- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Demek bu şekilde sağlıksız oluyorBenim düşük oldu 6 haftalıkken. Eğer varsa sizin sağlıkla ilerlesin inşallah.
Anladım canım çok üzüldümVermediler canım sağlıksız görünüyor denildi
Hayır, bu yerleşme kanaması bu oluyor diye düşük olmuyor. Bu hamileliği haber veren bir işaret sadece. Düşüğün bir çok sebebi var.Demek bu şekilde sağlıksız oluyor
Yok içinde kırmızılık olan kişilerde oluyor bu sonuç kuzum olumlu olmuyor pembe ve kahve olunca sıkıntı olmuyorHayır, bu yerleşme kanaması bu oluyor diye düşük olmuyor. Bu hamileliği haber veren bir işaret sadece. Düşüğün bir çok sebebi var.
Aaa hiç bilmiyordum bunu... Çok ilginç.Yok içinde kırmızılık olan kişilerde oluyor bu sonuç kuzum olumlu olmuyor pembe ve kahve olunca sıkıntı olmuyor
Kardeşim sabır biraz. Benim de öyle oldu, kendiliğinden düşük oldu (6 haftalıkken) . Öyle veya böyle geçecek bu süreç.Kizlar bana bir akıl verin ilk kez hamile kaldım değerlerim 2 katı ilerlemiyor ama düşmuyorda sağlıksız gebelik olabilir dedi doktor benim gibi olan var mi
Cevapladigin için sağol canım benim kese oluşmadı ve ağrım yok değerim ne kadar sürede düşerKardeşim sabır biraz. Benim de öyle oldu, kendiliğinden düşük oldu (6 haftalıkken) . Öyle veya böyle geçecek bu süreç.
değerleriniz nedir? Ne kadar oldu hamileliğin? Kanama var mı?Cevapladigin için sağol canım benim kese oluşmadı ve ağrım yok değerim ne kadar sürede düşer
115 değer kese oluşmadı kanamam var ama ağrım yokdeğerleriniz nedir? Ne kadar oldu hamileliğin? Kanama var mı?
benim bat 15 ocak ve dune kadar regli olmadim yani 1 ay filan gecikmem vardi dun lekelenme gibi bisey oldu il adet oldum sandim kahverengiydi sonra baktim pedde filan bisey yok sadece peceteye silince geliyor yerlesme kanamasi olabilirmi 2 gundur hep oyleYerleşme kanamasi oldugunda gebelik mutlaka cikiyor. Idrar testinde bile az cok belli oluyor.
Birde sütlü kahve acik pembe renkleri oluyor genelde.
Yerleşme kanamasına bnzioCanım ben hep sabah adet olurum . İki saat önce lavaboya gittiğimde afedersiniz , çok açık renkte akıntıyla karışık gelmişti . Yoğun bir kanama yok ped de taktım gelen giden bir şey yok .
canim sana bisey sorabilirmiyim benim 1 ay gevikmem var yani gecen qy adet gormedim dun kahverengi lekelenmem oldu bugun aksama kadar hep oyle lekelenme seklinde geldi rengi lahverengiydi yerlesme kanamasi olabilor miCanim olabilir kanaman nasil? Yerlesme kanamasi cok az gelir normalde ve 1 2gune kesilir pedi doldurmaz
Kan ver canım kesin sonuca ordan ulaşırsıncanim sana bisey sorabilirmiyim benim 1 ay gevikmem var yani gecen qy adet gormedim dun kahverengi lekelenmem oldu bugun aksama kadar hep oyle lekelenme seklinde geldi rengi lahverengiydi yerlesme kanamasi olabilor mi
daha once 3 kere kan verdim negatif cikti doktor gec cikabiliyor dedi bekleyelim dedi sokturmedi sonrada lekelenme oldugu icin suphelendim suan hastanedeyimKan ver canım kesin sonuca ordan ulaşırsın
Sonuç nedir merak ettimdaha once 3 kere kan verdim negatif cikti doktor gec cikabiliyor dedi bekleyelim dedi sokturmedi sonrada lekelenme oldugu icin suphelendim suan hastanedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?