Yerleşme Kanamasından Kaç Gün Sonra Pozitifi Gördünüz?

kızlar sanırım bende yerleşme kanaması dedikleri olayı yaşadım dün 3 5 damla kahverengi akıntı gibi bişey geldi dedim heralde adetim erken geldi çünkü daha 3 gün var ama arkası yok acaba hamiş miyim?

kızlar ya yardım bugün de pembe bişiler geldi sanki adet olucam gibi yaaa:18:

canım bende yaşadım yerleşme kanamasını..
adetten 5 gün önce geldi benim..peçeteye sadece 1 damla geldi..adet oluyorum sandım ve rengi pembeydi..
sonraki gün adet ağrısı gibi ağrdı çektim diğer günde önce idrar testinde sonra kan testinde öğrendim bebeğimin benimle olduğunu..

ya canım benimde 3 gün kala kahverengi akıntı gibi geldi bugünde pembe kırmızı karışımı kan pıhtısı gibi geldi ya off adet oluyorum galiba yaaaaa

canım arıwercım nasılsın...
adet olmadınmı bu güzel bı gelışme
stres yapma olumsuz etkıleme akışına bırak
ıdrarda çıktımı cıft cızgı

Seni görmek ne güzel canım. Iyi gibi sen nasilsin.Yok canım idrarda çıkmaz ki kan değerim bile çok düşük 4.59. Ilk defa o kadar geçti adetim 1 hafta.

Benim bel ağrım çok ama gebeliğe yoramiyorum çünkü korkuyorum. Inşallah ama dediğin gibidir canım

canım öncelikle sakin ol..
brçok dktor değer düşük olduğunda böle düşünüyor..
bende de 4 kez kan aldılar hamilesin demediler canım..
bugün kanı ver ve sonucunu bize bildir..heyecanla bekliyorumm

canım öncelikle sakin ol..
brçok dktor değer düşük olduğunda böle düşünüyor..
bende de 4 kez kan aldılar hamilesin demediler canım..
bugün kanı ver ve sonucunu bize bildir..heyecanla bekliyorumm
Malesef adet oldum canım. Pihti şeklinde geldi hem de. Aşılama yolu göründü :KK43:

mrb arkadaşlar 2013 de 2 kere kimyasal gebelik yaşadım bu ay klomen kullandım mayıs 6 da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum dün 14 gündü ve benden kanlı akıntı geldi ve devamı gelmedi idrar testim negatif sizce adetmi olacam başına böle durum gelen varmı lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden tşk ederim :KK43:

Seni görmek ne güzel canım. Iyi gibi sen nasilsin.Yok canım idrarda çıkmaz ki kan değerim bile çok düşük 4.59. Ilk defa o kadar geçti adetim 1 hafta.

bekle bakalım canım belkı yukselır kan degerın
bı daha kan wersene ozaman
bende ıyıyım canım cok sukur
buyuyoruz yawas yawas

bekle bakalım canım belkı yukselır kan degerın
bı daha kan wersene ozaman
bende ıyıyım canım cok sukur
buyuyoruz yawas yawas

Çok güzel canım. Adet oldum malesef. Yeni geldim doktordan kimyasal gebelik dedi tutunamadı dedi sana doktor içim acıdı.

merhaba arkadaşlar adetime henüz 9 gün var ve dün hafif bi leke geldi kahverengi gibi bugünde çok hafif kırmızı pembe gibi bi lekem geldi ama şuan bişey yok sizce bu neden olabilir lütfen bi cevappp

Merhaba arkadaslar benimde adetime 1 hafta var. Dun ve bugun bi kac damla seklinde kahverengi leke geldi. Sizce test yapmalimiyim hamile olma ihtimalim olabilirmi?

Merhaba arkadaslar benimde adetime 1 hafta var. Dun ve bugun bi kac damla seklinde kahverengi leke geldi. Sizce test yapmalimiyim hamile olma ihtimalim olabilirmi?
Bende ayni durumdayim cnm suan yapma ben yaptım 2 tane 1 er gün arayla bişey çıkmadı kanama dan sonra 5 6 gün içinde idrar da cikiyormus bekle istersen

X