Yerleşme kanamasımıdır kizlar

hayel63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
46
3
1
24
Merhaba arkadaşlar 22 şubat beklenen adet günüm adet olmama 4 gün var dün iç camasırimda çok hafif kahverengi lekelenme vardı ama çok az sabah işe birşey yoktu sonra peceteyle sildigimde hafif pembemsi kanama geliyo ama lavaboya gitigimde birşey yok sadece peceteyle geliyo kafam çok karişti bugn ise test yaptım sonuç negatif sizce yerleşme kananmasi olablirmi

Olabilir canım en iyisi adetin geçmesini beklemek

Olabilir canım en iyisi adetin geçmesini beklemek
Yorumun için cokk teşekkür ederim öncelikle ben tam olarak bilmiyorum diyer hamileliğimde böle birşey yaşamamiştim o yüzden hiç bir bilgim yok kim ne dese ona inanack kadr sabahtan belidr araştirmalardayim şuan ise sadece sağ kasık tarafimda hafiften ağrı var ve sırtim hafiften ağrıyo başkada birşey yok şuan ise lavaboya gidip baktığımda sadece petimde 1 damla kafverengi kanama olmuş ama islak deyil kuru

Vallahi canım Rabbim gönlüne göre versin

Ama dediğin şey yerleşme kanamsı olabilir adetin geçmesini bekle ve kan ver en iyisi bu

Vallahi canım Rabbim gönlüne göre versin

Ama dediğin şey yerleşme kanamsı olabilir adetin geçmesini bekle ve kan ver en iyisi bu
Dediğin gibi yapacam adet günümün gecmesini bekliyecem kafam çok karışık kimide diyo adet erken olacn diye belirti veya benim bu yaşadigim yerleşme kanamasiysa kaç gün sürür acaba çünkü normal edetime 4 gün var

Bu yerleşme kanamsı en fazla 1 2 gün peçeyeye sildikçe gelir canım adet kanamaı gibi olmaz. Sen içini ferah tut inşallah güzel sonuç alırsın

Reglin düzenli midir hep günü gününe? Adetin sökülüyor olabilir yerleşme kanaması da olabilir ama yerleşme kanaması olduğu gibi testte pozitif çıkmaz bi kaç gün beklemeniz lazım sanırım. 4 gün daha bekleyin regl olmazsanız tekrar test yaparsınız

İnsaallh teşekkür ederim Allah razı olsun

Normalde benimki duzenliydi ayın 6 sında falan kesin olurdum bundan 2 ay yılbaşından önce isde bir bebeğini kalbi durdugu için düşük nedeniyle kürtaj oldum kürtajdan sonra adet döngüsü deyisir diyolar ve deyisti kürtajdan sonra ilk adetimi geçen ayın tam 22 siydi oldum ve buyda 22 sinde bekliyordum yani 4 gün var olmasına dünden bugüne lahverengi lekelenme tarzi oluyo

Yerleşme kanaması uzun sürmez dün başladıysa ortalam bugün bitmesi gerekir zaten regliniz sökülüyorsa anlarsınız yoğunlaşır kanamanız ama kesilirse bi kaç gün bekleyip test yaparsınız

Yerleşme kanaması uzun sürmez dün başladıysa ortalam bugün bitmesi gerekir zaten regliniz sökülüyorsa anlarsınız yoğunlaşır kanamanız ama kesilirse bi kaç gün bekleyip test yaparsınız
Bekliyecm baklim hayirlsii olsun çok teşekkür ederim yorumun için

Seni bilmiyorum ama benim adet günüme 2 gün kala kahverengi akıntım oldu ondan sonra hiçbirşey görmedim sadece beyaz şeffaf akıntım oluyor okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…