Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba canım bnde de lekelenme şeklinde oldu ama tam anlayamadım ilk gebeligimde olmamışti ikinciyi düşünüyoruz adetime 10 gün falan var ama bir iki gündür damla şeklinde geliyor senin ilk gebeliginde nasıl olmuştu
Yumurtlama takibi yapiyordum ben sonrasında adet gününe kadar süren beyaz sulu bir akıntım oldu ilk belirtim buydu aslında. Adetten 4 gün önce test yaptım pozitif çıktı ertesi gün yani adete 3 gün kala kahverengi sulu bir lekelenme oldu sadece peçete ye sildigimde gelen bir akintiydi ertesi gün bir kere daha öyle geldi sonra da olmadı . Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size ve isteyen tüm kardeşlerime
Yumurtlama takibi yapiyordum ben sonrasında adet gününe kadar süren beyaz sulu bir akıntım oldu ilk belirtim buydu aslında. Adetten 4 gün önce test yaptım pozitif çıktı ertesi gün yani adete 3 gün kala kahverengi sulu bir lekelenme oldu sadece peçete ye sildigimde gelen bir akintiydi ertesi gün bir kere daha öyle geldi sonra da olmadı . Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size ve isteyen tüm kardeşlerime