Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeze92

Mucizemi bekliyorum ❤️👼
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
1.283
1.754
63
İyi geceler hanımlar ,bata 3 gün kala yerleşme kanaması olur mu ? Var mı böyle bir şey yaşayan . Ya yerleşme kanaması yaşıyorum şu an ya da erken regl oldum . Hiç akşam vakti adet olmam ben o yüzden aklım karıştı

Canim olabilir kanaman nasil? Yerlesme kanamasi cok az gelir normalde ve 1 2gune kesilir pedi doldurmaz

Canim olabilir kanaman nasil? Yerlesme kanamasi cok az gelir normalde ve 1 2gune kesilir pedi doldurmaz
Canım ben hep sabah adet olurum . İki saat önce lavaboya gittiğimde afedersiniz , çok açık renkte akıntıyla karışık gelmişti . Yoğun bir kanama yok ped de taktım gelen giden bir şey yok .

Canım ben hep sabah adet olurum . İki saat önce lavaboya gittiğimde afedersiniz , çok açık renkte akıntıyla karışık gelmişti . Yoğun bir kanama yok ped de taktım gelen giden bir şey yok .
Insallah yerlesme kanamasidir canim benim gecen ay senin dedigin gibi oldu benimde adetim normalde sökülür dü hemen ama 3 4 gün hep bu sekilde acik renkli akintilarm oldu hamileyim herhalde dedim ama 5.gun söküldü ve ilk defa bu sekilde bisey yasadim. Umarim senin böyle olmaz

Canım ben oğlumda tam adet olacağım gün çok az bir kahverengi leke gelmişti yani adet gibi değilde daha koyu bir renkti. Ama yerleşme kanamasının pembemsi olduğunu söyleyen de var. İnşallah yerleşmedir kuzum bir kan ver emin olursun hemde :)

Ben gebe kaldığımda 4 gün kala yerleşme kanaması yaşadım. 2 gün kala erken gebelik testiyle de gebeliği öğrenmiş oldum.

Yerleşme kanamasi oldugunda gebelik mutlaka cikiyor. Idrar testinde bile az cok belli oluyor.
Birde sütlü kahve acik pembe renkleri oluyor genelde.

Yerleşme kanaması koyu kahve tonu bir renkte olur ama hayırlısı.

Teşekkür ederim kızlar , ben hep günümde olurdum dün leke geldi sabah kalktım bir şey yok ama ağrı devam ediyor sanırım adet olucam

Merhaba.Bende bugün adet olmam gerekirken benimde sabah uyandığımda akıntıyla karışık kahverengi kanamam geldi çok az.Şimdi de sürekli kontrol ediyorum ama adet kanaması olmadı sancım da yok acaba sizin de böyle mi olmuştu?

Ben de aynı şeyi yaşadım bu ay ama devamı gelmedi beyaz akıntıya döndü bugün test yaptım hafif silik çıktı

3gun önce akıntı ile kan geldi ama devamı olmadı akıntıdan 3 gün öncede yürürken rahime keskin ağrı giriyordu bu ay umursamadım belki tutmustur
Kaç Aydır deniyordunuz? Eğer devamı gelmemişse bence yerleşme kanamasıdır kan vermediniz mi

Kaç Aydır deniyordunuz? Eğer devamı gelmemişse bence yerleşme kanamasıdır kan vermediniz mi
3yıldır istiyoruz canım bu ay ilk kez böyle oldu.az önce akıntı ile yine kan geldi devamı yine beyaz akinti sabah ilk idrarla yine test yapacam

Ay inşallah yerleşme kanamasıdır yaa

Canım benimki akıntıyla karışık değilde direk kahverengi bir lekeydi yani seninkide belki olabilir çünkü benmde sancım fln yoktu bekledim bir gün iki gün gelmedi adet bende test yaptım pozitif ti seninde oyle olur umarım

Ya , inşallah inşallah yerleşme kanamasıdır Peki günün geçti mi
Evet adet günüm geçti 1gun kala kanamam oldu bitti az önce yine kahverengi akıntı geldi sadece peceteye devamı yok beyaza dönüyor inşallah yerleşme kanamasidir

Anladım canım sağol cevap verdiğin için.hala adet denecek bir kanamam olmadı kahverengi akıntı var az miktarda bakalım sabah bir test yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…