- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
ya zaten ben parmağımı sokamam korkarımallah gönlüne göre versin cnm en kısa zamanda güzel haberler verirsin umarım
Sabah idrarinda daha belirgin oluyor fakat dört saat bekleyince de gosteriyormuş.ya resmen aynısı olmus sonlarda hafif kan gördüm oluyorum dedim ben de senin gibi ama bitti sabah olsun bir an önce de gideyim hemensabah idrarıyla yapmak şart mı onu ya
aslında planladığım bir şey değildi cnm . ama günler gectikçe burda bu tarz şeylere denk geldikçe bi heyecanlandım
adetim beklediğim tarihte gelirdi genelde. çok az bir iki gün sektiği oldu
canım yaptım negatif sonuc lakin hala olmadım adet. bir daha yapsam mı?Eeee yaptın mı test? Sonuç ne?
sağol cnm.bende daha önce hiç olmamıştı o yüzden acaba dedim. adet belirtim falan da yok henüz 1 hafta oldu bugün gecikeliAdetin 13-17.gunleri arasinda ara kanama oluyor genelde. Eger hamilelik testi negatifse muhtemelen yumurtlama lekesidir.
Tabii doktor gibi konusmus olmayayim bende hep oyle oluyordu diye yazdim, sen gene de bir hamilelik testi yap. Simdi kafana taktin diye de adetin gecikiyor olabilir. Allah gonlune gore versin.
Negatifse umitlenme canım doktora gittin mi? Gec olmadan gitmelisin. Allah korusun kist olabilir..canım yaptım negatif sonuc lakin hala olmadım adet. bir daha yapsam mı?
aa çamaşır suyumu o nasıl oluyor çok merak ettim benimde günüm geçti çok tedirginimcanım senin paylaştığın çamaşır suyu ile yapılan bir test gördüm az önce. sabah idrarı ile mi yapmak gerekiyor?
ayyyy o çamaşır suyu testini yaptım hemen köpürdü ama varmıdır ki ay nolur beni teselli edin çocuklarım küçük dışarıya test almayada çıkamıyorum offff sinir küpüyüm şu anaa çamaşır suyumu o nasıl oluyor çok merak ettim benimde günüm geçti çok tedirginim
yok cnm gitmedim inş kist falan değildirNegatifse umitlenme canım doktora gittin mi? Gec olmadan gitmelisin. Allah korusun kist olabilir..
köpürüp söndüyse negatifmiş ama bira köpüğü gibi kalıyorsa köpürüp pozitifmiş bildiğim kadarıylaayyyy o çamaşır suyu testini yaptım hemen köpürdü ama varmıdır ki ay nolur beni teselli edin çocuklarım küçük dışarıya test almayada çıkamıyorum offff sinir küpüyüm şu an
adetinin miktarında ve süresinde bir değişiklik varmıydı?Kızlar ya adet oldum ben ama ne göğüslerim ne de karnımın şişi inmedi acaba üstüne mi gördüm bi de akıntı var parlak sarı ve krem kıvamında.
adetinin miktarında ve süresinde bir değişiklik varmıydı?
bence cok umutlanma ama yine de bi test yap aklında kalmasın cnmCanım benim valla 3 gün ama normalden biraz az sürdü sonra 3 gün kahverengi leke gibi geldi. Adetten biraz daha sıvı gibiydi benim normalde 5 gün sürer ne biliyim şişlikler de geçmeyince, arada bel ve kasık ağrısı olunca insan bi acaba diyo :)
bence cok umutlanma ama yine de bi test yap aklında kalmasın cnm
Benim de adetimi bir gün gece çok hafif lekelenmem başladı ,idrar testi negatif çıktı ancak kan testinde beta hcg 15 .Akıntın kahverengi ise ve günlük ped yeterli olacak düzeyde az ise kan testi yap derim.Çok düşük beta hcg ile idrar testi çıkmayabiliyor çünkü.
İnşallah istediğin sonucu alırsın Pambuk Sindrella .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?