• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme

• Konu Sahibi Konu Sahibi snmay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben hiç ekmek yemedim tatlı yemedim o 15 günde burda biri avakado ve havuc dedi yuruyusde üstüne eklendi düşük de hata benim aslında arabayla yarım saatlik bı yola gittik eşimin ailesiyle nolduysa o zaman oldu indiğimde kireç gibiydi yüzüm
Dediklerinizi dikkate alıp yapacağım . Çok ama çok teşekkürler. Çok incesiniz . Güzel haberler alırsam Allah da hep sizin yüzünüzü güldürsün 🌺

Ben hiç ekmek yemedim tatlı yemedim o 15 günde burda biri avakado ve havuc dedi yuruyusde üstüne eklendi düşük de hata benim aslında arabayla yarım saatlik bı yola gittik eşimin ailesiyle nolduysa o zaman oldu indiğimde kireç gibiydi yüzüm
Dediklerinizi dikkate alıp yapacağım . Çok ama çok teşekkürler. Çok incesiniz . Güzel haberler alırsam Allah da hep sizin yüzünüzü güldürsün
havuç kürü nasıl yapılıyor ? Paylaşabilir misiniz

Ben kuru yapmadim ama direk havucu yedim çok araştırdım burda kaç kişi bu kürü yazmıştı pcos için bı inisitol diye bı ilaç var dediler onunla hamile kalanı çok duydum

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-06-23-40-47-977_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-03-06-23-40-47-977_com.android.chrome.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 11
Dediklerinizi dikkate alıp yapacağım . Çok ama çok teşekkürler. Çok incesiniz . Güzel haberler alırsam Allah da hep sizin yüzünüzü güldürsün 🌺
Yap yap zararı olmaz inşallah Allah'ın izniyle nasip olur bu ay

Bı de bu kür daha var onu da burdan birinde okudum onu da deneyin atayım rabbim inşallah çabalarımızı boşa cikarmaz kusura bakmayın çok şey atıyorum ama faydası olsun diyr

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-06-23-45-53-978_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-03-06-23-45-53-978_com.miui.gallery.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 9
Evet ama ben kan da veriyordum idrar da. Garip şekilde ilk gebeligimde kana da yansimamisti
Bazen öyle oluyor Instagramda birinde gördüm kan vermiş idrar yapmış negatif adet görmüyor olurum diye bekliyor sonra içimde bişey oynuyor diye doktora gidiyor ki bebek 5 aylık rabbimin bildiği var demekki 😂

Evet ama ben kan da veriyordum idrar da. Garip şekilde ilk gebeligimde kana da yansimamisti
Ben geç öğrenmek isterdim çok sabirsizim geç döllenmeydi ondan küçüktü yerleşirken düşük yaptım keseyi düşürdüm

Bazen öyle oluyor Instagramda birinde gördüm kan vermiş idrar yapmış negatif adet görmüyor olurum diye bekliyor sonra içimde bişey oynuyor diye doktora gidiyor ki bebek 5 aylık rabbimin bildiği var demekki 😂
Yok artık 5 aylık mı... Onu da yaşamak istemem doğuma bir şey kalmamış ki :))

Bazen ben öyle olmasını istiyorum ayy yasiyor mu iyimi stresinden çok büyüdüğünü görmek iyi 😂😂😂
Herkes için durum farklı sanırım. Ben ilaç kullandığım için kontrollü hamile kalıp hamilelik sürecinide en erken şekilde ögrenmeliyim. :))

Herkes için durum farklı sanırım. Ben ilaç kullandığım için kontrollü hamile kalıp hamilelik sürecinide en erken şekilde ögrenmeliyim. :))
Ayy bende açıkçası ablamda kan pıhtılaşması vardi 3 hamilelikte iğne vurdu her gün karnına kan sulandırıcı ondan korkuyorum burdakiler anlamiyorda Türkiye'ye gidip baktirmayi dusunuyorum

Ayy bende açıkçası ablamda kan pıhtılaşması vardi 3 hamilelikte iğne vurdu her gün karnına kan sulandırıcı ondan korkuyorum burdakiler anlamiyorda Türkiye'ye gidip baktirmayi dusunuyorum
Bakar mısınız kızlar teste gittik
E koyulaşıyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 6
Back