Yerleşme Kanamasından Kaç Gün Sonra Pozitifi Gördünüz?

kızlar bana bı yrd olur musunuz? 11 temmuz ovulasyon gunumdu bı ıkı gundur de belım agrıyo su andakı gıbı bılmıyorum bu kadar erken olur mu yada ne bılım ıste bosuna umutlanmıyım benımle aynı seylerı yasayan var mı acaba

meraba canım
benimde 11 temmuz ovulasyon günümdü .. ve o gün korunmasız ilişkiye girdik.. tam ovulasyon günü olursa erkek bebek olma ihtimalinin yüksek olduğunu duyduğum için bir tek o gün oldu .. şu anda benimde kasıklarımda ağrı özellikle sol tarafımda:KK50: ağrı var belim ağrıyo ama bilmiyorum gebelikmi?
Ben geçen yıl eylülde hamile kaldım fakat 3 aylıkken düşük oldu kasık ve bel ağrısı o gebeliğimdede yaşamıştım fakat testler hep negatif çıkıyordu dr geç döllenme demişti 7 haftaya kadarda bebeği görememişti ultrasonda..
Bu sefer çok üstüne düşmek istemiyorum aslında zırt pırt test falan yapmıycam... allah herşeyin hayırlısını versin bir tane kızım var ikincisi erkek olsun istiyorum .. kasık ağrım solda :KK43:((

yaptırdım canım maalesef negatif

hayırlısı olsun inşallah ramazanda atılır bebişinin tohumları:) ben hala beklemedeyim ovülasyon testi yaptım negatif,ben de umutsuzum :KK43: hamile olanların ovülasyon testi pozitif çıkıyormuş.göğüs uçlarımda hassasiyet var,kasık ağrılarım var diye ümitlenmiştim ama şimdi pek ümitli değilim,hayırlısı bakalım.

meraba canım
benimde 11 temmuz ovulasyon günümdü .. ve o gün korunmasız ilişkiye girdik.. tam ovulasyon günü olursa erkek bebek olma ihtimalinin yüksek olduğunu duyduğum için bir tek o gün oldu .. şu anda benimde kasıklarımda ağrı özellikle sol tarafımda:KK50: ağrı var belim ağrıyo ama bilmiyorum gebelikmi?
Ben geçen yıl eylülde hamile kaldım fakat 3 aylıkken düşük oldu kasık ve bel ağrısı o gebeliğimdede yaşamıştım fakat testler hep negatif çıkıyordu dr geç döllenme demişti 7 haftaya kadarda bebeği görememişti ultrasonda..
Bu sefer çok üstüne düşmek istemiyorum aslında zırt pırt test falan yapmıycam... allah herşeyin hayırlısını versin bir tane kızım var ikincisi erkek olsun istiyorum .. kasık ağrım solda :KK43:((

evet canım Allah her şeyin hayırlısını versin ben de ocakta düşük yaptım ,ozamandan beri hala tık yok malesef,arkadaşlar düşünme,takma diyorlar ama düşünmemek elde değil.

hayırlısı olsun inşallah ramazanda atılır bebişinin tohumları:) ben hala beklemedeyim ovülasyon testi yaptım negatif,ben de umutsuzum :KK43: hamile olanların ovülasyon testi pozitif çıkıyormuş.göğüs uçlarımda hassasiyet var,kasık ağrılarım var diye ümitlenmiştim ama şimdi pek ümitli değilim,hayırlısı bakalım.

canım o çokta belli olmuyor bir yerde okuduğuma göre ov. testi bazen lh ile hcg yi karıştırabiliyormuş yani ov testinde neg. çıktı diye üzülme ama adetin geçene kadarda hamilemiyim diyede düşünme

meraba ben yeni uye oldum ben 19martda yerlesme kanamasi yasadim sanirim 2gun surdu ve kahverengiydi burdan bktim ve adete 8gun önce gebe kaldigni ogrenenler oldugunu gordum ue saglik ocagnda kantesti yaptirdim negatif cikti hemsire daha erken varsa bile cikmaz ddi ve bugun adete 3gun var yine idrar testi yaptim negatif cikti acaba erken mi yapiyorum benim gbi olan var mi adetim 28martda olck normalde

Son düzenleme:
Benimde adete 5gün kala kahverengibpembe akıntım oldu 2gün sürdü başta yoğundu sonra leke olfu ve adetim 3gn geçti ama evde test negatif hamile olabilir mym ki yoksa kist fln mıdır offf

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar ben de çok ikilemde kaldım belki faydam olur diye yazıyorum, adetimden 1 hafta önce önce kahverengi sonra pembe lekelenmeler yaşadım 2 gün sürdü ne olduğunu anlamadım 5 gün sonra çift çizgiyi gördüm:) Beta değerim 1152 :)

merhaba ben adete 3 gün kala idrarla öğrendim tam adet günümdede yerleşme kanaması oldu 3gün sürdü..

Kizlar komsumun adetinden 8 gun once kahverengi lekelenmeyle baslamis yerlesme sanmis sonra 5 gun surmus simdi umidi kirildi ben donemi erken gelmistir dedim ama cok kararsiz mumkunmu acaba hamileligi. Benim hic benzeri bi durumum olmadi iki gebeliktede

merhaba ben adete 3 gün kala idrarla öğrendim tam adet günümdede yerleşme kanaması oldu 3gün sürdü..

Arkadaşlar ben de çok ikilemde kaldım belki faydam olur diye yazıyorum, adetimden 1 hafta önce önce kahverengi sonra pembe lekelenmeler yaşadım 2 gün sürdü ne olduğunu anlamadım 5 gün sonra çift çizgiyi gördüm:) Beta değerim 1152 :)

Siz ne dusunuyosunuz kizlar komsumla ilgili bi ustte yazdim durumu

kızlar sanırım bende yerleşme kanaması dedikleri olayı yaşadım dün 3 5 damla kahverengi akıntı gibi bişey geldi dedim heralde adetim erken geldi çünkü daha 3 gün var ama arkası yok acaba hamiş miyim?

canım bende yaşadım yerleşme kanamasını..
adetten 5 gün önce geldi benim..peçeteye sadece 1 damla geldi..adet oluyorum sandım ve rengi pembeydi..
sonraki gün adet ağrısı gibi ağrdı çektim diğer günde önce idrar testinde sonra kan testinde öğrendim bebeğimin benimle olduğunu..

canım bende yaşadım yerleşme kanamasını..
adetten 5 gün önce geldi benim..peçeteye sadece 1 damla geldi..adet oluyorum sandım ve rengi pembeydi..
sonraki gün adet ağrısı gibi ağrdı çektim diğer günde önce idrar testinde sonra kan testinde öğrendim bebeğimin benimle olduğunu..

Benim de adet bi hafta gecikti canım pazar günü kan tahlili yaptım 4.59 çıktı doktoru aradım ya geç dollenme olmus değer artacak ya da düşük yapıyorsun dedi. Dün de adet gecikmemin 6.gunuydu kahverengi lekelenme geldi adet olacam sandım ama daha olmadım korkuyla bekliyorum

Benim de adet bi hafta gecikti canım pazar günü kan tahlili yaptım 4.59 çıktı doktoru aradım ya geç dollenme olmus değer artacak ya da düşük yapıyorsun dedi. Dün de adet gecikmemin 6.gunuydu kahverengi lekelenme geldi adet olacam sandım ama daha olmadım korkuyla bekliyorum

canım bugün hemen bir kan daha ver..değerinin yükselip yükselmediğini kontrol ettir..
kimyasal gebelikte olabilir..
benimde adete 3 gün kala 17 çıkmıştı doktorum kimyasal olabilir bakıcaz artışa demişti..
bugün muhakkak kan ver.çç
hadi güzel haberlerle gel inşşş

canım bugün hemen bir kan daha ver..değerinin yükselip yükselmediğini kontrol ettir..
kimyasal gebelikte olabilir..
benimde adete 3 gün kala 17 çıkmıştı doktorum kimyasal olabilir bakıcaz artışa demişti..
bugün muhakkak kan ver.çç
hadi güzel haberlerle gel inşşş

Verecem canım yoksa deli olacam eşimi bekliyorum beni görürsün hastane biraz uzak. Doktorum söylemek istemedi ama o da kimyasal gebelikten suphelendi.insallah canım benim ilk defa o kadar gecikti. Sende bel ağrısı olmuş muydu

Verecem canım yoksa deli olacam eşimi bekliyorum beni görürsün hastane biraz uzak. Doktorum söylemek istemedi ama o da kimyasal gebelikten suphelendi.insallah canım benim ilk defa o kadar gecikti. Sende bel ağrısı olmuş muydu

adete 2 gün kala başladı bende bel ağrısı canım 8. haftaya kadarda çektim yerleşme dönemi sıkıntılıydı yani..adet ağrısı gibi ağrım olmuştu..
inş güzel haberlerle gel canım yaa..inş geç döllenmedir.

adete 2 gün kala başladı bende bel ağrısı canım 8. haftaya kadarda çektim yerleşme dönemi sıkıntılıydı yani..adet ağrısı gibi ağrım olmuştu..
inş güzel haberlerle gel canım yaa..inş geç döllenmedir.

Benim bel ağrım çok ama gebeliğe yoramiyorum çünkü korkuyorum. Inşallah ama dediğin gibidir canım

canım arıwercım nasılsın...
adet olmadınmı bu güzel bı gelışme
stres yapma olumsuz etkıleme akışına bırak
ıdrarda çıktımı cıft cızgı

X