azından bal damlıyor yaa adetlerım düzensiz oldugu ıcın korkuyorum hayal kırıklı yasamaktansevgip ,ümitendirmiş olmayayım ama aynıları bende de vardı ,lekelenme, karın ağrısı ve sık tuvalete gitme şikayetleri...
Ardından kan testimde sonucu pozitif.İdrar testine çok güvenilmiyor,ben senin yerinde olsam 2 gün geçince yaptırırdım ama istersen 2 gün daha bekleyip kan testi yaptır .İnşallah iyi haberler alırsın :)
hayal kırıklından korkuyorumtest yapsanız belli olur..
HAYIR DUZENLI DEIL MALESEF DR GITTIM DAHA ONCEDENnormalde düzenli adetleriniz?
Anlattigin sey yerlesme kanamasina benziyor cnm kan testi yaptir bence. Yerlesme kanamaai da kisiden kisiye degisiyorselam kızlar. size bir şey danışacağım. kasım 27'de ilişkiye girdim. ilişkiden yaklaşık bir hafta sonra kahverengi ağırlıklı 3-4 gün süren ara ara gelen lekenlenmem oldu hafif kırmızı lekede oldu, kesildi. beklenen adet tarihim 8 aralıktı su an 3 gün gecikti. gebelik durumu söz konusu olabilir? gelen akıntı da yerleşme lekesi falan olabilir mi?
İdrar yolu enfeksiyonunda kanama olmaz zaten kasik agrisindan duramazsin.hayatimda bi kere idrar yolu enfeksiyonu oldum en siddetli agri kesici igneler bile agrimi kesmediKızlar bende de sadece wc de idrar oncesı veya pecetede sadece lekelenme acık pembe veya kahverengı oluyor.. Alt karın bölgem de ıdrarımı yaparken cok baskı hıssedıyorum... Adetıme 6 gun var ovulasyon donemnde de ılıskı oldu... Bazıları ıdrar yolu enfeksıyonu bazıları da yerleşme kanaması dıyor kafam corba durumda. Idrar testı dogal olarak henuz negatıf ama bılemedm ne yapsam
selam kızlar. size bir şey danışacağım. kasım 27'de ilişkiye girdim. ilişkiden yaklaşık bir hafta sonra kahverengi ağırlıklı 3-4 gün süren ara ara gelen lekenlenmem oldu hafif kırmızı lekede oldu, kesildi. beklenen adet tarihim 8 aralıktı su an 3 gün gecikti. gebelik durumu söz konusu olabilir? gelen akıntı da yerleşme lekesi falan olabilir mi?
canım sen bi doktora git.16 gün gecikmesi normal değil.hamile olsan testlerde çıkardıkızlar hala adet görmedim ben ya 12.günde test yaptım negatif cıktı su an 16 gün gecikmiş durumda. bir şey varsa yumurtlama döneminden sonraki günlerde olmus oluyor bu durumda idrar testi yanıltıcı olabilir mi? erken yapmıs mı oluyorum ?
Erken yapmiosun ama bazi kadinlarda test yaniltici olabiliyor. Kuzenim hamileliginin 8. Ayinda test yapti yine negatif cikti. Dalga konusu olmustu aramizzda. Kan testi yaptir kafan rahat olsun en iyisikızlar hala adet görmedim ben ya 12.günde test yaptım negatif cıktı su an 16 gün gecikmiş durumda. bir şey varsa yumurtlama döneminden sonraki günlerde olmus oluyor bu durumda idrar testi yanıltıcı olabilir mi? erken yapmıs mı oluyorum ?
kızlar hala adet görmedim ben ya 12.günde test yaptım negatif cıktı su an 16 gün gecikmiş durumda. bir şey varsa yumurtlama döneminden sonraki günlerde olmus oluyor bu durumda idrar testi yanıltıcı olabilir mi? erken yapmıs mı oluyorum ?
Cok tesekkur ederım cevabın ıcınnn... 2gun surdu kanamam sadece wc de oldu..bugun adet olmam gerekıyordu olmadım... Bılmıyorum ne yapsamİdrar yolu enfeksiyonunda kanama olmaz zaten kasik agrisindan duramazsin.hayatimda bi kere idrar yolu enfeksiyonu oldum en siddetli agri kesici igneler bile agrimi kesmedi
Acele etme adetinin bittigi gune kadar bekle bence cnm sonra test yaparsinCok tesekkur ederım cevabın ıcınnn... 2gun surdu kanamam sadece wc de oldu..bugun adet olmam gerekıyordu olmadım... Bılmıyorum ne yapsam
Yanı bır hafta bekleyeyım mıı ayy nasıl dayanıcamAcele etme adetinin bittigi gune kadar bekle bence cnm sonra test yaparsin
Ben 11 gundur dayaniyorum :)Yanı bır hafta bekleyeyım mıı ayy nasıl dayanıcam
Ben bugun kan testı yaprırdm sonuc pozıtıfBen 11 gundur dayaniyorum :)
HAYİRLİ OLSUNNNNNNN ALLAH ANALİ BABALİ BUYUTSUUUUN :)Ben bugun kan testı yaprırdm sonuc pozıtıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?