Yerleşme Kanamasından Kaç Gün Sonra Pozitifi Gördünüz?

PeriLous

Iyi ki varsınız kızlarım..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
3.764
727
Merhaba kızlar sat 16 haziran , 3 temmuz ovulasyon günü ve ben bugün pembe ile başlayan kahverengiye dönen akıntı başladı sabah ilk idrarla yaptığım idrar testi negatifdi merak ediyorum yerleşme kanaması olan arkadaşlarda bu akıntı ne kadar sürdü ve yerleşme kanamasından ne kadar zaman sonra çift çizgiyi gördünüz?

eee kızlar okadar yerleşme kanaması yaşayan hanım varda biri bile cevap vermiyor mu?

canım ben yasamadım yerlesme kanaması ama bıldıgım kadarıyla yerlesme kanaması cok az pembe yada kahverengımsı bı akıntı cok da surmuyormus ama su varkı eger ıdrar testınde cıkmadıysa gec dollenme falandır belkı ya kan testı yaptır yada bekle bı ıdrar testı daha yap umarım dıledıgın gıbı olur

canım söylediğinden anladığım kadarı ile yerleşme knamasının olduğu gün idrarda çıkar mı diyorsun?

hayır canım ben cıkmaz dıye bılıyorum cunku bebek yerlestıkten sonra ılk once kana hcg salgılanıyor ve sonrada ıdrarda bellı oluyor yanı bence bıraz bekle ve kan testı yaptır derım

anladım canım eğer akıntım adete dönüşmezse ümitlenebilirim demekki

canım söylediğinden anladığım kadarı ile yerleşme knamasının olduğu gün idrarda çıkar mı diyorsun?

hayır canım ben cıkmaz dıye bılıyorum cunku bebek yerlestıkten sonra ılk once kana hcg salgılanıyor ve sonrada ıdrarda bellı oluyor yanı bence bıraz bekle ve kan testı yaptır derım

canım ben yerleşme kanamasından yaklaşık bir hafta sonra pozitif gördüm ve adet günümede bir hafta vardı.çok az pembemsi bir akıntıydı ve çok sürmedi.idrar testinde önce silik başladı iki gün arayla teste devam ettim sonuç pozitifti :)) ve adet günüme bir hafta vardı.

kızlar bana bı yrd olur musunuz? 11 temmuz ovulasyon gunumdu bı ıkı gundur de belım agrıyo su andakı gıbı bılmıyorum bu kadar erken olur mu yada ne bılım ıste bosuna umutlanmıyım benımle aynı seylerı yasayan var mı acaba

canım aynen benim de öyle,11 veya 13 temmuz ovülasyon tarihim ama bugün sanki adet olacakmışım gibi sağ kasığım ve belim ağrıdı,belki yumurtam yeni atılmıştır diycem ama ovülasyon testi iki gündür negatif,bir şey anlamadım:)

canım benimkide azdı fakat ben pkoluyum benim zaten adetten önce k.rengi akıntım oluyordu fakat sanırım son 2 ay olmadı direk adetim başladı ama bu ay sol kasığım çok fena o beni umutlandırıyor inşallah adete dönüşmez lekelenmem

canım bel ağrısı değilde kasık ağrısı bende yumurtlamadan hemen sonra başladı

canım adetin ne zaman

yok canım benim için bir sakıncası yok :) yazdım adet tarihimide

inşallah hamilesindir,ocak ayında düşükle neticelenen bir gebelik yaşamıştım tam adet günümde sancım olmuştu,inşallah senin de öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…