Yerleşme kanaması

Asmintashan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
2
0
36
23
Merhaba hanımlar yerleşme kanaması kaç gün sürer rengi nasıl olur ve ne zaman gerçekleşir ağrı sancı olur mu yerleşme kanaması ile ilgili bildiklerinizi soylermisin rica etsem

Merhaba hanımlar yerleşme kanaması kaç gün sürer rengi nasıl olur ve ne zaman gerçekleşir ağrı sancı olur mu yerleşme kanaması ile ilgili bildiklerinizi soylermisin rica etsem
Yerleşme kanamasının rengi farklılık gösterebilir açık kırmızı ve ya turuncu yada koyu kırmızı da olabilir herkes yaşamaz yerleşme kanamasını adet gününden bir hafta önce ve ya üç gün öncede gelebilir benim bildiğim 1/2 gün sürer ağrı sancı yapması kişiye göre değişir

Kızlar bişey sorcam . Benim adetime gün var . Bu ay enfeksiyon yüzünden antibiyotik verdi doktor . Sabah açık kahverengi leke gördüm . Yerleşme kanaması mı adet mi sizce ? Normalde erken adet olmam . Hep günümde olurum. Yada en fazla 1 gün gecikir ertesi günü mutlaka olurdum. Belirti olarak ; 5 gündür SIKÇA idrara çıkma, halsizlik, ateş basması ve bazı yemeklerden tiksinme vardı. Sol kasıkta ara ara pıt pıt diye bişey attı onun dışında bi belirtim yoktu. Yazdığım belirtileri de enfeksiyondan sanıyodum. Şuan antibiyotik kullanıyorum . Sizce bırakmalı mıyım ? Ha birde … pazar günü acile gittim. Hcg 0.01 çıkmıştı enfeksiyon var demişti doktor . Tekrar test yapmama gerek var mı?

Merhaba hamileliği isteyenler olarak vücudumuzu çok dinliyoruz.herşeyi gebeliğe bağlıyoruz. Ancak eğer adete bir gün varsa ve bugün olduysanız sebebi antibiyotiktir diye düşünüyorum sonuçta antibiyotik ağır bir ilaç

Regle 2 gün var . Lekenin rengi bakır olunca dikkatimi çekti . Sol kasığımda pıt pıt atan bişey var bide batma oluyo. Eğer yerleşme ise ilacı bırakmam gerekiyor . O yüzden emin olamıyorum

Merhaba kizlar banada yardimci olurmusunuz, 29 da ovulasyon donemimde bende 28 esimle birliktelik yasadim, persembe 7 ekim kan tahlili verdim degerim <2 cikti yani negatif, reglime 5 gun kalan bugun kan lekeleri geldi oysaki asla erken regl’olmam hep gec’olurum sizce ne zaman geri test yapmam gerek gercek sonuc olabilmek icin?

Regl gecikmesi olunca net sonuç alırsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…