Dediklerinizi dikkate alıp yapacağım . Çok ama çok teşekkürler. Çok incesiniz . Güzel haberler alırsam Allah da hep sizin yüzünüzü güldürsünBen hiç ekmek yemedim tatlı yemedim o 15 günde burda biri avakado ve havuc dedi yuruyusde üstüne eklendi düşük de hata benim aslında arabayla yarım saatlik bı yola gittik eşimin ailesiyle nolduysa o zaman oldu indiğimde kireç gibiydi yüzüm
Dediklerinizi dikkate alıp yapacağım . Çok ama çok teşekkürler. Çok incesiniz . Güzel haberler alırsam Allah da hep sizin yüzünüzü güldürsünBen hiç ekmek yemedim tatlı yemedim o 15 günde burda biri avakado ve havuc dedi yuruyusde üstüne eklendi düşük de hata benim aslında arabayla yarım saatlik bı yola gittik eşimin ailesiyle nolduysa o zaman oldu indiğimde kireç gibiydi yüzüm
havuç kürü nasıl yapılıyor ? Paylaşabilir misinizBen hiç ekmek yemedim tatlı yemedim o 15 günde burda biri avakado ve havuc dedi yuruyusde üstüne eklendi düşük de hata benim aslında arabayla yarım saatlik bı yola gittik eşimin ailesiyle nolduysa o zaman oldu indiğimde kireç gibiydi yüzüm
Yap yap zararı olmaz inşallah Allah'ın izniyle nasip olur bu ayDediklerinizi dikkate alıp yapacağım . Çok ama çok teşekkürler. Çok incesiniz . Güzel haberler alırsam Allah da hep sizin yüzünüzü güldürsün
Teşekkür ederimYap yap zararı olmaz inşallah Allah'ın izniyle nasip olur bu ay
Evet ama ben kan da veriyordum idrar da. Garip şekilde ilk gebeligimde kana da yansimamistiİlk kana geçiyor sonra idrara idrarda o yüzden geç goruyoruz
Bazen öyle oluyor Instagramda birinde gördüm kan vermiş idrar yapmış negatif adet görmüyor olurum diye bekliyor sonra içimde bişey oynuyor diye doktora gidiyor ki bebek 5 aylık rabbimin bildiği var demekkiEvet ama ben kan da veriyordum idrar da. Garip şekilde ilk gebeligimde kana da yansimamisti
Ben geç öğrenmek isterdim çok sabirsizim geç döllenmeydi ondan küçüktü yerleşirken düşük yaptım keseyi düşürdümEvet ama ben kan da veriyordum idrar da. Garip şekilde ilk gebeligimde kana da yansimamisti
Yok artık 5 aylık mı... Onu da yaşamak istemem doğuma bir şey kalmamış ki :))Bazen öyle oluyor Instagramda birinde gördüm kan vermiş idrar yapmış negatif adet görmüyor olurum diye bekliyor sonra içimde bişey oynuyor diye doktora gidiyor ki bebek 5 aylık rabbimin bildiği var demekki
Bazen ben öyle olmasını istiyorum ayy yasiyor mu iyimi stresinden çok büyüdüğünü görmek iyiYok artık 5 aylık mı... Onu da yaşamak istemem doğuma bir şey kalmamış ki :))
Herkes için durum farklı sanırım. Ben ilaç kullandığım için kontrollü hamile kalıp hamilelik sürecinide en erken şekilde ögrenmeliyim. :))Bazen ben öyle olmasını istiyorum ayy yasiyor mu iyimi stresinden çok büyüdüğünü görmek iyi
Ayy bende açıkçası ablamda kan pıhtılaşması vardi 3 hamilelikte iğne vurdu her gün karnına kan sulandırıcı ondan korkuyorum burdakiler anlamiyorda Türkiye'ye gidip baktirmayi dusunuyorumHerkes için durum farklı sanırım. Ben ilaç kullandığım için kontrollü hamile kalıp hamilelik sürecinide en erken şekilde ögrenmeliyim. :))
Bakar mısınız kızlar teste gittikAyy bende açıkçası ablamda kan pıhtılaşması vardi 3 hamilelikte iğne vurdu her gün karnına kan sulandırıcı ondan korkuyorum burdakiler anlamiyorda Türkiye'ye gidip baktirmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?