• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

Hanımlar merhaba. İlk gebeliğimde yerleşme kanaması olmuştu şimdi ikinciyi düşünüyoruz yine yerleşme kanı olur mu? Aynı durumu yaşayan var mı?
Merhaba canım bnde de lekelenme şeklinde oldu ama tam anlayamadım ilk gebeligimde olmamışti ikinciyi düşünüyoruz adetime 10 gün falan var ama bir iki gündür damla şeklinde geliyor senin ilk gebeliginde nasıl olmuştu

Nasıl oldu kaç gün sürdü adetten kaç gün önce oldu başka belirti oldu mu biraz çok sordum kusura bakma wala merak ediyorum 😍😍
Yumurtlama takibi yapiyordum ben sonrasında adet gününe kadar süren beyaz sulu bir akıntım oldu ilk belirtim buydu aslında. Adetten 4 gün önce test yaptım pozitif çıktı ertesi gün yani adete 3 gün kala kahverengi sulu bir lekelenme oldu sadece peçete ye sildigimde gelen bir akintiydi ertesi gün bir kere daha öyle geldi sonra da olmadı . Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size ve isteyen tüm kardeşlerime🤲

Yumurtlama takibi yapiyordum ben sonrasında adet gününe kadar süren beyaz sulu bir akıntım oldu ilk belirtim buydu aslında. Adetten 4 gün önce test yaptım pozitif çıktı ertesi gün yani adete 3 gün kala kahverengi sulu bir lekelenme oldu sadece peçete ye sildigimde gelen bir akintiydi ertesi gün bir kere daha öyle geldi sonra da olmadı . Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size ve isteyen tüm kardeşlerime🤲
Aminnn canım benim inşallah 🤲🤲

Demekki her gebelik farklı oluyor. Benim adet günüm 2 gün geçti test yaptım sonuç negatif daha ne kadar beklemeliyim?

Strestten 3 gün gecikti adem günüm ve adet oldum. Şimdi de ovulasyon testi aldım umarım işe yarar

Back