Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilişkiden kaç gün sonra yerleşme kanaması olur merak ettim
Ben ne ilk çocuğumda ne de şimdikinde hiç görmedim kişiden kişiye değişiyor büyük ihtimal cnm adetime 1 hafta kala çok fena bi kıramp girmişti kasıklarıma ve adetim 3 gün geçincede test yaptım pozitif çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

Merhabalar .adetimin 2.günü parca oarca kahverengi pihtilar gelmeye başladı ve çok afedersiniz ama camurumsu bir hal aldı niye oluyor acaba bilgisi olan yada yasayan var mı korkmaya başladım

Merhabalar .adetimin 2.günü parca oarca kahverengi pihtilar gelmeye başladı ve çok afedersiniz ama camurumsu bir hal aldı niye oluyor acaba bilgisi olan yada yasayan var mı korkmaya başladım
Adet kanamasının kahverengi olması da pıhtılı olması da gayet normal bi durumdur. Sizi korkutan nedir ?

Herkese merhaba 20.mayısta doktora gitmiştim 3 kese görmüştü ve hemen alalım demisti.. 1 hafta sonra 28 mayis da yeniden gittim bu sefer doktor hem gebelik hemde tsh larıma baktırdı. Gebelik yine yok o kesinleşti keseler kaybolmuş fakat süt hormonu prolaktin en yuksek 25 olması gerekirken benim 37 cıktı.. haftaya tekrar gidecem bu sefer o tedavi olacak inşallah sol yumurtamda da 19 mm kist çıktı.. hayırlısı olsun bakalim insallah tedavi olacam... bu yazıyı okuyup aynı durumlari yasayanlara sonuca ulaşması için sonucları hep yazıyorum.. sizlerde sorduğunuz soruları ve sonrasında sonucları mutlaka yazın bazen 10 sayfa konu okuyorum bi allahın kulu sonucu yazmamış....Herkese selamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…