Yerleşme kanaması uzun sürmez dün başladıysa ortalam bugün bitmesi gerekir zaten regliniz sökülüyorsa anlarsınız yoğunlaşır kanamanız ama kesilirse bi kaç gün bekleyip test yaparsınız
Merhaba arkadaşlar 22 şubat beklenen adet günüm adet olmama 4 gün var dün iç camasırimda çok hafif kahverengi lekelenme vardı ama çok az sabah işe birşey yoktu sonra peceteyle sildigimde hafif pembemsi kanama geliyo ama lavaboya gitigimde birşey yok sadece peceteyle geliyo kafam çok karişti bugn ise test yaptım sonuç negatif sizce yerleşme kananmasi olablirmi
Benımde dün aksam peceteye geldı pembe acık renkte kanama ama sabah yıne peceteye geldı suan hala yok ama kaşık agrım var adetmı oluyorum yoksa yerleşmemi bılemedım sizin sonuc ne oldı acaba
Benımde dün aksam peceteye geldı pembe acık renkte kanama ama sabah yıne peceteye geldı suan hala yok ama kaşık agrım var adetmı oluyorum yoksa yerleşmemi bılemedım sizin sonuc ne oldı acaba
Benımde oyle adetım hemde cok aşırı derecede.Cok agrım oldu belim kasıklarım sırtım onemsız bı yumurtalık kisti vardı ondan kaynaklı sanırım dün gece acillik oldum