Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır, bu yerleşme kanaması bu oluyor diye düşük olmuyor. Bu hamileliği haber veren bir işaret sadece. Düşüğün bir çok sebebi var.
Yok içinde kırmızılık olan kişilerde oluyor bu sonuç kuzum olumlu olmuyor pembe ve kahve olunca sıkıntı olmuyor

Kizlar bana bir akıl verin ilk kez hamile kaldım değerlerim 2 katı ilerlemiyor ama düşmuyorda sağlıksız gebelik olabilir dedi doktor benim gibi olan var mi

Kizlar bana bir akıl verin ilk kez hamile kaldım değerlerim 2 katı ilerlemiyor ama düşmuyorda sağlıksız gebelik olabilir dedi doktor benim gibi olan var mi
Kardeşim sabır biraz. Benim de öyle oldu, kendiliğinden düşük oldu (6 haftalıkken) . Öyle veya böyle geçecek bu süreç.

Çok çok yeni, diğer mesajlarınıza artışa baktım fena gözükmüyor. Yani emin değilim ama kese için çok erken olabilir. Velev ki düşükse zaten betayla belli olur. Progestan verdi mi doktor?

Çok özür diliyorum sizlerden eğer izin verirseniz bi resim atmak istiyorum adetime bi hafta var göhüsümde normalde asla olmayan bi hassaslık sırt ağrısı ve ara ara kıramp girmesi bugünde hafifle kahvemsi bi akıntı ne oluyor gebelik belirtisi olma ihtimali varmı acaba??

Merhaba kızlar
Benim de adetime 10 gün kala kahverengi leke geldi bi gün bile sürmedi ve bitti.Şimdi de adetime 6 gün var ve pembemsi leke geldi ilk defa başıma geliyor.Acaba yerleşme kanaması olabilir mi ?

Yerleşme kanamasi oldugunda gebelik mutlaka cikiyor. Idrar testinde bile az cok belli oluyor.
Birde sütlü kahve acik pembe renkleri oluyor genelde.
benim bat 15 ocak ve dune kadar regli olmadim yani 1 ay filan gecikmem vardi dun lekelenme gibi bisey oldu il adet oldum sandim kahverengiydi sonra baktim pedde filan bisey yok sadece peceteye silince geliyor yerlesme kanamasi olabilirmi 2 gundur hep oyle

Canım ben hep sabah adet olurum . İki saat önce lavaboya gittiğimde afedersiniz , çok açık renkte akıntıyla karışık gelmişti . Yoğun bir kanama yok ped de taktım gelen giden bir şey yok .
Yerleşme kanamasına bnzio

Canim olabilir kanaman nasil? Yerlesme kanamasi cok az gelir normalde ve 1 2gune kesilir pedi doldurmaz
canim sana bisey sorabilirmiyim benim 1 ay gevikmem var yani gecen qy adet gormedim dun kahverengi lekelenmem oldu bugun aksama kadar hep oyle lekelenme seklinde geldi rengi lahverengiydi yerlesme kanamasi olabilor mi

canim sana bisey sorabilirmiyim benim 1 ay gevikmem var yani gecen qy adet gormedim dun kahverengi lekelenmem oldu bugun aksama kadar hep oyle lekelenme seklinde geldi rengi lahverengiydi yerlesme kanamasi olabilor mi
Kan ver canım kesin sonuca ordan ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…