canım teşekkür ederim yorumunuz için . Sizin o zaman leke varken de pozitifti

Geçmiş olsun canım teşekkür ederim yorumunuz için . Sizin o zaman leke varken de pozitifti
Leke varken pozitifi görmedim yine aşırı silikti dijital testlerim negatif çıktı hep testlerini yükleyeyim bakın ışıkla gozukuyordu

Eklentiler

• IMG_20250203_145428.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 17383300385433813806148809416349.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 25
  • 17383219928593192498775362692237.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20250131_120200.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 19
  • 17382391167903540736123933904750.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 1738177705526546270206009698953.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 19
Leke varken pozitifi görmedim yine aşırı silikti dijital testlerim negatif çıktı hep testlerini yükleyeyim bakın ışıkla gozukuyordu
Allah sizden razı olsun yarın sabah erkenden test alayım o zaman . Bakalım çıkarsa kan testi yaparım. Uğraştınız çok teşekkür ediyorum

Adetin 1 ve 3 güne kadar 2 tane test yaptım dijital negatifti üsteki testin biri 6 gün önceki testti adete 1. Gün kala aşırı silik çıktı Clear blue marka olan 7.gunu pozitif oldu

Eklentiler

• 17384507952917759761682613237425.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2025-02-10-15-22-12-379_com.whatsapp.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 23
Allah sizden razı olsun yarın sabah erkenden test alayım o zaman . Bakalım çıkarsa kan testi yaparım. Uğraştınız çok teşekkür ediyorum
Işıkla tutup bak yada ayır benim gibi ben öyle öğrendim eşim çizgi yok diyip duruyordu vardı gerçekten de vardı bütün belirtileri yaşadım mide bulantısı hariç artimed yada doctor days alma sakin yalancı pozitif gösteriyor

İyi w
Lekelenmemin 3. Günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı Bazıları diyor lekelenme de çıkması lazım . Bazıları da bekle diyor . Adetlerim düzenli değil zaten

İyi w

Lekelenmemin 3. Günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı Bazıları diyor lekelenme de çıkması lazım . Bazıları da bekle diyor . Adetlerim düzenli değil zaten
Leke varken negatifti benim testlerim birazinda gözükmüyor onlar leke varken yaptıklarım her yaptığımı cekiyodum

Adetin 1 ve 3 güne kadar 2 tane test yaptım dijital negatifti üsteki testin biri 6 gün önceki testti adete 1. Gün kala aşırı silik çıktı Clear blue marka olan 7.gunu pozitif oldu
Beni umutlandırdınız bakalım yarın test alayım . Kasıklarımda Ağrı var hala . Sizin bir belirtiniz var mıydı ?

İyi w

Pcos mu var ondan olabilir pcos bende varda ama düzenli adetlerim gerçi 9 Şubat'ta düşük yaptım 25 Şubat'ta kadar kanama oldu adet daha görmedim

Beni umutlandırdınız bakalım yarın test alayım . Kasıklarımda Ağrı var hala . Sizin bir belirtiniz var mıydı ?
Sol kasık batması ve ağrıması bel ağrısı yorgunluk uykusuzluk sürekli uyuma isteği aşırı derecede göğüs ağrısı çektim yumurtlama zamanı akıntım olurdu akıntım olmadı yumurtlama olmadığını düşündüm adete 5 gün kala aşırı derecede akıntı problemi yaşadım kabızlık iştahsızlık çok yaşadım

Bende de bel ağrısı , sürekli uyuyorum. Bakalım yarın test yapınca haber veririm inşallah

Evet Pcos . Artık olmazsa tüp bebek zaten
Sana bişey diyimmi havuç yürüyüş ve karbonhidrati kes bana doktor kilo vermeden olmaz dedi her gün havuç yedim 15 günde hamile kaldım 1 ay yumurtalama oluyodu bı ay olmuyodu bu ay yumurtlama olmadığı zamandı havuç kürü ve havuc ye

İkinci gebeliğim şuan ve yerleşme kanaması yaşamadım bu her kadında olmuyor. Kaset testte ne zaman görünür durumu ise beklenen adet günümde yapmıştım ve pozitifti. Kan verdim o gün içinde beta da pozitifti ve 2 haftalik gebe olduğumu öğrendim. İlk gebeliğim de ise 5 gün adet gördüm bitmesine rağmen ağrım vardı kan verdim ve 1 aylık hamilesin dendi. Yani bu beta dedigimiz hormon kana bazen geç geçiyormuş ondan ötürü testte negatif gorsekte bebek bekliyor isek dikkat etmeliyiz.

Ben hiç ekmek yemedim tatlı yemedim o 15 günde burda biri avakado ve havuc dedi yuruyusde üstüne eklendi düşük de hata benim aslında arabayla yarım saatlik bı yola gittik eşimin ailesiyle nolduysa o zaman oldu indiğimde kireç gibiydi yüzüm

İlk kana geçiyor sonra idrara idrarda o yüzden geç goruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…