- 26 Aralık 2019
- 92
- 50
- 3
- 33
teşekkür ederim ve de hayırlı olsun çok sevindim gerçekten :) ama benim ki az da olsa arttı ve koyu kırmızı oldu idrar testi de negatif çıktı zaten hayırlısı olsun.Evet ve de 5 haftalık hamileyim şu an adet tarihimden önce hamile olduğumu idrar testinde öğrendim sonra kan verdim 2 gün sonra adet olmam gerekiyor dı hafif kahverengi bi akıntı geldi ve adet olmadım agrımda yoktu rabbim herkese nasip etsin inşallah
Benim kanamam hiç gelmedi sadece bu kadınlarda akıntı olur ya onun rengi kahvemsi bi renkti zaten peçete tutmuştum öyle pede gelecek kadar değildi ama kanaman kırmızıya dönüyorsa regl olabileceğini düşünüyorum Hani 4 gün az bir süre degil bana göreSaglikla gelsin insallah melegin canim. Sana bi sorum olacakti Benim adetlerim duzensiz normalde ama boyle ilk defa oluyorum 4 gundur kahverengi lekelenmem oluyor hatta aksam birazda kan geldi hıh dedim sökuluyo heralde aderim ama gene bisey yook senin nasil olmustu agrim falan yok
Benim sadece göğüs açıyor dikunuldugi zaman ağrım yok yarın yine kan verecek inşallah artmıştırEvet kasıklarım sürekli adet olacakmışım gibi ağrıyordu. 14. Haftamdayım hala sancım oluyor
4 gün sonra yaptırdım hafif lekelenme oluyor ama ağrım yok canım 3 yıl sonra mucizemKAnamadan kaç gün sonra yaptırdınız testi acaba??
Teşekkür ederim4 gün sonra yaptırdım hafif lekelenme oluyor ama ağrım yok canım 3 yıl sonra mucizem
Tesrkurler canimBenim kanamam hiç gelmedi sadece bu kadınlarda akıntı olur ya onun rengi kahvemsi bi renkti zaten peçete tutmuştum öyle pede gelecek kadar değildi ama kanaman kırmızıya dönüyorsa regl olabileceğini düşünüyorum Hani 4 gün az bir süre degil bana göre
Kırmızılık var mıydı peki yoksa pembe veya kahverengi miydiBen gebe kaldığımda 4 gün kala yerleşme kanaması yaşadım. 2 gün kala erken gebelik testiyle de gebeliği öğrenmiş oldum.
Ne renkti peki akıntınız kırmızılık var mıydıBen de aynı şeyi yaşadım bu ay ama devamı gelmedi beyaz akıntıya döndü bugün test yaptım hafif silik çıktı
Kanama derken kırmızılık var mıydı peki pembe yada kahve miydiKizlar değerim 35 çıktı hamileymisim ama az az kanamam var
Önce krem kahve karışık geldi, bir arada peçeteye, kırmızı diye hatırlıyorum, kırmızı geldi ama çok çok az miktar.Kırmızılık var mıydı peki yoksa pembe veya kahverengi miydi
Bende de çok çok az kan geldi ovulasyon testim aşırı belirgin 2 çizgi dedim kesin hamileyim ama kırmızı kan gelince azıcık ümidim kesildi amaÖnce krem kahve karışık geldi, bir arada peçeteye, kırmızı diye hatırlıyorum, kırmızı geldi ama çok çok az miktar.
Bazen pembe bazen kahverengi bugünde köyü kırmızı geldi düşük olabilirmiş benim değerim artmıyorKanama derken kırmızılık var mıydı peki pembe yada kahve miydi
Ovulasyon testini bilmiyorum bir şey ifade eder mi, adetinize kaç gün var?Bende de çok çok az kan geldi ovulasyon testim aşırı belirgin 2 çizgi dedim kesin hamileyim ama kırmızı kan gelince azıcık ümidim kesildi ama
Bir ilaç vermediler miBazen pembe bazen kahverengi bugünde köyü kırmızı geldi düşük olabilirmiş benim değerim artmıyor
4 gün var daha adetimeOvulasyon testini bilmiyorum bir şey ifade eder mi, adetinize kaç gün var?
Erken gebelik testi ile şuanda öğrenebilirsiniz. Ben öyle öğrenmiştim.4 gün var daha adetime
Bulunduğum ilçe küçücük bulamıyorum erken gebelik testi kırmızı leke gelmesi beni tedirgin etti zaten pek ümidim kalmadı siz kaçıncı haftadasınızErken gebelik testi ile şuanda öğrenebilirsiniz. Ben öyle öğrenmiştim.
Benim düşük oldu 6 haftalıkken. Eğer varsa sizin sağlıkla ilerlesin inşallah.Bulunduğum ilçe küçücük bulamıyorum erken gebelik testi kırmızı leke gelmesi beni tedirgin etti zaten pek ümidim kalmadı siz kaçıncı haftadasınız
Vermediler canım sağlıksız görünüyor denildiBir ilaç vermediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?