ne yaptın canım kan testi yaptırdın mı?müjdeli haber isteriz ona göre:)
kızlar bana bı yrd olur musunuz? 11 temmuz ovulasyon gunumdu bı ıkı gundur de belım agrıyo su andakı gıbı bılmıyorum bu kadar erken olur mu yada ne bılım ıste bosuna umutlanmıyım benımle aynı seylerı yasayan var mı acaba
yaptırdım canım maalesef negatif
meraba canım
benimde 11 temmuz ovulasyon günümdü .. ve o gün korunmasız ilişkiye girdik.. tam ovulasyon günü olursa erkek bebek olma ihtimalinin yüksek olduğunu duyduğum için bir tek o gün oldu .. şu anda benimde kasıklarımda ağrı özellikle sol tarafımdaağrı var belim ağrıyo ama bilmiyorum gebelikmi?
Ben geçen yıl eylülde hamile kaldım fakat 3 aylıkken düşük oldu kasık ve bel ağrısı o gebeliğimdede yaşamıştım fakat testler hep negatif çıkıyordu dr geç döllenme demişti 7 haftaya kadarda bebeği görememişti ultrasonda..
Bu sefer çok üstüne düşmek istemiyorum aslında zırt pırt test falan yapmıycam... allah herşeyin hayırlısını versin bir tane kızım var ikincisi erkek olsun istiyorum .. kasık ağrım solda((
hayırlısı olsun inşallah ramazanda atılır bebişinin tohumları:) ben hala beklemedeyim ovülasyon testi yaptım negatif,ben de umutsuzumhamile olanların ovülasyon testi pozitif çıkıyormuş.göğüs uçlarımda hassasiyet var,kasık ağrılarım var diye ümitlenmiştim ama şimdi pek ümitli değilim,hayırlısı bakalım.
merhaba ben adete 3 gün kala idrarla öğrendim tam adet günümdede yerleşme kanaması oldu 3gün sürdü..
Arkadaşlar ben de çok ikilemde kaldım belki faydam olur diye yazıyorum, adetimden 1 hafta önce önce kahverengi sonra pembe lekelenmeler yaşadım 2 gün sürdü ne olduğunu anlamadım 5 gün sonra çift çizgiyi gördüm:) Beta değerim 1152 :)
5 gün normal kanama gibi geldiyse hamile bile olsa gitmiştir ama illaki tereddütte kaldıysa bi kan testi yaptırsın..siz ne dusunuyosunuz kizlar komsumla ilgili bi ustte yazdim durumu
canım bende yaşadım yerleşme kanamasını..
adetten 5 gün önce geldi benim..peçeteye sadece 1 damla geldi..adet oluyorum sandım ve rengi pembeydi..
sonraki gün adet ağrısı gibi ağrdı çektim diğer günde önce idrar testinde sonra kan testinde öğrendim bebeğimin benimle olduğunu..
Benim de adet bi hafta gecikti canım pazar günü kan tahlili yaptım 4.59 çıktı doktoru aradım ya geç dollenme olmus değer artacak ya da düşük yapıyorsun dedi. Dün de adet gecikmemin 6.gunuydu kahverengi lekelenme geldi adet olacam sandım ama daha olmadım korkuyla bekliyorum
canım bugün hemen bir kan daha ver..değerinin yükselip yükselmediğini kontrol ettir..
kimyasal gebelikte olabilir..
benimde adete 3 gün kala 17 çıkmıştı doktorum kimyasal olabilir bakıcaz artışa demişti..
bugün muhakkak kan ver.çç
hadi güzel haberlerle gel inşşş
Verecem canım yoksa deli olacam eşimi bekliyorum beni görürsün hastane biraz uzak. Doktorum söylemek istemedi ama o da kimyasal gebelikten suphelendi.insallah canım benim ilk defa o kadar gecikti. Sende bel ağrısı olmuş muydu
adete 2 gün kala başladı bende bel ağrısı canım 8. haftaya kadarda çektim yerleşme dönemi sıkıntılıydı yani..adet ağrısı gibi ağrım olmuştu..
inş güzel haberlerle gel canım yaa..inş geç döllenmedir.
Benim de adet bi hafta gecikti canım pazar günü kan tahlili yaptım 4.59 çıktı doktoru aradım ya geç dollenme olmus değer artacak ya da düşük yapıyorsun dedi. Dün de adet gecikmemin 6.gunuydu kahverengi lekelenme geldi adet olacam sandım ama daha olmadım korkuyla bekliyorum