yerleşme lekesi aciiill

womennn

19.12.2019
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
1.638
1.491
333
selam kızlar. size bir şey danışacağım. kasım 27'de ilişkiye girdim. ilişkiden yaklaşık bir hafta sonra kahverengi ağırlıklı 3-4 gün süren ara ara gelen lekenlenmem oldu hafif kırmızı lekede oldu, kesildi. beklenen adet tarihim 8 aralıktı su an 3 gün gecikti. gebelik durumu söz konusu olabilir? gelen akıntı da yerleşme lekesi falan olabilir mi?

Aynı durumda olsaydım bekleyemezdim hemen bir gebelik testi yapardım

Zannetmiyorum senin gibi bir durum yaşadım ama hamile değildim. Yine de kişiden kişiye değişiyor. Allah kalbine göre versin canım.... :)

ben su an istemiyorum o yüzden cok tedirginim teşekkür ederim cevaplarınız için de

Zannetmiyorum senin gibi bir durum yaşadım ama hamile değildim. Yine de kişiden kişiye değişiyor. Allah kalbine göre versin canım.... :)

canım senin paylaştığın çamaşır suyu ile yapılan bir test gördüm az önce. sabah idrarı ile mi yapmak gerekiyor?

olabilir..

Bazı kadınlar yumurtalarının çatladığı gün ara kanama yaşayabiliyorlar. Benim de olmuştu bir kere çok korkmuştum fakat 2 güne geçti. Normal adet kadar yoğun ve kanamalı olmuyor. Adet günü 28 günde bir olan kadında yaklaşık 13-14. günlere denk geliyor bu ara kanama.Sizin de bu günlerde mi oldu?

canım senin paylaştığın çamaşır suyu ile yapılan bir test gördüm az önce. sabah idrarı ile mi yapmak gerekiyor?

O testi bende yaptım bira köpüğü gibi oldu saatlerce öyle kaldı hamile olduğuma inandırdım kendimi adetimde o psikolojiyle geçikince kesin dedim test aldım yaptım negatif 3 gün sonrada adet oldum bütün belirtiler gitti. Birde bişey daha denemiş tim adet gününde parmağınla içini kontrol ediyomuşsun hamile olduğun zaman parmağına bişey takılmıyomuş içi boşluk gibi geliyomuş adet olacağın zaman yani hamile değilsen sert bişey parmağın girmesini engelliyor muş rahim aşağı sarkıyomuş adet zamanı hamile olduğunda yukarıda duruyomuş ele değmiyomuş

yok benimki o günlerde değil. adet kanamasına benzemiyordu hiç kahverengi leke 3-4 gün kadar ara ara geldi bitti. şu an beklenen adet tarihim de 5 gün gecti test almaya fırsat bulamadım işim dolayısıyla bir de şu var kızlar ilişkiden bir hafta sonra hemen bu şekilde belirti verir mi gebelik uzağım bu konulara biraz

ben de denedim bira köpüğü gibi olmadı direk köpürüp söndü :/ parmak deneyi tuttu mu peki

Adet günüme dört beş gün varken bahsettiğin şekilde lekelenmelerim oldu sonra kesildi adetim iki gün geçti test yaptım pozitif çıktı. Sen de test yap varsa belli olur

Adet günüme dört beş gün varken bahsettiğin şekilde lekelenmelerim oldu sonra kesildi adetim iki gün geçti test yaptım pozitif çıktı. Sen de test yap varsa belli olur
benim de adet tarihime 3-4 gün varken basladı ay heycanlandım şimdi ya

benim de adet tarihime 3-4 gün varken basladı ay heycanlandım şimdi ya
Valla canım ben bunu iki gebeliğimde de ayni şekilde yaşadım. Sona doğru pembemsi oluyor. Hah adet olacağım derken küt tüm lekelenmeler kesiliyor. Bencr çamaşır suyuyla falan ugrasma evde yapılan gebelik testi al yarın hemen test yap. Buraya da sonucunu yaz merak ettim :)

ben de denedim bira köpüğü gibi olmadı direk köpürüp söndü :/ parmak deneyi tuttu mu peki
O doğruymuş ta herkes yapamıyo eskiden ebeler öyle anlıyomuş gebeliği. Ben yaptım yumuşak bişey değdi elime ama emin olamadım. Şuan hamile Değilim demekki oda tutmadı :)

ya resmen aynısı olmus sonlarda hafif kan gördüm oluyorum dedim ben de senin gibi ama bitti sabah olsun bir an önce de gideyim hemen sabah idrarıyla yapmak şart mı onu ya

O doğruymuş ta herkes yapamıyo eskiden ebeler öyle anlıyomuş gebeliği. Ben yaptım yumuşak bişey değdi elime ama emin olamadım. Şuan hamile Değilim demekki oda tutmadı :)
ya zaten ben parmağımı sokamam korkarım allah gönlüne göre versin cnm en kısa zamanda güzel haberler verirsin umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…